.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 23 от общо 23

Hybrid View

Мега фен

Оф , моля ви се, бързо помагайте с косата :D

такааам зна4и трябва ми спешна идея за някаква при4еска , по възможност да не е много сложна косата ми е 4уплива, подстригана на етажи, отзад ми е малко над средата на гърба а отпред ми е до раменете, имам и бретон, който малко е пораснал и сега ми е настарни, дъдлъг някъде до средата на лицето. мисля да я изправя ама след тва какво мога да направя бе мамка му, пробвах да си хвана горния пласт с фиби4а назад ама май е прекалено къс, за да стане.... приемам всякакви предложения, освен това да ида на фризьор, нямам време
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Изправяш си косата и си готова.

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    е да де ама аз по принцип винаги тва правя така 4е хората са свикнали да ме виждат с права коса, сега ми се иска нещо маалко по- така... разли4но
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Цитирай Първоначално написано от sladur4etyYy
    Цитирай Първоначално написано от dark_sw
    е да де ама аз по принцип винаги тва правя така 4е хората са свикнали да ме виждат с права коса, сега ми се иска нещо маалко по- така... разли4но
    Ами, накъдри с маша само дължината на косата (ако ме разбираш, без корените), така че да стане на букли.

Мега фен
    може ама да видим дали ще ми остане време 4е имам мн други неща да свър6а до утре тряа да ре6а кво ше правя, така 4е имам цяла нощ да помисля

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    да си праиш прическа за даскало абе момиче не се излагай !

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

i . data . bg /08 /09 /13 /1151309_ orig . jpg -Това сега е актуално, ама трябва някой друг да ти го направи, а казваш и че нямаш време, а бе сложно е

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от IdiOtKa
    да си праиш прическа за даскало абе момиче не се излагай !
    кво даскало беее аз за един купон, за даскало не съм се и сещала

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

А защо просто не отидеш на фризьор?!?!?!
    За 20-тина лева и косата ще ти оправи (ако има нужда) и прическа ще ти направи ...

е са земи една ножица и секви уреди за коса които намериш и започваш: зимаш кичур коса и квото земеш с него действаш и така с цялата коса, после я разрошваш малко и готово.Гарантирам ти никой няма да е с такава тя е мн оригинална и новаторска

Прическа - дълга коса с Барби букли

Колко е хубаво да имаш дълга коса, можеш да експериментираш и да правиш с нея каквото си поискаш и всеки ден да си с различна прическа.

Днес ще ви дам идея как да постигнете с косата кукленски букли.

Това можете да постигнете с помощта на една или две опаковки т.нар. "кабелни" ролки, които се сгъват в каквато форма си поискате. Те са с различна дебелина, но според мен е най-добре да си вземете средния размер.

Етап първи: Измийте и изсушете косата с обем в корените, а по дължината нека да е права.

Етап втори: Вържете си опашка високо на темето т.нар. "кукуригу".

Етап трети: Вземете ролките и започнете кичур по кичур с дебелина около сантиметър навийте ролката като започнете от краищата към основата и внимавате да не пречупите края.

Етап четири: Така навитата опашка остава да престоите с ролките около два часа, за по-дълготраен ефект можете да нанесете пяна за коса на всеки кичур преди да го навиете.

Етап пет: Махнете ролките, развържете косата и само с помощта на пръстите разрешете косата по цялата дължина. Напръскайте с лак постигнатата прическа и излезте да я разходите навън.

Град
    в мазето ;dd
    изправви я с пресата и после хвани един пласт от косата и с ластик я хвани отзад по средата на главата след това вземи фибичка и намери начин да се хванеш отгоре - малее и аз как го обесних .. ама това е много обикновено ... а ти май искаш нещо по -специално
    иначе друго .. другоо .. подкрепям също идеята за машата

Мега фен
    densii, мн оригинален на4ин да ми обясни6 при4еската , разби ме
    He}|{Ha_Dpo|`a, нямам време за фризьор

kiss_kris, не искам нищо специално, просто имам желание да направя НЕЩО, но не знам какво аз пробвах тва, което ти ми предложи ама не става щото отгоре косата ми не е достатъ4но дълга айде аз отиам да експериментирам

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Направия цалата на вафлички със преса ии после хващаш бритона назад със фибички ... ддз само за това се сещам в момента ..

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Като ходиш все с изправена коса .. накъдри я Или както казаха, вафлички (: Сплети си я на рибена кост.
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Като ходиш все с изправена коса .. накъдри я Или както казаха, вафлички (: Сплети си я на рибена кост.
    ми да май на вафли4ки 6е се спра ина4е аз си мислех по някаккъв на4ин цялата да я сплета на една голяма плитка тръгваща от главата (койт разбрал- разбрал ) ама няма да стане така 4ее... вафли4ки най- вероятно и пак ще пробвам да си вдигна горния пласт с фиби4ка, дано тоя път да успея

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Град
    Знаеш ли какво се сетих .. пробвай нещо е такова ->
    http://i272.photobucket.com/albums/j...il-lavigne.jpg
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от Elisa`Day
    Знаеш ли какво се сетих .. пробвай нещо е такова ->
    http://i272.photobucket.com/albums/j...il-lavigne.jpg
    не е ло6о ама не стаа щото горния пласт е къъъс мамка му е, аз така и така нещо подобно съм направила само 4е с по-малко коса и не толкова повдигнато

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    разгледай това дано ти хареса нещо http://roshlata.2v2.us/index.php?opt...tegory&catid=3
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от g1rl4eto_
    разгледай това дано ти хареса нещо http://roshlata.2v2.us/index.php?opt...tegory&catid=3
    мн са хубави ама мн сложнии както и да е , аз ве4е сглобих нещи4ко

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Голям фен Аватара на g1rl4eto_
    еми успех тогава в прическата
    ...установих, че тези, които докоснаха душата ми, не успяха да пробудят тялото ми, а онези, които докоснаха тялото ми, не успяха да достигнат до душата ми…

Град
    Ехх, жалко.. и моята е къса отпред и не става така

Град
    в мазето ;dd
    я дай да скиваме какво да успяла да нправиш

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си