- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вече официално и 100% сигурно матура по МАТЕМАТИКА
е вие сте.. как се чувствате . АЗ мразя математиката и дебааааа и педерасът е тоя министър и дебаааа![]()
![]()
![]()
![]()
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Верноооооооооооооо![]()
![]()
От къде разбра????
Първоначално написано от ™G-Baby™
Д*ба и аз, има такава тема! И тази година задължителна матура по математика НЯМА да има. За следващите поколения - просто да си сядат на г*за и да решават. Все пак матурата ще е по учебника от първо равнище и не се изисква особен мозъчен капацитет, за да я вземеш!
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
А от коя година ще са задължителни,че имам една приятелка в 11 клас,и много се притеснява,защото не е особенно добра по математика?
дано да е така,че иначе си е е*ало майката,темата не е същата (в др. тема още не беше сиг) а сега от другата год. вече ще има и по мат матура,казаха го по новините!
Всяка песен свършва,но това не е причина да не се наслаждаваш на музиката,нали?
Още не са го решили. Но е много вероятно да я хване. До 1-2 години тази матура ще е факт.Първоначално написано от Люси
Nobody is perfect.
I am Nobody.
Някои хора казват, че искат да купят света. Съжалявам, но не го продавам!
Добре де! Аз примерно съм много силна по математика...и въпреки това се притеснявам...1 во защото ми остават 3 години и няма да ми се размине,2 ро защото...си е допълнителен ангажимент.Представям си тези които не им върви математиката.....кандидатст ат да речем с география.....държат матура по Бел и още един предмет + Математика. Ем жална им майка.......
Задължителна матура и по математика?
Вторият задължителен държавен зрелостен изпит ще бъде регламентиран от нов Закон за училищното образование
08.09.2008
И по математика, освен по български език и литература вероятно ще бъде въведена задължителна матура, съобщи министърът на образорванието и науката Даниел Вълчев.
На среща на началниците на регионалните инспекторати по образование (РИО) във Варна министърът каза, че задължителният изпит по български език дава едностранчива представа за интелекта на младежите.
Сега задължителна е матурата по български език и литература, а втората задължителна матура е по общообразователен предмет по желание.
Вторият задължителен държавен зрелостен изпит ще бъде регламентиран от нов Закон за училищното образование, който се подготвя.
Задължителна матура по математика със сигурност няма да има за випуск 2009 г.
E,не.. Тия са адски зле.Математика.. най-шибания предмет евър..
И кво матури, изпити за университети.. Нямат работа и измислят простотии да се каже уж, че вършат нещо.
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
абе накрая става така, че нямаш желание да учиш... те просто усложняват нещата... :[
не ми е проблем математиката, но това са допълнителни нерви, време, стрес... на кого му трябва това...?
Raise your fist!
За догодина да става, каквото ще...мене ми е важна тази. А и да има тя ще е на някакво много ниско ниво, за да могат дори и тези , които хал хабер си нямат да изкласят по някакъв начин...така че долните сипуски да не се притесняват толкова.
министъра е мн шит
тази година няма да има,пък за другите....ще се молим за вас
someone else...
точно...няма си той друга работа всички др проблеми решениПървоначално написано от PepElqShKaAa
и аз не съм добра в математиката..и по точно в геометрията мразя я
![]()
Cruel Intentions
Еее, няма що!
Да върви по дяволите и министъра и правителството и матурата!
Не стига, че има изпити след 7 клас, с която ни мъчат и стресират, а и матурите...Ужас...
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Да го *ба и министъра и *ибаните му матури...
Извинявам се за думите обаче тва вече е прекалено...Не стига,че по български език и литература+един предмет по желание,а и математика.Математиката е най-шибания предмет...
Никога не съм се справяла с нея,а сега и матура ще държа...Пффф не я искам тая матура бреееее....
![]()
Еми тоя селяк какво друго може да измисли?!Дреме му на г*** за нас.Аз докато стана 12 клас сигурно 10 матури задължителни ще има.Не,не просто...Че са тъпи-тъпи са,ама тва вече на нищо не прилича.
![]()
аре да подпалиме Министерството на образованиетокой е навит да пише
![]()
Еее, пък вие...за математиката се запритеснявали![]()
Вие се плашете от матурата по български, че като ви гледам грамотността, тя ви застрашава много![]()
от къде сте получили тази информация? за матурата по математика?
тази година съм 12 клас и ми е много притеснено с тези матури.
ама тоя министър не виждали че нищо незнаеме? и само се подиграват с нас. Т.е ако трябва да съм изкренне цялата ни държава се подиграва с нас.
Можеш да постогнеш всичко,стига да си повярваш.
Първоначално написано от PepElqShKaAa
то не е до подпалване а до обезглавяване на някои тикви![]()
![]()
![]()
![]()
Можеш да постогнеш всичко,стига да си повярваш.