- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Пиърсинг на устната - мнения?
Зарибих се много да си пробия лабрет и си направих една снимка с обеца да ме видят приятели обаче мненията са много противоречиви - някои казват че много ми ходи, други че хич не ми стои добре, тааа... вие какво мислите?
ето снимката:
http://prikachi.com/files/353438A.jpg
izvinqvai ako sum gruba, no ti davam iskreno mnenie bez da te luja.
Fizionomiqta ti ne e osobeno sladka(ili pone ne izglejda takava na snimkata)izvinqvai pak, no s tazi obeca izglejdash oshte po strashna!
sry no na men mi deistva otbluskvashto i to mnogo.
Според мен си хубава, но истинската обица, мисля че няма да ти стои много добре...![]()
Най-красивите пейзажи се виждат само от ръба на пропастта... за това се нагледай, преди да паднеш ... !
ne
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
sorry ама без обеца си мн мн мн мн по-сладка и... незнам, честна съм, не ми харесва обецата
ne ti stoi hi4 dobre.obecata na dolnata ustna izrazqva prinadlejnost kam opredelen stil ili slushane na opredelena muzika [hardcore ako e nastrani i metul ako e po sredata]
dr put predi da reshish da si praish pierce pomisli malko...seki tatus ili dupka simvolizirat neshto vzavisimost ot mqstoto kudeto sa i tova koeto izobrazqvat..nemislq 4e 4ovek trqbva da si pravi takiva permamentni [mislq 4e taka se pishe] neshta bez da znae simvolikata i bez da vnikva po navatre v neshtata ot tova "kak mu stoi" ...
sorry za pou4itelnata re4, no prosto li4no mnenie...
Ако, толкова се беше навила, въобще нямаше да молиш за мненията на приятелите си , нито за тези на съфорумниците си.Според мен въобще не ти отива.
Сигурно ще стане като в темата за обувките, ама хайде без предразсъдъци.
![]()
az pak se kefq na moeto obica :P btw po temata... snimkata ne e s osobeno hybovo ka4estvo taka 4e ne moga da precenq hubovo no mai podkrepqm mneieto na s3xy... bez obicata si po sladka no ako si te kefi toq piersing si go nosi no kakto si preceni6...
По-добре не си слагай. Изглежда ужасно на теб и на всички. Ако искаш пиърсин си сложи на езика.
И все пакако толкова ти харесва и държиш да си сложиш престани да питаш за мнението на др и отивай да те дупчат
![]()
--------------------------------------------------------------------------------------
www.bg-bal.com
Смятам, че човек ако иска да се татуира или да си сложи пиърсинг и това му харесва не е нужно задължително да гледа символиката.Първоначално написано от ell_ownz
-------------------------------------------------
www.bg-bal.com
сладуранке категорично не![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
a kak si q napai taq obicana pika? po temata-ne e tolkowa zle.vajnoto oba4e e ti da se xaresva6 i obicata da ne ti pre4i v ejednevieto [za nqkoi profesii e nedopystimo da ima6 obici ili tatoota po liceto ili tqloto
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
ебати и грозното е тва... баш там ли се слага обица
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
e ti kade iskash?Първоначално написано от tuzaro
![]()
на клитура по ше ме привлече, точно на тва място е супер грозно.... ама всеки има право на лош вкусПървоначално написано от harabelka
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Емм аз мисля, че проблем със стила няма да имам... Едва ли ще ме видите на концерт на пайнерките да въртя гюбеци с обеца на устната (ако това намеквате).Първоначално написано от gryyym
Колкото до това че искам мнения, просто ми е любопитно как биха ме възприели хората, това е основната причина да се допитам до вас и приятелите ми.
Снимка с по-добро качество имам ама съм без обецата... не знам дали има смисъл да качвам.
... ти го каза!Първоначално написано от tuzaro
![]()
![]()
1. обецата не ти прилича /съжалявам, не ми харесва/
2. не мисля, че отстрани на устната може да се сложи халка, просто обецата за този пиърсинг е друг вид /май/
3. девойката, която се е взела за много тру по-добре да замълчи, говори глупости, една субкултура може да определя възприятията, разбиранията и реакциите на човек, но не и да има определени места за пиърсинг
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
От тая тема научавам,че съм метълка![]()
^младите винаги знаят повече от старите /глупости де![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
ama to e huuu ama 6to to4no tak1v tip obica ima i dr .. deto mislq 4e 6e sa po-dobre taq i na men ne mi har.. kak ti sedi..![]()
Щурей на воля - сега те има [!]...Направи всиЧко онова,което някога ти е минавало преЗ главата--сега те Има!Води се от Чувствата и емоциите,не се подвеждай от разУма.НАслади се на Всяка капЧица живоТ!
Дай няква дуга снимка,кво като си без обица.
Иначе нещо на това място не ми харесва.По-добре под устната,отсрани или по средата.
С халка определено не ти седи добре. Може би ако е друга обеца?!
Но все пак ти решаваш![]()