- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Колко приятели имате които...?
Един и ми е напълно достатъчен!![]()
3-ма, за които съм напълно сигурна![]()
Smile becаuse it's the second best thing you can do with your lips
2![]()
:P
v koi vek sme 4e vse o6te mislite za zasadi i boini taktiki ?![]()
![]()
![]()
И само твоят съд ме вдига в небеса и хвърля в бездни...
2-3 ако се наложи ,ама не ми се налага
A word about my weakness ... i`m totally addicted to bass!...
2
Now I've found, who I am
There's no way to hold it in
No more hiding who I want to be
This is me
може би един![]()
да много си права.има една такава приказка-"знам как да се пазя от врагове,кажи ми как да се пазя от приятели?"Първоначално написано от gryyym
Хора,които биха скочили в бой,заради мен,мисля,че имам достатъчно. Не всички от тях обаче покриват разбиранията ми за истински приятел.
Всичко зависи от това как дефинирате понятието "истински приятел". Ако очаквате, че един човек би умрял вместо вас, то наистина броят им намалява до 1-2 на милионПървоначално написано от gothic_angel
. Като се замисля обаче и аз труднo бих направила такава жертва заради някого, изключение, ако някога имам деца, но има хора, които наистина обичам и уважавам. Замисли се ти би ли го направил.
По темата- нито аз, нито приятелите ми сме толкова тъпи, че да решаваме всеки проблем с бой (особено между момичета)![]()
Don't worry, be happy!
ами около 3 ма 4 ма и сам 100на 100 че дори те да са 4 а другите 44 пак ще скочат на бой
И аз така.Зат'ва гледам да не се забърквам в неприятностиПървоначално написано от plmn``
![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
аз имам само един истински приятел
другите са ми само познати![]()
4estno da ti kaja...... moje i nikoi da ne sko4i.. az sum momi4e de.. predpolaga se 4e ne trqbva da se biqdano ne mi se nalaga da razbiram koi 6te sko4i i koi ne
![]()
My heart is always searching for a place to hide. I'm afraid I can't keep myself from falling. Living in a perfect dream or in the cruel reality... I can't escape from that feeling...
няма такива...
someone else...
Всъ6тност не знам дали има хора готови да се сбият за мен и да ме за6титят...![]()
"The absence makes the heart grows fonder!"
Crossfade - Giving up
3-4 поне така мисля![]()
Една усмивка не струва нищо, а прави много ! Не трае повече от миг, но спомена за нея понякога е вечен ...
Ани.
Теди е повече по викането, но и тя би се включила.
.
+1Първоначално написано от gryyym
http://zar.bg/izbori2009/view_snimka...ori2009_id=526 koito iska da glasuva ms predvaritelno!