.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 129
    99 процента са големите курви и това си е факт, а 1 процент се заема от малките курви

Съдбата отреди ! Арсенал !
    Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
    previous acc name: TurmionKatilot

Цитирай Първоначално написано от peace_love_music
    Mnoo mi e stranno zashto nqkoe momi4e kato spi s mnoo mom4eta e k***a,a kogato mom4e spi s mnoo macki se vodi za pi4...
    пич? хахаха тъпак да пич не

Цитирай Първоначално написано от peace_love_music
    Mnoo mi e stranno zashto nqkoe momi4e kato spi s mnoo mom4eta e k***a,a kogato mom4e spi s mnoo macki se vodi za pi4...
    vsi4ko e porodeno ot omraza, zavist i publi4no vliqnie

Град
    София

Re: Защо жените са курви?

Цитирай Първоначално написано от iPhone
    Офф това ми е мн болна тема, но 99% от жените който познавам са курви или изкурволясват след време , и още едно нещо ми прави впечатление, когато едно момиче скъса с дългогодишният си приятел, за по малко от 2-3 месеца се изшибва с минимум 3 момчета....имам няколко такива приятелки който яко изкурволясаха така....бившата ми също се оказа курва аз вече имам желязна тактика как да не ме прецакват и да не ми изневеряват...но въпроса ми е защо жените са курви и забога има ли там някъде жена която да не изневерява или да не тръгне да го прави след време...?
    ааааааааа така няма да се разбрем моля, моля Много не обичам да се обобщава и 99 % ми е малко многожко ...
    Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?

Цитирай Първоначално написано от eveto_xx
    Абе защо само се занимавате с чуждия живот? Ако искаме и със 100 човека ще се чукаме,и това няма да ни направи курви...Пффф, дееба, като че ли всички трябва да живеем за хорското мнение...Абе вие сте болни...Никъде не пише , че е забранено да се чукаш...Всеки има право да прави каквото си иска, и никой не може да му забрани Така че вървете по дяволите всички ограничени инфантилни олигофрени , които се занимават с чуждия живот...Пфф...
    Така е няма да те направи курва , защото ТИ си курва и няма повече накъде Само като те видя какво пишеш ми става ясно каква си и т.н. Предпочитам да съм инфантилен олигофрен отколкото да съм на твоето място Но не аз съм идиот нема смисъл да се занимаваш с мене ходи се ръгай с магаретата на село и циганите Е така за кеф еби се, еби се прави си сефтето и бъди спокойно това не те прави курва Ти си чиста и невинна като сълза Проблемът не е в това , че си на грешното мисллене , а в това, че си миислиш, че си права ахаха Аре ходи се ръгай с вибратора дето баба ти ти го подари за 12тия ти рожден ден КЕФИ СЕ КЕФИ СЕ не се занимавай с нас -олигофрените

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Даа има нещо такова, но е логично. Наваксваш си. Загубила си си времето в някаква безперспективна, глупава и разочароваща връзка - защо да седиш да чакаш спокойно следващата, като можеш да се позабавляваш?
    Или пък не им се занимава в близкото бъдеще с нещо сериозно.
    Greets

Chupacabra кърти мивки, фаянс, теракота и т.н.

Ааами...нищо не се е променило...
    все още се изявява като жертва и ме обвинява,а пък аз...аз още го обичам,мамка му и сърце не ми дава да го оставя...

Ако нямаше курви,нямаше да е интересен живота!

Голяма работа,че го правят с повече от 2ма или 3ма (там колкото каза) за няколко месеца...ти къде живееш в манастир ли?!

Ако иска и може...всеки прави каквото си иска!

Или поне аз така ги виждам нещата,но и не само...за мен това си е хубав живот..за какво ми е да се водя по норми или по стандарти!!!Предпочитам някой да ме нарече мъжка курва отколкото след време да си кажа..."ееех а можех да си поживея"!Когато всичко е в рамките на здравословното,то значи няма вреда (Моя логика...ама мн добра )

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

hottie
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от sexita
    Ааами...нищо не се е променило...
    все още се изявява като жертва и ме обвинява,а пък аз...аз още го обичам,мамка му и сърце не ми дава да го оставя...
    Може би иска да види до колко държиш на него така като се дърпа така, че горе главата

Аз нямам намерения да се отказвам...и винаги е било така независимо кой кво мисли и ми казва

Цитирай Първоначално написано от Maskata

Голяма работа,че го правят с повече от 2ма или 3ма (там колкото каза) за няколко месеца...ти къде живееш в манастир ли?!

