- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Момичета,по колко пъти на ден си мислите за секс?
Айде признайте си моля и без такива 'аз не мисля',защото всичките мислим,ама това,че някои се правят на ударени е друг въпрос. И даже някои повече мислят(мислим) за секс от момчетата....та по колко пъти на ден г/д се сещате за тази темичка? Бъдете искрени
![]()
Защо ме питаш такъв тъп въпрос като виждаш че съм момче...Лелее кво ви става бе хора
![]()
когато няма какво да правя ...![]()
Remember my name, You'll be screaming it later! ...
Зависи.
Има дни в които си мисля само за секс по цял ден и всяко нещо ме подсеща за това![]()
Има и дни в които си мисля по-рядко,но няма ден в който поне веднъж да не мисля![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
Всеки ден .. по няколко пъти![]()
![]()
So that each and every woman could find her perfect guy
непрекъснато![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
непрекуснато от наи обикноженното нещо мога да си помисля за секспержерзна ли сам незнам
![]()
mi ne mislq ko ima da mislq ???
To ne stava s misli.......![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
All the time..![]()
![]()
;] Hakuna Matata kopeleta xD
доста често![]()
someone else...
НЕ мисля само когато умът ми е зает с нещо друго, иначе през останалото време...![]()
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
брей момичетата изглежда , че си мислият за секс повече от момчетата такали е наистина или просто спамят ... дано не е така![]()
Моля влизайте ТУК
май само си мислите за секс, а? аре почнете да го правите
Мисля винаги когато се погледна в огледалото, когато се размина с някое момче, когато видя някоя секси мадама на билборд, когато съм в къщи и погледна към леглото ми, дивана ми, килима, терасата... абе всичко ме навежда към всекви мисли за секс.
Дори и баща ми.....
Абе понякога дори, когато имам много неща за вършене, пак мисля за секс. Иначе попринцип по... 2-3 пъти на ден.
А когато съм в цикъл не мога да мисля за друго, само секс ми е в главата![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Преди да тръгна с моя приятел .. не мислех въобще... А сега вече 1 година мисля непрекъснато.. Така ми действа той,че...![]()
доста често![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Първоначално написано от _Kristin_
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Хммм напоследък доста рядко... Може би към 5-6 пъти се сещам а преди не ми излизаше от ума и всичко ме наведаше към мисли за секс както каза Черинка.![]()
amI d0sta 4esti4koPo nqkolko pati na den , vapreki 4e kak da ne si pomisli 4ovek za seks katoi e obgraden ot ne6ta koito postooqnno mu napomnqt za tova
vAv daskalo, po televiziqta ,filmi , spisani i sqkvi dr n0 e n0rmalno na vseki my izbivat mrasni pomisli
![]()
СеГа Е Моя рЕд Да бЪда л0шА, Сега Е Моя рЕд Да кАзвАм Не, Сега Е Моя рЕд да пРичИнЯжам боЛка ,Да мразЯ мЪниЧкО понЕ!
2-3 пътимн оскъдно
![]()
постоянно 25/7![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
повечето пъти докато се купя или мина до някое готино момче,а до колкото колко пъти на ден,чесно казано не съм ги броила и не познавам човек който го е правил ... различно предполагам![]()