.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25

Вие и даскалото

Както всички знаем 15-ти (траурният ден за повечето ученици) дойде. Утре сме на училище, ще споделите ли с нас как ще отидете на вторият учебен ден? Ще носите ли раница или торбичка, какво ще носите в тях, изобщо имате ли намерение да отивате и т.н. Абе в общи линии какви са плановете ви за утре.
    JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!

s dalag debel pantalon s kecove ranica i debeeel sui4ak i 5 lv v djoba
    i edna tetratka da si pisha

Град
    Варна
    ем имам 1 контролно и след тва изчезвам

Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    KONTROLNO?! Ti v koq LUDNICA U4ISH BE

Град
    nqkude tam
    ще отида на училище с една тетрадка и химикалка нищо повече.знам най-важното какво имам 1 час по нататък вече ще се оправим. Ужас започна мъчилището.
    Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
    Усмихвай се, дори да ти се плаче!
    Усмихвай се, дори да те боли!
    Нека другите си мислят,
    че щастието с теб върви!

Супер фен Аватара на Qnchety
    Ше нося една торба с две тетрадки. Все още нямаме учебници. Най вероятно ше ида облечена с розов панталон, с който бях днес и някаква тениска нагоре, ама ше видим Косата - зависи от състоянието й на сутринта Ако си стои добре отивам спусната коса, ако не ше се опитам да я оформя за кратко време, а ако не успея отивам с шнола.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от ПуКанКа
    Цитирай Първоначално написано от Lil' Dizz
    KONTROLNO?! Ti v koq LUDNICA U4ISH BE
    днес не ми беше първия учебен..

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Ами как ще съм облечена не знам, не си правя планове чак от сега, иначе ще си нося някаква чантичка с химикалчица и тетрадчица... така, де примерно дете съм си. ;t

Голям фен
    Град
    по морето
    това е много трудна задача...
    утре ще ида с панталона от днес и горница, с тетрадка и химикалченце
    а после по магазините, че е зле работата

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    em utre s nishto ai edna tetradka samo i pari 4e posle po magazin4etata i az
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Миии ще ида с едни много яки черни дънки някаква блузка (най - вероятно тая от униформата ,защото няма кога и къде да я сменявам) и отгоре суитчер и маратонките , ще си зема бялата чанта в нея ще натъпкам униформата (сакото) , тетрадка , химикал , телефон , протмоне и някое разкрасително средство ! + Цигарите най - вероятно , ако ходя на кафе след това

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

аз ще съм с едни дънки които са по мене и мн яко ми седят и сще една блузка на раета (много е сладка) и отгоре ще си зема горнище, ше съм с маратонки и чантата ми на Виктория Бекъм в нея ше слоа една тетрадка и 1 химикал и гримове ала бала квото и обикновенно нося

Ще се ходи, няма как - казаха, че вече има дневници и ще се пишат отсъствия... Ще отида с чантата, с която излизам. Ще набутам вътре една тетрадка и един химикал. И това е.
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Като стана ще го мисля.

като повечето ще съм и аз само с една тетрадка и с дрехите с които бях облечена днес демек дънки и суичер айде и да ни върви по вода ..
    КоГаТо Си На рЪбА,КрАчКаТа нАпРЕд нЕ е АлТеРнаТиВа..!!!

Супер фен Аватара на AnIcHkAtA
    Град
    София
    Тъмни дънки с черни обувчици иии за блузка още не съм решила.Иначе чантата с учебниците вътре, щото вече ни ги дадоха, и една тетрадка с хиикалче.
    Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
    И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...

Униформата,тетрадка и химикал.За к'во друго съм родена?
    • Closing my eyes I can see your face
      But the feeling of warmth is long gone...

Цитирай Първоначално написано от stiifi
    Униформата,тетрадка и химикал.За к'во друго съм родена?
    И аз горе долу така ама ще си нося отделно тетрадка по немски

Град
    в мазето ;dd
    нищо по-специално
    една по-здрава торба за учебниците една тетрадка и химикал
    ще съм облечена с едни тъмни дънки може би суичър и за блуза не съм мислила още
    :P

Град
    In Devil's Castle
    ще ходя с тетрадки по всеки предмет и химикали,молив,може би/....
    someone else...

Ще съм облечена, както днес - сива блуза с черно лице на момиче върху нея, черен панталон и черна жилетка, а да и с черните маратонки.
    Ще си нося чантата за излизане (голямата), с която ходя И на училище. Ще си нося една тетрадка голям формат, две химикалки, цветна химикалка, молив, линия, гумичка... , минерална вода, чадър, пари, гланц, четка за коса и здравния картон. Това е...
    виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
    поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
    с протегнати стъпала
    и шалове
    обсипани с ориенталски фалшиви монети.

Супер фен
    Ъм, с дънки, тениска, суичър, черни маратонки Ще си носа чантата за даскало с карта за тролей, портмоне, четка за коса, гланц, тетрадка, речник и книга по АЕ, понеже ще ни изпитва... химикалка, телефон, анцуг, ако случайно новия по ФВС ми направи скандал... някакъв личен талон, слушалки за телефона, ключове, чадър... абе тва ще е горе-долу
    nicolepcd

Повече от фен
    Град
    Видин
    с чантата ми TendenZ вътре тетрадка, некой учебник и химикалка .. може некой гланц за обличане тъмни дънки, некфа блуза, суичър е бели кецове на които пише Kiss .. Love жестоки са .. ще станат черни, но няма нищо :P

Емии ше носа едно тефтерче или тетрадка(ако си намера от миналата година) и химикалка.. не съм купувала още нищо една тетрадка няям
    LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..

Град
    .::.:Светът на любовта:.::.
    Първото което е, не смятам, че 15 септември е труден ден. Просто си отиваш пре-спокойно на училище.Нито те измъчват даскали: "А сега Иванчо, кажи ми какво е константа" и така на татък, нито правиш контролно върху даден предмет.
    Относно утрешния ден, лично аз не мисля да си нося нищо, освен една мъничка тетрадка и едно химикалче. Все пак първо даскалите трябва да ни предразположат на вълна училище, а не още в първия ден да почваме със зубренето. Всяка година, принципно, първата седмица е най-спокойна и най-интересна.
    Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си