И какво като е на 40 години ?! Живота му е спрял,така ли ? Трябва да има бирено коремче,да нагъва кебапчета и кюфтета и да се налива като смок?! Тъпа логика.Явно нещо между майка ти и него не върви и се е регистрирал в някакъв сайт-било то за нещо повече или за да се срещне с нови хора.Хиляди лапетии на по 12-13 имат по 20 регистрации във всички сайтове,защо не и хора на по 40-50 да нямат ?Съветвам те,да не го манипулираш така.Детинско е.А ако и той почне да ти бърка в нещата ? Кой знае какви неща ще открие.Намирала съм всякакви чатове на баща ми със някаква кифла.Мислех да кажа на майка ми,беше ми хрумнало да му кажа,че няма право да ми забранява нищо след като е такъв лицемер.Осъзнах,че нещата са си между нея и него,той не ми бърка в чатовете,аз какво право имам.И досега той е човека,с който най-много споделям,който ми е давал прекрасни съвети и си имаме доверието и уважението.Подмятала съм му,че и той е имал изневери(понеже се съмняваше в майка ми),той отричаше.Не му казах,че знам.Мен не ме касае.Пак ти казвам има хиляди други начини да накараш баща ти да те пусне да живееш при гаджето.Но да го изнудваш-това е най-тъпия начин.Пък и зависи ти на колко си и гаджето ти на колко е.