- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 15-ти септември наближава. (:
Пък аз те мислех за недоразвита.. ;д
Дано ти запушат устата с някой морков с пирон![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Положителни и още как ...дори когато бях за 8ми клас, бях още по-развълнувана и щастлива , не разбирам защо трябва да се притесняваш от това ,че си заек ..поне в нашто училище не са кой знае кви пренебреженията към тях ;d освен ако си нямаш проблеми с някой от по-горните класове ... аз винаги съм се чувствала супер и винаги ходя на даскало с голям кефПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
най-много да те Замерят с моркови и да питат колко СТЕ момчетата в класа
![]()
By myself but not alone ...
ne me ebeПървоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Това пак не ми пречи да бъда недоразвита.Първоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
Марийче, може и да се спреш с нападките, какво ще кажеш?![]()
И има доста големи от това даскало, с които се разбирам.Просто ти не знаеш нищо.
![]()
koга мина тва лято е маина ...
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Много бързо мина лятото,наистина.
Иначе се радвам,винаги ми се е ходело..обичам си даскалото,ама след два седмици ставане рано вече искам ваканция о.О
Бахти тва даскало сяка година проваля всичко...тъкмо да ти е кеф да си почиваш и почнеш да се събираш някъде и ти е некво мн яко ии ааайййдеее 15.09. ПФф тъпо даскало хич неща да почваме пък и кат знам кво ме чака ся...тая по математика още на втория час ше ни дад еконтролно...то да е мао тя....пф пф пф..неискам даскало![]()
![]()
![]()
деба не ми се почва :/
да искам да започнем училище...омръзна ми да седя по цял ден вкъщи
пък и съм се затъжила за класа ... е поне за част от него![]()
оф за кво всяка моя дума разбираш като нападка ... човек да не смее да се изкаже :X:X:XПървоначално написано от Hit 2 fit.
By myself but not alone ...
Ами това "Колко момчета СТЕ в клас", как да го разбирам?Първоначално написано от mariiche
![]()
Емоцийте са на 6.Тази година ще има яко![]()
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!
Ууф , и вие сега ме хвана носталгията заради вас , като ви гледам емоциите и приготовленията и всичкото...
И въпреки че завърших сега ще отида на 15-ти пак на училище , да видя малкитеИ да се сбогувам един вид , с нещо което е било част от целия ми съзнателен живот. Учениците не можеш да ги накараш , а аз насила се бутам
![]()
![]()
Не можах просто..Първоначално написано от tqnkо
![]()
Ще ти подаря ядрена глава,
влажен динамит, тротил, цветя!
Ако бях това, което си сега,
мой приятелю, бих се взривил...
В интерес на истината всяка предишна година съм се вълнувала, брояла съм дните до даскало, а тази... Толкова много чаках да дойде септември, но поради друга причина, а и сега съзнанието ми е обвзето само и единствено от Спайки (бебето), по цял ден се притеснявам за него, започнах да си въобразявам за глупости и.... общо взето не ми пука особено, че тръгваме на училище. Тази година ще се учи много, то е ясно, но пък и имам стимул, така че всичко ще си е 6.
На много променливи настроения съм като стане въпрос за даскало... Сега всичко ми е ново - града, хората, училището, приятелите също (и старите остават, ама не е същото). Ако бях останала в моя град щях да съм си в съвсем нормално настроение и никакво трептение и вълнение нямаше да има в мен... Обаче сега незнам как да се чувствам (буквално), какво ще правя и как ще се държа в у-ще. Та или се чувствам радостна за новите "придобивки", или съм се отдала на носталгия и страх. Направо ме е страх с какви хора ще се срещна въпреки, че като се замисля няма защо... или ще ги харесам, или не. Ноо се старая да съм позитивна и да си представям хубавите моменти с бъдещите си приятели (ъмм, "Тайната"). Също така се опитвам да изглеждам студенокръвна и незаинтересована, направо кучка. И се получава.Мразя да изглеждам притеснена, защото всички си мислят, че могат да ми кажат нещо (смисъл да ми се правят на много отворени и крале на даскалото).
пфффффф...а как искам сега да почвам даскало...в старото...а ме очаква тъпо преместване и лекции
и все пак ще ида в училище на 15-ти, макар да ненавиждам хората, които ще бъдат там...и ще имат моя свят, и моето щастие, и моето "всичко"...
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
^^Не може ли есенни флиртове,после зимни и те така![]()
![]()
Аз ще съм заек.![]()
Като изключа това, че цяла година ще ме тормозят, да, ходи ми се.Иии... с нетърпение чакам да дойде утре. И само си гледам кубинките и поличката, и се кефя няква там, че най-сетне ще ходя на училище, и ще мъкна учебници, и ще ми пишат оценки, и знам, че след два месеца ще пея съвсем различна песен, но не ми пука, искам да започваме вече!
Епа то ми омръзна ваканцията, аз обичам да ходя на даскало, то и без това през цялата година за мен е ваканция.
П.С. много зайовци тука бе![]()
Jebem te u usta, jebem te u oko
И аз много се вълнувам, но като почнем, и вече на 2-та 3-тата седмица ще ми омръзне да ставам рано, и.... ще искам да свършва годината.
Така им завиждам на тези, които още са на училище!
Тази година ще ми е първа като студентка, но самата мисъл, че няма да съм повече с класа си, ме измъчва. Ужасно е. Всичко ще е ново, далеко от повечето ми приятели, от семейството. Училището е бреме за повечето от нас, осъзнаваме колко забавно и полезно ни е било там, но чак, когато го загубим...
Съветвам по-малките да се възползват от всеки миг, да се радват на компанията на съучениците си, на досадните и печените даскали, по-късно всичко това липсва!
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)