.
Отговор в тема
Страница 3 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 118
    Пък аз те мислех за недоразвита.. ;д

Дано ти запушат устата с някой морков с пирон
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Re: 15-ти септември наближава. (:

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Как са емоциите? Положителни, негативни или двете в едно?
    При мен е третото, защото съм заек.
    Радвате ли се, че тръгвате на училище?
    П.П. Знам, че има много такива теми по другите раздели, но в този като че ли няма.
    Положителни и още как ...дори когато бях за 8ми клас, бях още по-развълнувана и щастлива , не разбирам защо трябва да се притесняваш от това ,че си заек ..поне в нашто училище не са кой знае кви пренебреженията към тях ;d освен ако си нямаш проблеми с някой от по-горните класове ... аз винаги съм се чувствала супер и винаги ходя на даскало с голям кеф най-много да те Замерят с моркови и да питат колко СТЕ момчетата в класа
    By myself but not alone ...

Град
    Варна
    изби рибата с тая тема

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми

Re: 15-ти септември наближава. (:

Как са емоциите? Положителни, негативни или двете в едно?
    При мен е третото, защото съм заек.
    Радвате ли се, че тръгвате на училище?
    П.П. Знам, че има много такива теми по другите раздели, но в този като че ли няма.
    ne me ebe
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Цитирай Първоначално написано от Make_Me_Laugh

Това пак не ми пречи да бъда недоразвита.
    Марийче, може и да се спреш с нападките, какво ще кажеш?
    И има доста големи от това даскало, с които се разбирам. Просто ти не знаеш нищо.

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    koга мина тва лято е маина ...

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Много бързо мина лятото,наистина.
    Иначе се радвам,винаги ми се е ходело..обичам си даскалото,ама след два седмици ставане рано вече искам ваканция о.О

Бахти тва даскало сяка година проваля всичко...тъкмо да ти е кеф да си почиваш и почнеш да се събираш някъде и ти е некво мн яко ии ааайййдеее 15.09. ПФф тъпо даскало хич неща да почваме пък и кат знам кво ме чака ся...тая по математика още на втория час ше ни дад еконтролно...то да е мао тя....пф пф пф..неискам даскало

деба не ми се почва :/

Град
    в мазето ;dd
    да искам да започнем училище...омръзна ми да седя по цял ден вкъщи
    пък и съм се затъжила за класа ... е поне за част от него

не искам пак училище.Не и 11 клас

И има доста големи от това даскало, с които се разбирам. Просто ти не знаеш нищо.
    оф за кво всяка моя дума разбираш като нападка ... човек да не смее да се изкаже :X:X:X
    By myself but not alone ...

Цитирай Първоначално написано от mariiche

оф за кво всяка моя дума разбираш като нападка ... човек да не смее да се изкаже :X:X:X
    Ами това "Колко момчета СТЕ в клас", как да го разбирам?

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Емоцийте са на 6.Тази година ще има яко
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Ууф , и вие сега ме хвана носталгията заради вас , като ви гледам емоциите и приготовленията и всичкото...
    И въпреки че завърших сега ще отида на 15-ти пак на училище , да видя малките И да се сбогувам един вид , с нещо което е било част от целия ми съзнателен живот. Учениците не можеш да ги накараш , а аз насила се бутам

Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    Утивам да си режа вените...
    Не можах просто..
    Ще ти подаря ядрена глава,
    влажен динамит, тротил, цветя!
    Ако бях това, което си сега,
    мой приятелю, бих се взривил...

Мега фен Аватара на babity
    В интерес на истината всяка предишна година съм се вълнувала, брояла съм дните до даскало, а тази... Толкова много чаках да дойде септември, но поради друга причина, а и сега съзнанието ми е обвзето само и единствено от Спайки (бебето), по цял ден се притеснявам за него, започнах да си въобразявам за глупости и.... общо взето не ми пука особено, че тръгваме на училище. Тази година ще се учи много, то е ясно, но пък и имам стимул, така че всичко ще си е 6.

На много променливи настроения съм като стане въпрос за даскало... Сега всичко ми е ново - града, хората, училището, приятелите също (и старите остават, ама не е същото). Ако бях останала в моя град щях да съм си в съвсем нормално настроение и никакво трептение и вълнение нямаше да има в мен... Обаче сега незнам как да се чувствам (буквално), какво ще правя и как ще се държа в у-ще. Та или се чувствам радостна за новите "придобивки", или съм се отдала на носталгия и страх. Направо ме е страх с какви хора ще се срещна въпреки, че като се замисля няма защо... или ще ги харесам, или не. Ноо се старая да съм позитивна и да си представям хубавите моменти с бъдещите си приятели (ъмм, "Тайната"). Също така се опитвам да изглеждам студенокръвна и незаинтересована, направо кучка. И се получава. Мразя да изглеждам притеснена, защото всички си мислят, че могат да ми кажат нещо (смисъл да ми се правят на много отворени и крале на даскалото).

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    пфффффф...а как искам сега да почвам даскало...в старото...а ме очаква тъпо преместване и лекции

и все пак ще ида в училище на 15-ти, макар да ненавиждам хората, които ще бъдат там...и ще имат моя свят, и моето щастие, и моето "всичко"...
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Дааа, почва.... И колко нещастна се чувствам от тоя факт... Няма вече море, няма летни флиртове, само даскало... Уффф... Но аз какво се оплаквам, аз почвам даскало на 1 октомври (първо Испания, после даскалото)... :P
    The reasons of love... <3

^^Не може ли есенни флиртове,после зимни и те така

Мега фен Аватара на Pedigree
    Град
    на стола
    Аз ще съм заек.
    Като изключа това, че цяла година ще ме тормозят, да, ходи ми се. Иии... с нетърпение чакам да дойде утре. И само си гледам кубинките и поличката, и се кефя няква там, че най-сетне ще ходя на училище, и ще мъкна учебници, и ще ми пишат оценки, и знам, че след два месеца ще пея съвсем различна песен, но не ми пука, искам да започваме вече!

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Епа то ми омръзна ваканцията, аз обичам да ходя на даскало, то и без това през цялата година за мен е ваканция.
    П.С. много зайовци тука бе
    Jebem te u usta, jebem te u oko

Град
    Велико Търново
    И аз много се вълнувам, но като почнем, и вече на 2-та 3-тата седмица ще ми омръзне да ставам рано, и.... ще искам да свършва годината.

Мега фен Аватара на sherry
    Град
    ~KisS ThE RaIn~
    Така им завиждам на тези, които още са на училище!
    Тази година ще ми е първа като студентка, но самата мисъл, че няма да съм повече с класа си, ме измъчва. Ужасно е. Всичко ще е ново, далеко от повечето ми приятели, от семейството. Училището е бреме за повечето от нас, осъзнаваме колко забавно и полезно ни е било там, но чак, когато го загубим...
    Съветвам по-малките да се възползват от всеки миг, да се радват на компанията на съучениците си, на досадните и печените даскали, по-късно всичко това липсва!
    Ако ме прогониш, ще изгасна.
    Ала доближиш ли се, ще се стопя.
    Да те имам е така опасно!
    (Да те нямам значи да умра.)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си