.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 37
    Guest

UDALJAVANE NA KOSI METOD S FIBI

Studio za krasota Kapriz, Vi predlaga nai-udobnia za vas dami metod da udaljite i sgastite Va6ata kosa!Nie razpolagame s nai-udobnia i lesen za poddrajka na4in za tova.Preka4vaneto 4rez fibi ne e nov, no za jalost riadko predlagan na4in za postaviane na udaljenia, taka klientkite ni spestiavat zadaljitelnia ejemese4en razhod za poddrajka na postavenite s drugi metodi /dosta po vredni/udaljenia, za6toto ideata na metoda s fibi e to4no tazi,Vie da mojete kogato pojelaete dori i ejednevno, da otkop4eete i svalite udaljeniata si i da gi postavite otnovo kogato re6ite, i sas sigurnost mnozina ot vas biha si zadali vaprosa,ami ako padnat???no ne, tova e izkliu4eno, formata i na4ina na zakop4avane na fibite e takav 4e tova e nevazmojno!Drug preoritet na metoda e 4e udaljeniata izdarjat dori po 3-5 i pove4e godini/v zavisimost ot tiahnata poddrajka/za6toto ne sa izlojeni na postoianno tretirane i mogat da se svaliat kogato se kapete, spite ili prosto re6ite!!!6te se radvame da ni posetite!!!adres:PATRIARH EVTIMII 43, tel:0899964376

Голям фен
    A kolko struva tova udovolstvie,zashtoto obiknovennoto uduljavane na kosa do kolkoto znam varira 400-500 lv...?

Obiknesh li obi4ai silno,
    namrazish li zavinagi mrazi,
    ne sujalqvai nikoga za nishto,
    edva li nqkoi teb shte sujali...!!!

Струва то 5 леа най-много! С фиби вие луди ли сте? Да ти паднат фибите и да станеш за смях!

Guest

udaljavane na kosi metod s fibi

cenata e za 1metar kosa s daljina nezavisimo ot25 do 70 sm. e na cena ot 400 leva

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    Струва то 5 леа най-много! С фиби вие луди ли сте? Да ти паднат фибите и да станеш за смях!
    i kak shte ti padnat tezi fibi e mladejo bi li ni obqsnil,poneje ti si nosil takava kosa i znaesh
    т. 2, 9

Guest

UDALJAVANE NA KOSI METODA S FIBI

BLAGODARIA ZA PODKREPATA!!!OPREDELENO PROBLEMA S PADANETO NA UDALJENIATA E IZKLIU4EN,NA4INA NA IZRABOTKA FORMITE I SAMOTO ZAKOP4AVANE NA TEZI FIBI4KI E TAKA NAPRAVEN 4E TOVA DA PADNE E PROSTO NEVAZMOJNO...AZ SAM RAVOTILA S TOZI METOD VE4E 5 GODINI V 4UJBINA I TIOI SE E NALOJIL I PO4ITI NIKOIA FRIZIORKA VE4E NE IZPOLZVA ONEZI STARI METODI NA ZA PRIKA4VANE!!!KAKTO I DA E ZA NEVIARVA6TITE ........ELATE I SE UVERETE....A NA OSTANALITE BLAGODARIM ZA PODKREPATA

Мега фен
    Може би щяхме да дойдем, ако не крещеше и ако използваше малко пунктуация.

Guest
    obqsni ako si vdigna kosata ne moje li da se vidqt fibite...

Голям фен
    Град
    United We Love You
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    Може би щяхме да дойдем, ако не крещеше и ако използваше малко пунктуация.
    po princip vav forumite se pishe ne se kreshti ama shtom tei si rekyl
    т. 2, 9

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    edva li niakoi 6te tragne da si slaga fibi4kite vseki den-imam 4 komplekta kosa s fibi4ki i me arzi vs den da si gi slagam... super stava kosata ama trqq se nau4i 4ovek da si q slaga...ina4e predi 2 dni si kupih 70 sm za 250 lv a po kasite sa na 200! taka 4e teq ot 400 sa samo za ki4uri-okolo 130 ki4ura za 400 lv!

Guest
    6TO SE OTNASIA DO CENATA VSIAKA MARKA KOSA E NA RAZLI4NA CENA, I OT TAM PUK MARKITE SE DELIAT NA A, B, C, KATEGORII....I SLEDOVATELNO VSIAKA E SAS SVOTATA CENA!KAKTO E SAS VSI4KO OSTANALO I TE SE DELIAT NA MARKI!A SAMOTO POSTAVIANE NA KOSATA, OTNOVO KAKTO VSIAKO NE6TO 2-3 PATI KATO SE OPITA I TO POSLE STAVA NAVIK...A I NE E NUJNO DA SE SVALIAT I SLAGAT VSEKI DEN ... TOVA E PO JELANIE

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ne si zaslujava da se kupuva skapa kosa 6toto e ednakva... ako 6te6 mi kazvai 4e e po hubava az razlika ne vijdam daje po evtinata mi kosa e po zdrava ot po skapata!!! a kolkoto da se spi s fibi zabrai taq raota-ne moje!!!!!!!!i kosata po4va da se kasa i e super neudobno i fibite se razmestvat i otkop4avat!!noviq metod sas zalepvane sass tikeri trqq se probva ako niakoi znae da kaje kvo predstavlqva...

