- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- На колко път ви е новото училище... :P
Аз за да стигна на време за новото даскало трябва да ставам сиг 2 часа по рано. ако в 8 часа тряя съм там аз тряя стана в 6 , че да почвам да се оправам... И на всичкото отгоре съм сигурен , че пак ще бързамА пък в старото ако 8 тряя съм там ставам в 7 и даже отивам малко по рано.. ама сега...
А сега кажете вие![]()
![]()
За 30 минути стигам до там, ако имам късмет и няма задръстване!
10 минути![]()
И към дъното да тръгнеш дори,
ще съм с тебе чуваш ли.
И лицето твое над водата ще държа,
за да не потънеш никога.
Дори живота да те промени,
ще те обичам чуваш ли.
И каквото мога и не мога ще ти дам,
няма никога да те предам.
20 min amaa sq she se mestq v dryg kvartal iii she trqa stavam i az 2 chasa po rano![]()
около час може и повече и сменям транспортмноого ми е готино
![]()
Пътя ми е към 40-50 мин. и тряа да ставам към 6 за да мога докъм 6:30 да изляза от нас и в 7:30(когато почваме) да съм в даскало.Кеееееф![]()
{ Георги the one ♥ }
...........run MF run ;]
okolo 45 min-perfektnata razxodka![]()
![]()
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
половин минута![]()
![]()
![]()
5-6 minuti do mosta na liubovta i ot tam s 94mislete mu :&
Толкова,колкото и старото5 мин
Най-добрата част от живота на човек са неговите малко, незапомнени постъпки, извършени с доброта и любов.
10 минути с автобус и 20 минути пешаАз ще пътувам с автобуса
![]()
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..
Пеш 1 час горе-долу.С градския траспорт към 20 мин.Бе както ще почвам в 7:30 трябва да стана към 6![]()
на 5 минути път ми е![]()
...
ми 20 мин ако не се влача иначе 30
...It's my life and it's now or never,
I ain't gonna live forever....
на 15-20 мин път ми е![]()
...KaЗaнАтa ДуМa нЕ e НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka,НaЙ-ГoЛяМaТa БoЛka e КoГaтo ВeЧe нЕ чУвСтВаШ БoЛka...
20минути с 211,ако няма задръстване,че ако има аз ще съм в даскало в края на учебния дении после 2-3минути пеша
![]()
В тва 211 само бабки и дядовци имааз веднъж седнах там и след 1 мин идва некаф дядо и ми вика мн ма боли крака може ли да освободиш или нещо такова ама беше по нахално де хахах и аз станах кво да права... после след 2-3 спирки се освободиха още 4-5 места.. е.. седнах на едното и на следващата спирка влязаха 10 баби и дядовци и гледаите кво става.. една с патерица пак ме дигна... После хич не седнах вече...
![]()
amI tai godina sam vdr daskalo i predpolagam 4e za okolo 20 min trqqa sam stignala nai mn 30 . I ako trqqa da sme tam 7 :30 sig 6te stavam kam 6 i 7 bez 5 bez 10 sig 6te tragvam ot ka6ti ama kato zapo4na 6te si napravq smetkata![]()
offf... dAssSs kal0o0o ....
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
Разстоянието е 12 км .Не съм засичала време ама то си зависи от транспорта ми
2 min pe6a4kata.daskaloto e sre6tu nas
Първоначално написано от ™G-Baby™
40-50 мин. с автобус.
http://fun.vestnik24.com/simagochi/aquagirl "Само човек, здраво стъпил на земята е способен да гради въздушни кули."
HoUsE MuSiC