.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Капе ми косата

Хора,косата ми капе,кажете някаква маска,няма значение дали ще я купувам или ще я правя сама,мн е гадно,попринцип слагам много лак пяна и какво ли не,но сега от 2 седмици не съм слагала нищо,през ден си мия косата,доста ми е дълга..доста капе..
    Александър (h)

Стига тая толерантност.
    България над всичко!

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Картофи и мед срещу косопад.
    Ако ви капе косата, трябва да си направите маска с пресен сок от картофи.
    Обелете 1 голям картоф, настържете го на рендето и изстискайте сока. Смесете 2 супени лъжици от този сок с 2 супени лъжици сок от алое и 20 г мед. Втрийте получената смес в корените на косата чрез леко масажиране с пръстите. После си сложете полиетиленовата шапка за баня, завийте главата с хавлиена кърпа.
    След 2 часа измийте косата с топла вода и подходящ шампоан.
    Правете тази маска 2 пъти седмично, докато настъпи подобрение в състоянието на косата и тя спре да капе.

^ това го е написала съфорумка

normalno e po tova vreme na godinata da ti kape do kolkoto znam

По-добре говори с фризьорката ти :]

Повече от фен
    И моята коса беше така в края на всяко лято, но според мен не е нищо сериозно, просто се обменя ли нз как да го кажа .
    Сега си ми пада постоянно защото я боядисах и я съсипах, но това е друг въпрос ...

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Причини:
    прекалена употреба на лак,пяна,гел,вакса и т.н.
    много дълга коса
    ако не си я подстригвала скоро
    сезона нормално е.

Купи си кристали, някакъв балсам, понамали употребата на пяната и от тоя сорт неща,може ако ти е дълга косата да се подстрижеш едно хубаво- аз така направих.. от коса до кръста- коса до раменете и сега и косъмче не ми пада.Ама пък може просто да ти егъста и да си пада.На ден по принцип е нормално да падат към 100-200 косъма.Няма да оплешивееш
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Град
    Добрич :o)
    Вързваш ли я прекалено често?Плитки,фибички,опашк ..?

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    По-добре говори с фризьорката ти :]
    +1
    Суетата.Моят любим грях.

Супер фен
    И аз съм със същия проблем в момента. При всяко пипане на косата, падат по 5-6 косъма. Тревожи ме това. Някои от вас казаха, че е от сезона, да се надявам. ;(

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Мисля че влияе и това,че я миеш през ден,дълга коса да я миеш през ден е прекалено изтощително според мен,поне през 2 дни...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    НОрмално е.От сезона е.Прави маски,няма да ти навредат.Мойта не я третирам по никакъв начин,правя и маски и пак капе.Така е есента
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Град
    Враца
    Мда, от сезона е... и на мен ми останаха 2 косъма
    еlsy

Голям фен Аватара на Vincitore

Re: Капе ми косата

Цитирай Първоначално написано от t0nit0yy
    Хора,косата ми капе,кажете някаква маска,няма значение дали ще я купувам или ще я правя сама,мн е гадно,попринцип слагам много лак пяна и какво ли не,но сега от 2 седмици не съм слагала нищо,през ден си мия косата,доста ми е дълга..доста капе..
    1-s teq lakove i piqni si si uvredila kosata totalno,sig i presa ispolzva6,taka 4e q namali-i kfo sa 2 sedmici... trqbva pone 1 mesec da q ostavi6 taq kosa malko na mira
    2-za kosata e adski vredno da se mie prez den-trqbva pone prez 3-za6toto kosama se isu6ava i istu6tava
    3-kato e dosta dulga-xvani i suvsem malko cuftq6tite krai6ta ako ima takiva-tova 6te q usveji : ))

Вземи си шампоан "Фитовал".Продава се в аптеките.За 2 седмици ще се пооправи.И отиди на фризьор да ти подстригне връхчетата

И аз така бях обаче в началото на пролетта.
    При мен не беше от сезона, ами от стрес,от пресата и защото беше много дълга. Откакто използвам хининова вода вече толкова месеци и косъм не пада

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си