- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли изневярата да помогне на една връзка
ЕА, щом се е стигнало да там, значи ще помогне някой да се оттърве от другия. Не мисля, че изневяата дава нов тласък, освежава връзката или те кара да оцениш човекът до себе си. Това са тъпи оправдани на такива, които изневеряват!
Първоначално написано от Wrathchild
“Усмихни се.
Има хора,които никога не се разделят!"
![]()
![]()
ima 2 fariqta da pomogne na edna vrazka ili drygiq e da se razdelite okon4atelno :)
гледай "хванати в изневяра" и си прави изводи/ ако въобще можеш ...
бтв темата не е ли за друго място ?
О да мн помага,само че за разбиването.
На мен никой път не би ми повлияла добре.
А и има ли такива хора въобще![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
много често изневерите се прощават ... не веднага но все пак ... ако пострадалия обича достатъчно половинката която е изневерила може да се прости ... изневярата е причина да потърсиш грешката в себе си защото ако си перфектен няма да се случи такова нещочовекът,особенно жената,когато не е задоволен от половинката си може да изневерява когато може с когото може и по колкото може
ако не искате да се случва говорете с гаджетата си питайте ги какво искат от вас и тн и тн ... в краен случай изневярата е повод да си намериш ново гадже
![]()
ку куууу? и на какво ще помогне,ако мога да попитам
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
+2Първоначално написано от eveto_xx
изневярата никога не води до нещо хубаво![]()
Може![]()
За мен изневярата означава КРАЙ на една връзка.
Това,че се стига до изневяра означава,че нещо липсва,не достига.По-лесно е да изневери от колкото да се седне и говори за проблема,но не означава,че е правилното решение...най-малкото,защото после единия ще старда адски много
Не ме познаваш,не ти и трябва…[!][!][!]
виже сега в повечето случай вллиае отрицателно, но ако изневериш и загубиш половинката си и после ти дойде акъла, че найстина обичаш половинката си и сте един за друг..има вероятност да се съберете. на мен ми се случи нещо подобно. та това, което описах е мн възможен сценарии за мн връзки по света - минали, настоящи и бъдещи.
+ 11274617923 И да исках едва ли щях да го кажа толкова добре ! Евала !Първоначално написано от SHEMKOV
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Съгласна съм на 100% ! И именно това смятах да напиша.Първоначално написано от n3v3r_aga!n
Според мен зависи.. Но не отхвърлям тезата, че може да помогне.
Sasho1988
Варна..
До преди 2-3 седмици имах сериозна,четири годишна връзка. През тези четири години ми се случиха всичките неща от приказките ,сапунките и какво ли още не,дори и изневяра. Повярвайте ми ,НЕ ВИ ПОМАГА С НИЩО! След около месец всичко отшумя,и го забравихме,почти 2 години бяхме заедно и всичко беше като по приказките,но закъснее ли тя,отиде ли някъде на кафе и тн, почваш да се филмираш с какво ли не.Любовници ,глупости колкото щеш . И в края на крайщата се оказа,че тя просто е човек който се манипулира доста лесно. За това и се разделихем,защото някой си и казал нещо,та една изневяра не може да помогне с абсолютно НИЩО на една връзка,колкото и да се обичате,колкото и да си вярвате ,колкото и да сте биле пияни и загорели. Ако си умен,ако обичаш някой,ако държиш на него ,ще си държиш ципа вдигнат и краката затворени. Всякакви други глупости като "Можем да оправим нещата" ,"Бях много пиян/а" и "Не исках това да се случва ,ама то просто стана.." са празни приказки. Една инзевяра НИКОГА не е проява на незадоволеност,имаше период в който не правихме секс почти 3 месеца,но това не ме накара да отида и да изчукам първата дива шаврантия в местната дискотека.Изневярата е слабохарактерност и знак ,че този човек не е за теб.
Play hard,go PRO!
А не може ли единият да сбърка,да изневери,мислейки си "голяма работа,не ми пука".И после,след известно време да си признае и да види,че всъщонст му пука много повече отколкото си мисли,че не може без този човек и че не му трябва никой друг,а?
Първоначално написано от Madness
!??!?!? Нещо тука се оплете....ако не ти пука значи не си на правилното място.
Play hard,go PRO!
Не може да сме категорични за нищо. Зависи от хората, от характерите им, от връзката им...
Ами не,не се оплетох.
Изневярата е гадна,подла и лоша,това ни е ясно на всички.
Просто в един момент си си мислил,че не ти пука,не се интересуваш от този човек кой знае колко и сгрешиш,решиш да пробваш с някой друг.После осъзнаваш всъщност колко много си сгрешил и че "някой друг" не ти трябва.
И ако си признаеш и човекът те разбере,може да помогне на връзката и главно на изневеряващия хахах..как го обясних.
xaxa v nikakav slu4ai Kakav e smisalat ot taq vrazka sled kato ne darji6 na neq
И помага и не!
Да, защото ако има изневяра или приключва връзката или оставате свързани за цял живот, смисъл човек осъзнава какво губи.
.:: Only Hip Hop Music ::.
(не съм чел предните мнения) емиии може примерно ако половинката ти не ти обрашта достатачно внимание или нещо таковаа ии може да се стигне до изневяра че да го/я накраш да ти обарне внимание ако и тогава не стани ще е добра причина за раздяла пък
Може,ако не е система и половинката не разбере,поради простата причина,че понякога човек има нужда от малко разнообразие било то в общуване,било то в секса-изневерява минават му мераците и си отива при половинката,вместо да я зареже или да се карат,защото е изнервен от тази нужда.(мое мнение)![]()