- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Най-дебелото дете в света !
Тея единственото нещо което може да ги превози май е само Ан-225 "Мрия".
![]()
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OKF7g5XD5iU[/youtube]
определеноПървоначално написано от kalashnik
![]()
Ужас ..
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
тази 7-годишната ... Ако не направят нещо за нея родителите и до 10 години може да умре...
Тези родители не осъзнават какво причиняват на детето си.. Толкова много бъдещи мечти, желания и копнежи са убили, че само за това заслужават затвор.
Това, което правят с дъщеря си е просто ненормално. Та те я убиват малко по малко...
Пийпъл, тя е добре.
[още не мога да пращам линкове, затова в youtube - jessica WAS world's fattest child]
Само като порасне й трябва операция заради тази кожа.
Иначе си представям когато е искала храна какво е било.
Никога няма да ги разбера тея родители. Как разсъждават, каква е тази психика, че да позволят на детето си да се съсипе? Толкова ли не го обичат..
Това е ужасно..дори и гнусно бих казала . :S Горкото дете,не знам как може да има такива хора,че да чакат да се стигне чак до такава степен,че да не може да ходи дори..![]()
Никога не бих причинила това на дето ми. Родителите са виновни за това. Не мога да ги разбера тея родители напрао..........без думи
А децата в Сомалия гладуват.
Първоначално написано от Kaos_Urbano
Рано са се сетили...![]()
Усмихни се..
Първоначално написано от Im_on_the_Outside
Даеба аз съм 100 килограма,ама тва дето го яде хлапето,аз ако го изям,ще повърна 5 пъти.Родителите са за затвора.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=220394
една велика тема
Боже,който си на небето,върни ни 2pac и си вземи Джъстин Бийбър!!!!
Лелеееее тва е нещо ужасяващо ужасноооо![]()
сигурно е болно детето за да е толкова дебело
![]()
~OnLY HoUsE MuSIc-ThE TrUE MuSIc FoR PaRTy PeOPlE~
Това е отвратителноЕгати родителите как може да допуснат,детето им да страда по този начин
![]()
Ти да си чувала за разни болести?Бахти кви сте глупави и недоразвити.Ужас.Първоначално написано от Lysit0
Първоначално написано от eliyiy
ujas..tezi roditeli tr da se osadqt.. gorkoto dete....
....?
как може да нямаш капка себеуважение и да се освиништака ама то и родителите са виновни
![]()
не ти не си гнусна а снимките са гнусни.а иначе ебати хлапето , да спре да се тъпче като свиня.тая е по-малка от мене и тежи 5 пъти повече от мене !![]()
![]()
![]()
Fuck is good , fuck is funny . A lot of people fuck for money.If you think the fuck is funny fuck yourself and save your money
Първоначално написано от TykaSePisheNick
Тука не става въпрос за болест. Никъде в статията не пишеше за болест, а за това колко много ЯДЕ!!! 10,000 калории само от кола , на ден на теб струва ли ти се нормално, а? Отделно яде сума чипс, бял хляб, шоколад и т.н. и пише, че НЕ И СТИГА И ИСКА ПОВЕЧЕ. Да ти прилича на болест? По-скоро лакомия. Първо чети внимателно и тогава говори кой е глупав и кой не.
~* Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano*~![]()
![]()
тия хора не са нормални![]()
Залагате ли?! Спечелихте ли?!
Че аз умирам, а вас ви презирам!