- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как се поддържа връзка от разстояние?
Еййй,компетентните!Аз от 2 години поддържам такава връзка и съм готова да я поддържам,защото именно това е човека,с който искам да съм!Вярно е...изисква огромни усилия...но не е невъзможно да ги направиш!!!А как се поддържа такава връзка е много относително и индивидуално!При нас "рецептата"е адски компромиси и доверие,защото адски се ревнуваме.Преди,когато седнехме вечер в скайп-а,си изкарвах всичките нерви на него,които са ме натоварили и са ми се събрали...което рушеше всичко...с времето се научих колкото и да не съм в настроение да не му го показвам,да му давам това от което има нужда,а именно след дългия работен ден,да седне пред компа и там да го чака едно усмихнато създание,което ежеминутно да му показва колко много го обича!Не спирай да и го показваш и казваш,с разни малки изненади и жестове от твоя страна поддържай искрата жива....И с една дума за мен рецептата е една-да си сигурен,че именно това е човека,с който искаш да си...и чуствата ви да са взаимни!Успех от мене,не се предавай...понякога писва и си задаваш въпросите нали наистина си заслужава чакането,но ако си сигурен,че тя е човека,определено си заслужава да я чакаш!!!Първоначално написано от slun4ice_90
+954Първоначално написано от Bai Toq
Моя приятел не е от моя град. И все пак... в България си е.
Live 2 Ride And Ride 2 Die.
Honda - The Power Of Dreams!
и аз не мога ...Първоначално написано от Bai Toq
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Това, че вие не можете не означава, че е невъзможно. Аз също поддържам връзка от разстояние и мога да кажа, че тя е доста по-силна и пълноценна от голяма част от тези между хора, които се виждат всеки ден. Никой не може да ме убеди, че е безсмислено или безперспективно.
А по темата-такава връзка се поддържа с много постоянство, доверие, уважение и любов. И да ви звучи изтъркано-това е.![]()
Първоначално написано от miss_asi
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Пълна тъпотия-любов от разстояние-далече от очите далече от сърцето(и от всякакви други органи) един живот живеем-дай сега да си губиим времето като се виждаме с гаджето в месеца по 3-4 пъти-ужас
Ako bqh prochela temata predi vreme shtqh da sym na mnenie,che takova neshto e nevyzmojno.No dokato sam ne go izpitash ne mojesh da si siguren.Ot izvestno vreme sym s edno momche:toi uchi v edin grad,az v drug...jiveem v treti.Malko slojno stava,no se chuvame vseki den i se stremin da si doidem vyzmojno po-rano prez sedmicata.Interesnoto e,che i dvamata ni opredelqt kato hora,koito ne se zadyrjat dylgo s nqkoi...a sega mai si namerihme maistora i moje da izleze neshto.
НАй-вече ДОВЕРИЕ! То във всяка връзка това е адски важно,но в такава връзка това е много ВАЖНО! Иначе ако има любов всичко е възможно... Моята последна връзка започна така... Различни градове много километри,но чрез много труд и препиятдсвия бяхме заедн. Той идваше при мен аз при него докато в един момент не дойде да работи в София и бяхме 2 години заедно...както и да е.Честно казано в някои отношения връзката от разстояние е по-добра от тази другата!така се изгражда адски голямо доверие и чувствата в повечето случаи нарастват.ЗАтова имай му доверие казвай му че го обичаш и просто не се отказвай нали![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
От личен опит мога да ти кажа,че каквито и чувства да има рано или късно ще се изпарят.
Поисках дъжд и заваля.
Не ме гледай с укор в очите!
Запомни!Аз обичам дъжда!Той единствен скрива сълзите...
трудно се поддържа, аз не съм имала, но познавам хора с такива връзки - и за двете страни е ужасно мъчително, в последствие се отчуждавате, всеки се променя и когато се срещнете, сте се отдалечили още повече един от друг. Не искам да звуча като песимист, просто изказвам мнение, може би не при всеки е така, ако има някой, който може да се похвали с такава дълга и здрава връзка, да казва
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself