- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На колко път ви е новото училище... :P
Половин час +- 5 минутки. (:
What you give is what you get!
еми аз пътувам с тролеи някъде пътя е около 15 20 минути ама с точност немога да ти кажа защото съм прекалено сънена че да засичам
Но когато обичаш някого пусни на свобода , ако той/тя те обича ще се върне твоята страна, ако ли не няма за какво да съжаляваш,щастлив е той/тя без тебе и за него/нея ще се радваш.
po malko ot 5 min
I never eat a pig cuz a pig is a cop
20 минутки
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Около час и половина.На вас ви е добре,ставате най-късно в 6,а другият срок,като съм първа смяна трябва да ставам в 5..![]()
Music is a moral law. It gives soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and charm and gaiety to life and to everything..
Пеш е на 30 минути от нас, ама понеже съм мързел, не ходя пеш.![]()
Ми Към 30-тина Минути ;]
15 min pe6 ina4e trqa s1s 74 (edna spirka) ama toi e mnoo narqdko i ne mi se 4aka![]()
![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
еми към 20-25 ми е пеш , а с такси ако го хвана от нас е 10 минутки , а ако го хвана от там където се срещаме с приятелите е на не повече от 5 минути![]()
Е то зависи. Ако съм първа смяна, наще ме карат и ставам около 6:45, 7:05 излизам и 15 мин. път до даскало
Но ако съм втора смяна си пътувам с автобуса около 20-25 мин.![]()
пресичам улицата и съм там.. на ..7-8 минути е ако се туткам като идиот по пътя е 15![]()