- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Защо жените са курви?
99 процента са големите курви и това си е факт, а 1 процент се заема от малките курви![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Съдбата отреди ! Арсенал !
Пс. Открих си старата парола за акаунта Моля да ме извините.....
previous acc name: TurmionKatilot
пич? хахаха тъпак да пич неПървоначално написано от peace_love_music
![]()
vsi4ko e porodeno ot omraza, zavist i publi4no vliqnieПървоначално написано от peace_love_music
ааааааааа така няма да се разбрем моля, моляПървоначално написано от iPhone
Много не обичам да се обобщава и 99 % ми е малко многожко ...
![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Така е няма да те направи курва , защото ТИ си курва и няма повече накъде Само като те видя какво пишеш ми става ясно каква си и т.н. Предпочитам да съм инфантилен олигофрен отколкото да съм на твоето място Но не аз съм идиот нема смисъл да се занимаваш с мене ходи се ръгай с магаретата на село и циганите Е така за кеф еби се, еби се прави си сефтето и бъди спокойно това не те прави курва Ти си чиста и невинна като сълзаПървоначално написано от eveto_xx
![]()
![]()
![]()
![]()
Проблемът не е в това , че си на грешното мисллене , а в това, че си миислиш, че си права ахаха Аре ходи се ръгай с вибратора дето баба ти ти го подари за 12тия ти рожден ден КЕФИ СЕ КЕФИ СЕ не се занимавай с нас -олигофрените
![]()
Или пък не им се занимава в близкото бъдеще с нещо сериозно.Първоначално написано от the_hottie
Greets
Chupacabraкърти мивки, фаянс, теракота и т.н.
Ааами...нищо не се е променило...
все още се изявява като жертва и ме обвинява,а пък аз...аз още го обичам,мамка му и сърце не ми дава да го оставя...![]()
Ако нямаше курви,нямаше да е интересен живота!![]()
Голяма работа,че го правят с повече от 2ма или 3ма (там колкото каза) за няколко месеца...ти къде живееш в манастир ли?!
Ако иска и може...всеки прави каквото си иска!
Или поне аз така ги виждам нещата,но и не само...за мен това си е хубав живот..за какво ми е да се водя по норми или по стандарти!!!Предпочитам някой да ме нарече мъжка курва отколкото след време да си кажа..."ееех а можех да си поживея"!Когато всичко е в рамките на здравословното,то значи няма вреда(Моя логика...ама мн добра
)
Може би иска да види до колко държиш на него така като се дърпаПървоначално написано от sexita
така, че горе главата
![]()
Аз нямам намерения да се отказвам...и винаги е било така независимо кой кво мисли и ми казва![]()
В една тема беше писал, че си интелигентен .. да определено след като прочетох отговора ти тук ..мога да си направя извода ..ти си "много" интелигентен А логиката ти куца адски много И ако това е смисъла за теб .. в живота ... явно твоя живот е безсмислен Много поздрави имаш от калугера тука и попа в манастира всички много се радваме за теб и твоята фантазияПървоначално написано от Maskata
![]()
Първоначално написано от AndreY.Arshavin.
#1 Като незнаете защо съм го казал за кво сички се хващате за тва!
#2 Ок като за теб логиката ми (да си живея живота) куца прави каквото искаш,няма дори да се опитвам да ти повлиявам!За мен сега е момента да живея,а после да съм възрастен!За всичко си има време!
ами като си възрастен не живееш ли ? или умираш на 20 и после се прераждаш ?![]()
majete sa o6te po golemi kurvi :P
ооо не.... 99% от жените са курви ама 100% от мъжете са мъжки курви и мислят жените,че са крави за раплод![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
вие мъжете сте по-големи курви от жените ама айде...![]()
НикоГа Не ОбеЩаВаЙ ЛюБоВ, КоЯтО Не мОЖеШ Да ДадеШ!
КАКТО БЕШЕ КАЗАЛ НЯКОЙ ТУКА КУРВИ ШЕ ИМА ДОКАТО ТЯХНОТО ПОВЕДЕНИЕ СЕ ТОЛЕРИРА, А ЗНАЕМ ЧЕ МЪЖЕТЕ ГИ ХАРЕСВАТ....
Абе курви ама колкото сте грозни, се кефите някоя "курва" като ви пусне налиТей че не се оплаквайте !
А да не говорим, че мъжете са 100 пъти по големи курви тей че ...
Както е казал Наполеон: "Всички жени са курви, с изключение на майка ми. Но все пак да не забравяме, че и тя е жена". Нищо лично ... сигурно има и свестни момичета ... както и свестни момчета.. но и от двата пола има ...
Първо:Не всички трябва да са слагани под общ знаменател и второ:И мъжете не са цвете за мирисане,така че ...
разликата е че жените обикновенно уж влагат чуства...Първоначално написано от puffy
а мъжете могат да не влагат чувства вообще
разберете тази разлика курви с курвите))
бой, йебанье и чалга
![]()
няма такова нещо
![]()
![]()
Не мисли ,че всички са такива.Има и изключение,но за жалост малко са такива.Аз например си имам приятел от близо 2 години.не сме правили още секс и не сме си изневерявали.ОБичаме се мн,и как мислиш сме постигнали това?дане би като съм го оставила да си прави ,каквото иска.....друг път...той добре ,че е послушен...поне за сега де...но просто ако направи нещо или ми изневери на него ще му е криво + тва знае че ще го убия ако ме излъже![]()
Руса кукличка