- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Задължителни матури по математика след 12ти клас
НЕЕЕЕЕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Абе тези са луди,никой ли не мисли за нас?те така могат да сложат и задължителна матура език .. А такива да си ги нямаме.. На много хора математиката им е трудна,дай сега всички да си дават парите за уроци ..
И все пак подкрепям набучването на тоя п%едал министъра на някой кол...Така си е де...Заради него толкова народ трепереше преди 1-2 години защото искаше да прокара подобни глупости(и до някъде успя),сега пак...Стига футболно и партийно разделение,време е министъра да потъне в забвение...Първоначално написано от mrs.smith
![]()
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Направете една петиция!
То преди време имаше в един сайт,но сега идея си нямам...
Не е важно кой съм и от къде идвам,важно е какъв съм и на къде отивам...
I believe the only thing we have to fear is the Fear itself...
Мъж съм бе...тъп народТова,че ника ми завършва на `а` нищо не значи...
Сигурна съм,че няма да помогне. Нито петиции,нито стачки,нито протести ще трогнат министъра.Първоначално написано от MG-X-Power
Министърът обаче бе категоричен, че не става дума за въвеждане на втора задължителна матура от догодина.
danooooooo![]()
someone else...
За нас е сигурно, че си оставаме с матури по БЕЛ и 1 пожелание, а за тези след нас не се знае, може и да ги махнат, всичко може да се случи. Само ме е страх, че тези които минаха бяха парви и може техните матури нарочно да са били по-лесни, а на нас е вероятно да са по трудни.![]()
Ако не знаеш, защо искаш определено нещо, значи изпълняваш нечие чуждо желание!!!
men nqma da me hvane![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
да въведат матура по математика=повече от 50% от учениците да не завършат, а от мон едва ли искат това. нали после те ще са на топа на устата
Пинг-понг е главата ми, играеш си с нея. Как сладко с глупостта в мен си живея.
Гледаш мен. Играеш с мен. Изтриваш последния ден от мен. Играеш с мен. Виждам как кървиш и мечтаеш. Пинг-понг
По-миналата година нямаше матури нали? Защо? Защото дъщерята на министъра завършваше.Айде сега да ги прецакаме всички останали и да им сложим и 50 матури.
Destiny is for losers.It's just a stuped excuse to wait for things to happen instead of making them happen.
Някои знае ли нещо относно идеята да се слагат камери в стаите където ще има матури и кога ? Тези камери ще обхванат ли випуск 2008/2009 ?![]()
оххх..това значи,че никога няма да си взема матурата по математика... ;(
^
аз също![]()
Суетата.Моят любим грях.
Има камери по коридоритеПървоначално написано от _wait_and_bleed_
В класните стаи няма-незаконно е
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Идеята е да има, на поправителната сесия бяха пуснати пробно, в Бургас, ако не се лъжа.Първоначално написано от DjBaloon
Чух,но съм почти убеден че ще се провали тая идеяПървоначално написано от be_true
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Tоя ме прецака тотално с тия матури .... Аз дето съм технологичен профил с математиката не съм на "ТИ" ама хич...Първоначално написано от lsd43
namrazih vsi4ki koito zavar6vat taq godina
i toq pederas ministara
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Какво ни кара да държим матури тоя тъпанар, като самия той не може да ги издаръжи !!!
Матура по математика !!! Той не е добре !!!![]()
![]()
![]()
Съгласен съм с всичко, което написа!И аз съм така.Уча в хуманитарна гимназия - история, български, английски...химия, физика и математика - въобще не ме търси.Сега съм 11 клас, дано се размина, че не знам какво ще правя иначе...Първоначално написано от lsd43
...oooffff s teq matyri e mn gadnooo
[i]Все сме имали тъпи министри на образованието,ама тоя удари шамар на всичките!
Добре,че вече завърших,че с тая математика хич не се уважаваме![]()
Сега трябва да се дават пари за уроци!!!
Трябва да се внася дапълнително напрежение в учениците !!!
За какво ми е матура по математика като няма да кандидатствам с нея !!!
За какво трябва да ми съсипват живота !!!
Ако иска тъпия министър да сложи 5 матури !!!
Ебахти глупака глупав !!!
![]()
![]()
![]()