- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- 15-ти септември наближава. (:
Аз-курва?Първоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
Въобще не е вярно.![]()
![]()
![]()
Вие сте много интересни, бря!![]()
![]()
Както и да е, важното е, че ми е кеф в новото даскало.![]()
Сигурен ли си? Аз не.Първоначално написано от TheNh3
Днеска много батковци ми дадоха морковчета.
![]()
Курви са, защото ги знам отдавна какво представляват.![]()
хаха,к'ви морковчета?Първоначално написано от Hit 2 fit.
![]()
Мда, моят клас е пълен с интриганти,егоисти,клюкари ,злобари.През учебното време се учи всичко наизуст, ходиш на уроци, за да ти пишат 6, подмазваш се на учителите... Ако ти се иска да си на мое място...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
не ми се ходи на даскало е маина !!
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Скука, поредната политическа лека пропаганда с "бивш ученик на немската-депутат, който има изявление за нас", бла-бла-бла. Поредната тъпа реч на директорката, дето по-изсмукана от пръстите не може да бъде...
...обаче класО ми е як, деба. Или поне по-голямата част. Ся ше ги тормозя и тая година![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
АААА, да си заек е ебаси якото. Това беше най-якият ден, който съм имала някога в даскало. Лошото беше, че всички батковци все си изтърваха нещо под полата ми.![]()
![]()
Таа... моркови, зелки, такам.Събрах 20 моркова, хахах. И всички ми се радваха сууупер много. Постоянно: 'зайчеее, зайченце сладкооо'
Хъхъхх. И да, ебаси якото е. Всички те оглеждат, радват ти се.
![]()
И се запознах със суупер много хора. И има ебаси яките батковци в даскало.![]()
Сууупер якият 15ти септември.![]()
Аз пък само мога да се оплача.Студ, дъжд, простотии, последна година с мега яки хора..
изпих 4 кафета по време на 'церемонията' и си заминах.
In the grace
Of this love
We rise in pain
And death is not far away
And soon we'll sleep
And never wake up again
Пф... ставам в 7, бъркам манджа на бебенце. Обличам се, оправям се и тръгвам. Студ, рейса закъснява. Рейса идва. Бааааааавен е. Има мъгла. Закъснявам. Кафето ми е изстинало. Церемонията е дълга и мръзна. Новият ученик е грозен, но изглежда криминално.... Отиваме в мизерен ресторант. Бързам за вкъщи. После треперя да не ме разкрият в рейса, че съм с бебето в чантата - ще ме изритат по средата на магистралата, а в тоя студ не е на добре така. Ветеринаря закъснява, а бебчо е с ниска температура, под нормалното. Бебенце ме опика. Другият ветеринар нямал от новата храна, и купички нямал. Таксито ме обрули 10 лв. Ден като ден. Скапана съм както всеки друг ден. Нищо необикновено.