- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Мамини манджи или готови вкусотий
Здравейте не намерих такава тема и реших да пусна,защото ми е интересно какво мислите.Сега се замислих,че предпочитам в повечето случай готовата храна (маги супите в пакетче примерно или пицата),а не мамините гозби.Харесвам и манджите на майка,но по хубава си е пицата поръчана от съседската пицария ;D Вие какво по-харесвате гозбите на мама (тати) или готовите неща (пица,тостер и т.н)
![]()
![]()
П.П съжалявам,ако темата се повтаря
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
и аз предпочитам пици...дюнери..ама са адски вредни![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
E da no primerno na obqd maika mi e sgotvila,a az si kupuvam fornetiПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
![]()
![]()
+1Направо .. ще ми се да са здравословниПървоначално написано от `noтhИng...
![]()
ПИЦАААА и всякакви такива вкусотии...
...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…
аз съм вегетарянка и мама прави невероятно вкусни неща от зеленчуци и не съм хапвала дюнер поне от 2 месеца и се чувствам невероятно :] леле мама наистина готви... ммм... вкусотийки![]()
готови неща предпо4итам
Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?
Най-пухкавата
LOVE Най-Пухкаваия (h)
Форнети и подобните пред всяка друга храна!
Предпочитам готвени неща,обаче форнетите са друга история вече.
The words you say don't have a meaning
Arc7ic's Fan :P
предпочитам на мама манджите - много са вкусни и знам от какво са правени, а и мама готви каквото аз поръчам, затова няма причина да не ги ям, а онея пумий като дюнери, пици и форнети![]()
![]()
Ами, ако се случи така, че по-често ям купени храни, или по-често на майка манджите- ми омръзва. Затова ги редувам, да е по-разнообразно, пък и майка няма време да готви през ден. На равно ги харесвам. (а супите в пакетче не ги обичам)
Аз обичам на мама манджите може би защото по принцип готви рядко и е ебаси събитието като забърка нещо![]()
![]()
ie 4ak sybitie,az mama q karam da mi gotvi prez 2 denaПървоначално написано от slun4ice
![]()
![]()
izmy4ih q ,a tq kakto ne obi4a da gotvi malee
![]()
![]()
готови![]()
ама саа много калорични и вредми мамка му
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
тя темата май не е за този раздел..но нищопо често ям квото майка е сготвила и по рядко пица,форнети и т.н.(не че не са вкусни но в къщи винаги има манджа)
![]()
Cruel Intentions
me toooПървоначално написано от slun4ice
![]()
Първоначално написано от ™G-Baby™
Предпочиииитам пици,дюнери и сякви такива,само дето не ги ям вечеИначе и на мама манджите не са лоши,обаче на тате неговите са страхотни
![]()
Суетата.Моят любим грях.
+10000Първоначално написано от silver_moon
Охх, на мама гозбитеНо и пиците, дюнерите и пр. не изхвърлям
![]()
It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!
Ми аз предпочитам манджите на мама и тати. Имам много лоши спомени от ядене на дюнери и пици, но понякога се налага.
Аз пък обичам манджи.Не че ми пука особено кво ше ям,но готвеното определено е за предпочитане.
Viva McDonalds и Китайския до нас!![]()
![]()
in defense of our dreams...
майка ми готви вкусно само когато брат ми си е тукаиначе си прави някви буламачи, които не обичам и само тя си ги яде (понякога и татко)
иначе като се прибира минава през магазина за готова храна до нас купува ми 1кг млечна салата и там квото баща ми иска за ядене и всички са доволнимного обичам салата мога постоянно тва да ям... иначе пици, дюнери и такива калорични неща не съм яла от.... месеци... лятото в тая жега нямам и желание
![]()
Естествено, че предпочитам храната, която ми приготвя мама, макар че и от нея не ям особено много. Кифли, баници, пици, дюнери, сандвичи от вън не ям, защото не са ми особено вкусни.![]()