- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Вие и даскалото
Както всички знаем 15-ти (траурният ден за повечето ученици) дойде. Утре сме на училище, ще споделите ли с нас как ще отидете на вторият учебен ден? Ще носите ли раница или торбичка, какво ще носите в тях, изобщо имате ли намерение да отивате и т.н. Абе в общи линии какви са плановете ви за утре.
JIVEI SI JIVOTA KAKVOTO I DA STAVA!
s dalag debel pantalon s kecove ranica i debeeel sui4aki 5 lv v djoba
![]()
i edna tetratka da si pisha![]()
KONTROLNO?! Ti v koq LUDNICA U4ISH BEПървоначално написано от Lil' Dizz
![]()
![]()
ще отида на училище с една тетрадка и химикалка нищо повече.знам най-важното какво имам 1 час по нататък вече ще се оправим. Ужас започна мъчилището.
Повярвай обич има, но трябва първо да я създадеш, защото чуждото сърце ще вземеш, когато своето дадеш!
Усмихвай се, дори да ти се плаче!
Усмихвай се, дори да те боли!
Нека другите си мислят,
че щастието с теб върви!
Ше нося една торба с две тетрадки. Все още нямаме учебници. Най вероятно ше ида облечена с розов панталон, с който бях днес и някаква тениска нагоре, ама ше видимКосата - зависи от състоянието й на сутринта
Ако си стои добре отивам спусната коса, ако не ше се опитам да я оформя за кратко време, а ако не успея отивам с шнола.
днес не ми беше първия учебен..Първоначално написано от ПуКанКа
![]()
Ами как ще съм облечена не знам, не си правя планове чак от сега, иначе ще си нося някаква чантичка с химикалчица и тетрадчица... така, де примерно дете съм си. ;t
това е много трудна задача...![]()
утре ще ида с панталона от днес и горница, с тетрадка и химикалченце![]()
а после по магазините, че е зле работата![]()
![]()
![]()
em utre s nishto ai edna tetradka samo i pari 4e posle po magazin4etata i az![]()
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
Миии ще ида с едни много яки черни дънкинякаква блузка (най - вероятно тая от униформата ,защото няма кога и къде да я сменявам) и отгоре суитчер и маратонките , ще си зема бялата чанта в нея ще натъпкам униформата (сакото) , тетрадка , химикал , телефон , протмоне и някое разкрасително средство ! + Цигарите най - вероятно , ако ходя на кафе след това
![]()
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Ще се ходи, няма как - казаха, че вече има дневници и ще се пишат отсъствия... Ще отида с чантата, с която излизам. Ще набутам вътре една тетрадка и един химикал. И това е.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Като стана ще го мисля.
Тъмни дънки с черни обувчици иии за блузка още не съм решила.Иначе чантата с учебниците вътре, щото вече ни ги дадоха, и една тетрадка с хиикалче.
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
Униформата,тетрадка и химикал.За к'во друго съм родена?![]()
- Closing my eyes I can see your face
But the feeling of warmth is long gone...
И аз горе долу така ама ще си нося отделно тетрадка по немскиПървоначално написано от stiifi
нищо по-специално
една по-здрава торба за учебниците една тетрадка и химикал
ще съм облечена с едни тъмни дънки може би суичър и за блуза не съм мислила още :P
ще ходя с тетрадки по всеки предмет и химикали,молив,може би/....
someone else...
Ще съм облечена, както днес - сива блуза с черно лице на момиче върху нея, черен панталон и черна жилетка, а да и с черните маратонки.![]()
Ще си нося чантата за излизане (голямата), с която ходя И на училище. Ще си нося една тетрадка голям формат, две химикалки, цветна химикалка, молив, линия, гумичка..., минерална вода, чадър, пари, гланц, четка за коса и здравния картон. Това е...
![]()
виждаш ли изпод тежкия си грим на кукла
поне- делниците чакащи зад стъклените отпечатъци
с протегнати стъпала
и шалове
обсипани с ориенталски фалшиви монети.
Ъм, с дънки, тениска, суичър, черни маратонкиЩе си носа чантата за даскало с карта за тролей, портмоне, четка за коса, гланц, тетрадка, речник и книга по АЕ, понеже ще ни изпитва... химикалка, телефон, анцуг, ако случайно новия по ФВС ми направи скандал... някакъв личен талон, слушалки за телефона, ключове, чадър... абе тва ще е горе-долу
![]()
nicolepcd
с чантата ми TendenZ вътре тетрадка, некой учебник и химикалка .. може некой гланцза обличане тъмни дънки, некфа блуза, суичър е бели кецове на които пише Kiss .. Love
жестоки са .. ще станат черни, но няма нищо :P
Емии ше носа едно тефтерче или тетрадка(ако си намера от миналата година) и химикалка..не съм купувала още нищо една тетрадка няям
![]()
LoSing You Is lIkE liVing in A worLd witH no aiR..
Първото което е, не смятам, че 15 септември е труден ден. Просто си отиваш пре-спокойно на училище.Нито те измъчват даскали: "А сега Иванчо, кажи ми какво е константа" и така на татък, нито правиш контролно върху даден предмет.
Относно утрешния ден, лично аз не мисля да си нося нищо, освен една мъничка тетрадка и едно химикалче. Все пак първо даскалите трябва да ни предразположат на вълна училище, а не още в първия ден да почваме със зубренето. Всяка година, принципно, първата седмица е най-спокойна и най-интересна.
Обичам всеки твой стен и как остава отпечатък вътре в мен!