- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Най-дебелото дете в света !
не знам дали е диабет, ако е така лошо, но не е задължително да е болно....аз имам едно съседче, дето му дават да се тъпче с всичко и е огромно, ужас, не може да играе нормално с другите и го бъзикат...а не е болноПървоначално написано от neocide
![]()
горкото .. как може родителите да позволяват да се тъпче така![]()
Нека да е за урок на другите хора.
Мога само да кажа - ГОРКОТО ДЕТЕ, родителите му са за убиване.
направо е плашещо бе...Първоначално написано от Thoughtless
Абсолютно съм съгласна.Можеха да вземат мерки преди да се стигне чак до такова положение....Първоначално написано от Lysit0
Ужас!!!На колко године е това момиче? Нямам думи.
Попринцип най-дебелият мъж на света бил един американец - така си мисля.Там гледката е оште по-страшна този човек не можел да прави нищо 10 години не си е ставал от леглото
тогава един диетоложки център започва работа с него и за 1 година тои става около 220 килограма
мисля че и това е записано в рекордите на гинес.Но в последствие умира мисля че от удар.
![]()
Не ме харесваш?!?Ако искаш ме мрази...само че не ми пречи (*)
Леле ужас!!Горкото дете..Не ми се мисли какви ли проблеми има .. !!![]()
![]()
![]()
![]()
FUCK OFF
ВЪХ![]()
Как олеква като проумееш..
не за тях .. за себе си живееш.. !![]()
За тези, които не знаят немски:
Лекарите казват, че детето ще умре преди да е навършило 8 години, ако не се вземат мерки. Освен това костите й вече са деформирани от огромната тежест.
А майката казва, че като бебе Джесика плачела много, лекарите твърдели, че я боли коремчето, но майката знаела, че е гладна и й давала бутилка след бутилка.
В края на филмчето майката казва: "Малкото ми момиченце просто обича да се храни. А в това няма нищо лошо."
Правете си изводите: болест или болна майка.
А пристрастеността към храна не я приемам като обяснение. Щом хората спират дрога, могат да спрат и храната. Ако аз тежах толкова, щях да си тегля ножа, а не да се чудя как да оцелея още няколко дена, през които да се тъпча с храна....
Да,точна така е и аз като го чух че просто обича да си пахапва.........о 15 сандвича,кола,картофи и как се движи горкото.Какво да прави детето като са му разширири корема още от бебе......с това още една лъжичка за мама,за дядо и след 10 години започва да го влачат по диетолози и т.н. Родителите са болни и това е генетично заложено ужас.......Първоначално написано от Schneeflocke
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
На 7 годиниПървоначално написано от mAr7in4o
Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!
мерси за превода, аз не знам немски и ми беше интересно мнението на майката. Очевидно и ясно е че проблемът е в майката, тази жена си е за затвор направо. Детето едва ли осъзнава, че може да умре от толкова ядене и от това й тегло...
Мале пишеше че това момиченце яде по няколко кила шоколад на денмалеее! Че аз 100гр. като изям и ми става тежко а пък няколко кила!горкичкото
А това е болест, как се казва тази болест? Сега се чудя коя болест е по-гадна,анорексия или това.И при двете болести хората почти немогат да се движат,отхвърлени са от другите и т.н.....
Много е тегаво,А родителите и са още по - глупави
Ми ше умре я... то и аз като, легна ако се задушавам и аз ше умра на не повече от 8 години
![]()
to tova trqbva da e nqkakva bolest.edva li e ot qdene.a ako e taka,oshte po losho govori za roditelite![]()
94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.
Болестно състояние...
Смърт за тия родители!
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Бахти хората.Скоро и по тонове ще достигат.... То за тва затлъстяването rlz по цял свят.
ужас![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!
Ужас... това лапе вече не може да се движи... а майка и я тъпчи с храна. Просто отвратително, това е все едно да убиваш човек бавно и да го гледаш как страда![]()
Да, т'ва сравнение е прекалено, оливат се чак.Първоначално написано от Kaos_Urbano
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
На седем години е а се е превърнала в търкалящо буре;( ! Еми кво толкова нека си го хранят момичето
ама вместо да му дават да яде по 15 хамбургера на ден да му дават по един.
Аз мисля че родителите на това дета са психично болни
! Алооо,свят спри искам да сляза =D> ! На каде върв света,само гадна работа
!