.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Кристо и Диамонд, вие сте некомпетентни до мозъка на костите си!
    Легионерите, Бранник... какви организации бяха, ами генерал Христо Луков, та в това число и ВМРО начело с Ванче Михайлов
    РАСАТА ЗОВЕ ЗА БУНТ-Да си върнем БългАрия

Цитирай Първоначално написано от Sasho_Kill
    Кристо и Диамонд, вие сте некомпетентни до мозъка на костите си!
    Легионерите, Бранник... какви организации бяха, ами генерал Христо Луков, та в това число и ВМРО начело с Ванче Михайлов
    Абе, ти си уникален дебил бе, как може да слагаш такъв велик български националист и революционер в лицето на Ванче Михайлов едва ли не в числото на фашистите и нацистите, как не те е срам бе, е тука вече прекали и се осра тотално, смотаняк нещастен .

Цитирай Първоначално написано от s1923
    На 9 септември българският народ се освободи от монархо-фашистко робство. Тази дата беше пагубна за фашистите в България, а впоследствие въобще за всички капиталисти.
    НИЕ ПОБЕДИХМЕ И ПАК ЩЕ ПОБЕДИМ!
    Офф, толкова промит мозък имаш, че изобщо не можеш да си дадеш сметка, че хиляди години преди да се появят нацизма и фашизма е имало монархия, а ти едва ли не обявяваш монархията за нещо фашизоидно... Тъп си, та чак си вдлъбнат с псведонаучната ти и тотално идиотска пропаганда. И с други комунисти съм спорел, но все пак са били сравнително с акъла си и начетени и не са бълвали такива простотии като теб. Че Хитлер е бил твърдо против монархията бе... също и Мусолини, ама понеже за него националното единство е било на първо място е реши да не променя формата на управление на Италия и е оставил на власт италианският крал, но пък той е имал изключително ограничени, да не кажа никакви функции... Що се излагаш така не мога да разбера.
    И 9 септември не беше пагубна дата за фашистите, тя беше пагубна за България, за българският народ, за българският национален елит. Затова сега сме толкова зле, след 45 години комунистически терор над всичко свястно и читаво в тази държава как да бъдем добре, такова лошо наследство няма как да бъде заличено лесно за съжаление...

Напротив именно за фашистите беше пагубна дата, както и за фашизирания едър капитал и за монархията.
    СМЪРТ НА ФАШИЗМА!
    СВОБОДА НА НАРОДА!
    www.septemvri23.com

"Философите само по различни начини са обяснявали света, а задачата е той да бъде изменен." (Карл Маркс)

И бих добавил свобода за българския народ от комунистическите поробители

А ти, проповеднико на античовешката фашистка идеология наред ли си? Аз мисля, че не.
    Ние се борим за свобода, равенство и братство, а вие сте жалки немски агенти.
    www.septemvri23.com

"Философите само по различни начини са обяснявали света, а задачата е той да бъде изменен." (Карл Маркс)

Според мен и двамата представлявате идиоти.

Според мен фашизмът не е мнение, а престъпление.
    www.septemvri23.com

Град
    Видин
    А ти, проповеднико на античовешката фашистка идеология наред ли си? Аз мисля, че не.
    Ходи го кажи това на 60те милиона жертви (и повече, това са само в Китай) на комунизма...

А иначе да, расиста е жалък фанатик...и аз мисля че не е добре
    And in our Dying, we're more alive-than we have ever been
    I've lived for these few seconds
    For I am Winter born
    http://vbox7.com/play:d61898cb

Цитирай Първоначално написано от RASISTA
    Цитирай Първоначално написано от valkanovb
    Според мен и двамата представлявате идиоти.
    Кой го казва---->НАЙ-ГОЛЕМИЯТ ИДИОТ!
    Ако си беше напънал мозъка щеше да разбереш значението на изречението.

Според мен фашизмът не е мнение, а престъпление.
    Същото се отнася и за комунизма...

Тук не си прав.
    www.septemvri23.com

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си