- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 15-ти септември наближава. (:
Смесени чувства, определено.
Очертава се супер тежка, натоварена, изпълнена с нерви, неприятности, трудности година. Не преувеличавам, трудно ще си е. За излизания вероятно рядко ще излизам. Все ми е едно всъщност, ще се прежаля. Почва ми се, защото в училище си става купон, въпреки, че тази година се махнаха две много печени момчета от класа. Карай, да е весело!![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
доста са ми негативни емоциите нито ми се гледат физиономиите на ш*баните даскали,нито да гледам изцепките на лигавите неориентирани зайци, нито пък изгарям от желание да ставам рано и да не се наспивам,нито пък ми се учи.... е каква положителна емоция да имам...![]()
![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
Ходи ми се единствено, заради лафовете, малко разнообразие, и няколко човека.Но честно казано не ми се учи изобщо.Като си помисля, че пак почваме физики, истории, географии и още един куп глупости, цялото ми и без това миниатюрно желание се убива.
Come feed the rain..
Cos I'm thirsty for your love dancing underneath the skies of lust..
Don't walk away, don't walk away, oh, when the world is burning..
тъпоооооо, тоя ми е най-омръзният ден...фалшиви хора се правят на мили, целувки, прегръдки..."как ти мина лятото?", все едно, че цяла година им е пукало за теб и не те гледат презрително, като че си по-долно ниво.... но иначе е ок, щото вече ми писна от това бездействие цяло лято..
You are drop in the rain, just a number not a name
You won't see it
You don't believe in it
Nothing can change us, nothing can save us from ourself
Ми тъпо ми е ..Свърши свободното време..По цял ден си правих к'вото искам,висях пред компа,разходки,фр всичко и сега изведнъж..ДАСКАЛО..Офф не ми се започва.....![]()
![]()
![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..
ау и на мене изобщооооо ;(;(;(
hodi mi se i to mnogo neznam pone 6te ima raznoobrazie,a be veselba si e tam![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Аз наистина много се кефя, че почваме даскало. Очаквам го с нетърпение.
^ Да, и аз се радвам. :Д
What you give is what you get!
Кефете се на даскалото, докато можете, щото, като свършите ще подсмърчате и ще се сещате за безгрижните години.
Не искам да свършва лятотоПриятелят ми почва на 15-ти, а аз след две седмици. Досега бяхче в един клас, а сега... той в Студентски, аз в Гео Милев
![]()
Айде пък ся на 15ти щяло и да вали..кефа е пълен.
Тъкмо си направих перфектната прическа,за която се изисква супер права коса и ся кво - влага.![]()
Аз няма да ходя!
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Изобщо не ми се ходи. Сега ще съм за последна година и постоянно ще трябва да уча за матурите, курсове и много много неща за вършене. Абе както казах не ми се започва.![]()
ИменноПървоначално написано от exploitedteen
![]()
Аз от началото на август съм на даскалоМене ми липсва в бг даскалото, много забавно беше, сега като се сетя и двойки съм имала и какво ли не ама винаги с такъв кеф си ходих на даскало
Лафовете само на класа, даскалите, различни всеки с фасоните си, даже като са ни мачкали яко беше яко, защото се сплотявахме класа и ги мърморихме :Д
А тея с изпитите да не мрънкат, така е в живота, като ги вземете те ще са ви билет за по- големи препятствия. Това е готиното, ако не ходите на даскало и нямате изпити и прогрес да видите колко по- мъчно е.
If for honesty you want apologies
-I dont sympathize
If for kindness you substitute blindness...
Please open your eyes!
Дъноу, яки и неяки неща си има даскалото. Поне ще съм с класО, макар че май няма да ме харесат тая година... :Д
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
е тва с камерите не беше ли само в едно даскало о.О?
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
lele nqmam turpenie napravo tolko mi e kef(moje da mi se smeete),ama sum radostna
![]()
ебаси тъпото...наистина не виждам прекалено дълбок смисъл за камери в даскало. Още повече, че сигурно учениците ще успеят да ги потрошат за нула времЯ ;р
xmm glei sa az mislq 4e ima nujda ot malko redПървоначално написано от ScionOfStorm
vse pak 6te se namali besneeneto iz kolidorite,zvershtinite v staite,boq...i t.n.
![]()
^^ В моето даскало има от 1 год. камери на всички етажи и абсолютно нищо не се е променило.Всички,който искат да си беснеят си го правят без проблем.Независимо дали ги снимат или не..
Почваме даскало - якомалко почивка, то не може само работа.
The Spark
Чакам го с нетърпение. Тази учебна година се очертава да бъде една от най-трудните ми. Няма да имам никакво свободно време, което да мога да споделям сама със себе си. И въпреки това искам да започва училище. Стига толкова свободно време и 14 часа сън. Време е за работа.![]()