- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли изневярата да помогне на една връзка
+1Първоначално написано от neshtastno^vliubena
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Хаха...всякви луди имаМоже пък и да има двойки, дето т'ва да им помагаааа...знам ли .. 'що да не мислиш да опиташ
предполагам няма да има особено добър резултат
![]()
По въпросът ти, бих казала, че изневярата е нож с две остриета.
Можеш да опиташ с някого другиго, само и само за да разбереш дали наистина обичаш човека,в който си влюбен\влюбена.Така ще можеш да прецениш дали наистина го/я обичаш и ще разбереш самата истина за връзката си.Но пък от друга страня, ако партньора ти разбере, ще се чувства супер предаден, но не изключваме и твоето съжаление и гузна съвест.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
По принцип изневярата руши връзката,но понякога изневярата става повод връзката да се заздрави...Човека,който изневерява,понякога "проглежда" и си взима поука от стореното..осъзнава какво има до себе си и какво е можел да загуби!Но това едва ли се случва на всички![]()
moje li da popitam kak moga da napisha na saita zapitvane ... smisul imam problem i iskam pomosht ???
Ако момичето е вманиачено в приятеля си и разбере, че той "не я иска", изневерява й, предполагам ще направи всичко възможно той да не изневерява ... Ама това е за отчаяни мадами![]()
Това е долно! В никакъв случай не може да помогне.
Помага, ако искаш да се отървеш от половинката ти. Ама ти вече и изневери нали ? :P
Мисля, че има много малко случаи в които може да помогне! Понякога когато си дълъг период от време с някой, той някак си ти омръзва и когато си легнеш с някой друг почваш да си даваш сметка, че имаш човек, който те обича, който дава всичко за теб! Понякога се случва тези неща да ги позабравим и трябва нещо или някой да ни ги припомни! Естествено не казвам, че изневярата е нещо хубаво. Но искам да отбележа, че в ситуацията, която описах току що изневярата ще помогне единствено и само на този, който е изневерил, да осъзнае какво има!
зависи, секви хора има![]()
Първоначално написано от mrKiss
Първоначално написано от gigiii
Не.
Стигнало ли се е вече до нея, значи нещо липсва.
А половинката не се е досетила да открие тази липса преди да се стигне до изневяра.