Или поне аз така ги виждам нещата,но и не само...за мен това си е хубав живот..за какво ми е да се водя по норми или по стандарти!!!Предпочитам някой да ме нарече мъжка курва отколкото след време да си кажа..."ееех а можех да си поживея"!Когато всичко е в рамките на здравословното,то значи няма вреда (Моя логика...ама мн добра )
    В една тема беше писал, че си интелигентен .. да определено след като прочетох отговора ти тук ..мога да си направя извода ..ти си "много" интелигентен А логиката ти куца адски много И ако това е смисъла за теб .. в живота ... явно твоя живот е безсмислен Много поздрави имаш от калугера тука и попа в манастира всички много се радваме за теб и твоята фантазия

Цитирай Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
    Цитирай Първоначално написано от Maskata

В една тема беше писал, че си интелигентен .. да определено след като прочетох отговора ти тук ..мога да си направя извода ..ти си "много" интелигентен А логиката ти куца адски много И ако това е смисъла за теб .. в живота ... явно твоя живот е безсмислен Много поздрави имаш от калугера тука и попа в манастира всички много се радваме за теб и твоята фантазия

#1 Като незнаете защо съм го казал за кво сички се хващате за тва!
    #2 Ок като за теб логиката ми (да си живея живота) куца прави каквото искаш,няма дори да се опитвам да ти повлиявам!За мен сега е момента да живея,а после да съм възрастен!За всичко си има време!

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

ами като си възрастен не живееш ли ? или умираш на 20 и после се прераждаш ?

majete sa o6te po golemi kurvi :P

ооо не.... 99% от жените са курви ама 100% от мъжете са мъжки курви и мислят жените,че са крави за раплод
    .......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!

вие мъжете сте по-големи курви от жените ама айде...
    НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!

КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ ТУКА КУРВИ ШЕ ИМА ДОКАТО ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ СЕ ТОЛЕРИРА, А ЗНАЕМ ЧЕ МЪЖЕТЕ ГИ ХАРЕСВАТ....

Град
    ~~Where u want me to be ~~
    Абе курви ама колкото сте грозни, се кефите някоя "курва" като ви пусне нали Тей че не се оплаквайте ! А да не говорим, че мъжете са 100 пъти по големи курви тей че ...

Мега фен

Както е казал Наполеон: "Всички жени са курви, с изключение на майка ми. Но все пак да не забравяме, че и тя е жена". Нищо лично ... сигурно има и свестни момичета ... както и свестни момчета.. но и от двата пола има ...

Първо:Не всички трябва да са слагани под общ знаменател и второ:И мъжете не са цвете за мирисане,така че ...

Цитирай Първоначално написано от puffy
    Какъвто е процента на жените курви,двойно по-голям е на мажете курвари...с тази разлика,че жената става курва след като е наранена или нещо такова,а мъжът си е курвар по природа,изневерява дори когато има връзка
    разликата е че жените обикновенно уж влагат чуства...
    а мъжете могат да не влагат чувства вообще
    разберете тази разлика курви с курвите ))
    бой, йебанье и чалга

Цитирай Първоначално написано от iPhone
    Офф това ми е мн болна тема, но 99% от жените който познавам са курви или изкурволясват след време , и още едно нещо ми прави впечатление, когато едно момиче скъса с дългогодишният си приятел, за по малко от 2-3 месеца се изшибва с минимум 3 момчета....имам няколко такива приятелки който яко изкурволясаха така....бившата ми също се оказа курва аз вече имам желязна тактика как да не ме прецакват и да не ми изневеряват...но въпроса ми е защо жените са курви и забога има ли там някъде жена която да не изневерява или да не тръгне да го прави след време...?
    Просто не си намеил подходящата, но спокойно.. има време за всичко.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    Велико Търново
    Не мисли ,че всички са такива.Има и изключение,но за жалост малко са такива.Аз например си имам приятел от близо 2 години.не сме правили още секс и не сме си изневерявали.ОБичаме се мн,и как мислиш сме постигнали това?дане би като съм го оставила да си прави ,каквото иска.....друг път...той добре ,че е послушен...поне за сега де...но просто ако направи нещо или ми изневери на него ще му е криво + тва знае че ще го убия ако ме излъже
    Руса кукличка

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си