.
Отговор в тема
Страница 3 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 142
    Супер фен Аватара на raduna
    Град
    ТУК
    Цитирай Първоначално написано от neocide
    Цитирай Първоначално написано от Gnidi4ka
    povdiga mi se ot teq svine mn e gnusno
    ама дрислооо... ако ти се роди такова дете, кво ли ще кажеш?
    то по-лесно е да си пилиш ноктенцата и да се тупираш, дам...
    ---
    да, кофти е. =/ те родителите може да са гледали където трябва, ама лапето да е с диабет..знам ли
    не знам дали е диабет, ако е така лошо, но не е задължително да е болно....аз имам едно съседче, дето му дават да се тъпче с всичко и е огромно, ужас, не може да играе нормално с другите и го бъзикат...а не е болно

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Да не дава Господ..

горкото .. как може родителите да позволяват да се тъпче така

Нека да е за урок на другите хора.

Мога само да кажа - ГОРКОТО ДЕТЕ, родителите му са за убиване.

Цитирай Първоначално написано от Thoughtless
    Нека да е за урок на другите хора.
    направо е плашещо бе...

Цитирай Първоначално написано от Lysit0
    То не детето е виновно,a родителите му....знаете ли,че по,по-развитите ЕС страни,особенно в Германияmако детето ти е над нормата ти искат глоба...Това и тук трябва да се въведе......
    Абсолютно съм съгласна.Можеха да вземат мерки преди да се стигне чак до такова положение....

Град
    sofiq
    Ужас!!! На колко године е това момиче? Нямам думи. Попринцип най-дебелият мъж на света бил един американец - така си мисля.Там гледката е оште по-страшна този човек не можел да прави нищо 10 години не си е ставал от леглото тогава един диетоложки център започва работа с него и за 1 година тои става около 220 килограма мисля че и това е записано в рекордите на гинес.Но в последствие умира мисля че от удар.
    Не ме харесваш?!?Ако искаш ме мрази...само че не ми пречи (*)

Леле ужас!!Горкото дете..Не ми се мисли какви ли проблеми има .. !!
    FUCK OFF

Град
    stz..;p
    ВЪХ
    Как олеква като проумееш..
    не за тях .. за себе си живееш.. !

Град
    On top Drugs of choice: Nicotine Caffeine and Gaming
    За тези, които не знаят немски:
    Лекарите казват, че детето ще умре преди да е навършило 8 години, ако не се вземат мерки. Освен това костите й вече са деформирани от огромната тежест.
    А майката казва, че като бебе Джесика плачела много, лекарите твърдели, че я боли коремчето, но майката знаела, че е гладна и й давала бутилка след бутилка.
    В края на филмчето майката казва: "Малкото ми момиченце просто обича да се храни. А в това няма нищо лошо."
    Правете си изводите: болест или болна майка.

А пристрастеността към храна не я приемам като обяснение. Щом хората спират дрога, могат да спрат и храната. Ако аз тежах толкова, щях да си тегля ножа, а не да се чудя как да оцелея още няколко дена, през които да се тъпча с храна....

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от Schneeflocke
    За тези, които не знаят немски:
    Лекарите казват, че детето ще умре преди да е навършило 8 години, ако не се вземат мерки. Освен това костите й вече са деформирани от огромната тежест.
    А майката казва, че като бебе Джесика плачела много, лекарите твърдели, че я боли коремчето, но майката знаела, че е гладна и й давала бутилка след бутилка.
    В края на филмчето майката казва: "Малкото ми момиченце просто обича да се храни. А в това няма нищо лошо."
    Правете си изводите: болест или болна майка.

А пристрастеността към храна не я приемам като обяснение. Щом хората спират дрога, могат да спрат и храната. Ако аз тежах толкова, щях да си тегля ножа, а не да се чудя как да оцелея още няколко дена, през които да се тъпча с храна....
    Да,точна така е и аз като го чух че просто обича да си пахапва.........о 15 сандвича,кола,картофи и как се движи горкото.Какво да прави детето като са му разширири корема още от бебе......с това още една лъжичка за мама,за дядо и след 10 години започва да го влачат по диетолози и т.н. Родителите са болни и това е генетично заложено ужас.......
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Цитирай Първоначално написано от mAr7in4o
    Ужас!!! На колко године е това момиче? Нямам думи. Попринцип най-дебелият мъж на света бил един американец - така си мисля.Там гледката е оште по-страшна този човек не можел да прави нищо 10 години не си е ставал от леглото тогава един диетоложки център започва работа с него и за 1 година тои става около 220 килограма мисля че и това е записано в рекордите на гинес.Но в последствие умира мисля че от удар.
    На 7 години
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    Страната на Невъзможното
    Това е ужасно..

hottie
    Guest
    мерси за превода, аз не знам немски и ми беше интересно мнението на майката. Очевидно и ясно е че проблемът е в майката, тази жена си е за затвор направо. Детето едва ли осъзнава, че може да умре от толкова ядене и от това й тегло...

Цитирай Първоначално написано от merryweather_ricci
    Леле ужас!!Горкото дете..Не ми се мисли какви ли проблеми има .. !!

Град
    Там някЪде...
    Мале пишеше че това момиченце яде по няколко кила шоколад на ден малеее! Че аз 100гр. като изям и ми става тежко а пък няколко кила!горкичкото А това е болест, как се казва тази болест? Сега се чудя коя болест е по-гадна,анорексия или това.И при двете болести хората почти немогат да се движат,отхвърлени са от другите и т.н.....

Много е тегаво, А родителите и са още по - глупави Ми ше умре я... то и аз като, легна ако се задушавам и аз ше умра на не повече от 8 години

to tova trqbva da e nqkakva bolest.edva li e ot qdene.a ako e taka,oshte po losho govori za roditelite
    94 % от българското население не може да смята.Ако ти си от тези 8,които могат,сложи това в профила си.

Супер фен
    Град
    Своге
    Болестно състояние...

Смърт за тия родители!
    И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !

Бахти хората.Скоро и по тонове ще достигат.... То за тва затлъстяването rlz по цял свят.

ужас
    When you left I lost a part of me It's still so hard to believe Come back baby please, cause wE belong together !!

Ужас... това лапе вече не може да се движи... а майка и я тъпчи с храна. Просто отвратително, това е все едно да убиваш човек бавно и да го гледаш как страда

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..

Re: Най-дебелото дете в света !

Цитирай Първоначално написано от Kaos_Urbano
    Колкото изяжда за един ден, няколко деца консумират за половин година.
    Да, т'ва сравнение е прекалено, оливат се чак.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

На седем години е а се е превърнала в търкалящо буре ;( ! Еми кво толкова нека си го хранят момичето ама вместо да му дават да яде по 15 хамбургера на ден да му дават по един. Аз мисля че родителите на това дета са психично болни ! Алооо,свят спри искам да сляза =D> ! На каде върв света,само гадна работа !

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си