Цитирай Първоначално написано от Sapphir
    Цитирай Първоначално написано от nikitooo
    i kak shte ti padnat tezi fibi e mladejo bi li ni obqsnil,poneje ti si nosil takava kosa i znaesh
    Mi az se seshtam za standartni fibi poradi prostata prichina , che nikyde ne e spomenato za specialni fibi!

Administratori , moderatori nqma li ? Twa forum za reklami li e?

Guest

AZ

sas sigurnost mnozina ot vas biha si zadali vaprosa,ami ako padnat???no ne, tova e izkliu4eno, formata i na4ina na zakop4avane na fibite e takav 4e tova e nevazmojno!.................................... ZA KOMENTARA NA NIKOTOOO,4E NIKADE NE E SPOMENATO..................................... OPREDELENO E, PROSTO 4ETI PO VNIMATELNO ZA DA TI STAVA IASNO,A I KAKVO VAOB6TE TE VALNUVAT UDALJENIATA NA KOSI NE MI STANA IASNO NA MENE????????????????????????

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    ako fibite sa slojeni ot profesionalist i kosata e fiksirana slak i tupirana samo togava mogat da se zadarjat 2 dni ina4e ne stava.... az se zanimavam s takiva ot 2 godini i samo edin pat se usmelih da prespia s takova ne6ta-posle me bole6e glavata!!!!stiga s tazi reklama!

Голям фен
    haresvam si kostata,ne bih si slagala nekvi fibi4ki...
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Re: AZ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ,A I KAKVO VAOB6TE TE VALNUVAT UDALJENIATA NA KOSI NE MI STANA IASNO NA MENE????????????????????????
    Posochi mi mqsto , na koeto sym spomenal , che me wylnuwat udaljeniqta na kosite? Prosto mi stana interesno!

Guest

:)

abe de4urliga kato ne vi valnuva, 6to si vrete gagite tam dteo ne vi e rabotata ... i kvo vi zasiaga koi kva reklama 6te si pravi , kak , i kade?a az na tebe kadeto kazva6 4e 2 godini se zanimava6 s podobni metodi, moga samo da ti kaja 4e az sam ot 4 godini s udaljena kosa, s fibi i tva za men e nai udobnia na4in za6toto kosata mi se zapazi /i moiata i udaljeniata/ a predi tova biah i s keratin i s kapsi i to slojeni v edin ot nai dobrite saloni v nikozia/kipar/... k kosata mi se zaplita6e i edinstvenite na4ini za sresvane biaha ili da reja ili da kasam i goria s ne6to kato puialnik za da mahna tia bokluci zalepenite..... a taka s fibite tozi problem go niamam i 4 godini sam s edni i sa6ti udaljenia bez da se zahabiat... a parvite im se vzema akala za 1 godina !!!!

Guest

a tva sas stikerite e palna gavra ako te drapnat malko po silno 6te ti se raspadne kosana, a i tva e himia...... ABE HORA SEKVI HIMII VREDIAT ... IA SE OSAZNAITE!!!

Голям фен
    Град
    Велико Търново
    Баси тарикатската история тука... Хората плащат луда пара за реклама, а некой си хванал далаверата във форум със зарибени тийнове да си пуска стоката... Тц тц тц изобретателен народа бе! Мен ако питате темата е за изтриване

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    emi brao togava na tebe! moga da te pozdravq za zdravata kosa deto ima6.... moita niama da izdarji na tva 4udo!!!

abe q si reklamiraite nqkude drugade studioto...tva da ne e vestnik ili spisanie...tva e forum za teenproblem...nikoi teen ne se ineresuva ot oduljavane na kosa...ne mi se verva nqkoi na 13-14 godini da izvadi 400lv ke6 i da vi gi dade...taka 4e....du hast...a i da vi kaja tva s fibite e tupo i pada...sorry za dobrata reklama ama si e taka..
    Po-dobre da te mrazqt za tova,koeto si,otkolkoto da te obi4at za tova,koeto ne si...

Guest

ami da ti kaja puk az forumite sa za vsi4ki i kvoto si iskat tva 6te pi6at, ti kato ne se interisuva6 kvo si vre6 gagata...a i o6te ne6to ima dosta hora v balgaria s vazmojnosti i po4iti vsiako vtoro momi4e e s udaljena kosa /da te svetna ako ne si naiasno 21 vek sme ..... novostite navlizat ti ako jivee6 o6te v starite epohi na zabranenia plod,jivei si ,nikoi ne te spira/vseki 4ovek sas sobstven biznes ima palnoto pravo da reklamira TAM KADETO SI 6TE!!!i na men ima temi koito ne mi dopadat i prosto ne gi 4eta ... no ti iavno savsem si izpadnala ot interesi i se vre6 i tam kadeto ne ti e rabota !!! a 6to se otnasia do tova dali metoda e dobar ili ne .... 6tom se nalaga na pazara.... zna4i e!!!A TAKA ILI INA4E...KRASOTATA DA OPITA6 NE6TO NOVO NE E PREVILEGIA NA VSEKI ... A SAMO NA TEZI DETO IM STISKA...........................

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    dobrem sia 6te varvim s dobro!!! aide gosta da mi kaje dali e spala s fibiti i kolko no6ti e spala? sa6to taka sled tva ne pada li obilno koli4estvo kosa kato gi mahne6 ? i o6te edin vapros ne se li zaplita mnogo zdravo kosata,posle ima li sresvane?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си