- Форум
- Новини и съобщения
- Новини и съобщения
- Най-дебелото дете в света !
милотоо : (
Лелее , бахти , къв родител трябва да си да даваш на детето си да плюска толкова....Тия тряя да ги осъдат![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Green DayBaffaLsc
TFK
![]()
NarutoDarker Than Black
Fullmetal Alchemist
D Gray Man
Избухлива съм, лесно раздразнителна, имам голямо его.. кво да се прави.
Олеле,горкичкото...
А ние се мислим за дебели...Я вижте нея....Горката...
Такива хора не трябва да бъдат родители
ехаааа колко е отслабналааПървоначално написано от TheNewReligion
![]()
ама как и се е разтегнала кожата самоо..
хубаво;че са взели мерки най-сетне![]()
Нормално е да е увиснала с няколко пластични операции ще се оправи , но като гледам ако не е майка и нямаше да стане така самото момиче няма воля..като порасне както има пристрастяване към вредните храни като запука пак ония бургери и мазнотии![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ауу сега забелязах;че краката й са деформиранито от толкова маса..
а пък косата и се е променила на цвят![]()
Абе ами преди... как са я изханвали. То храната й за един ден е половин заплата.![]()
Е не ... добре...ае кажете са..къв родител - БОКЛУК трябва да си..че да виждаш как дъщеря ти подминава ЦЕЛИ 80 КГ и то на 7 години ..и да допусне да стане 222 кг...тия родители са ПЪЛНИ БООКЛУЦИ. !![]()
![]()
![]()
Стига сте обиждали родителите,то и те имат вина,ама това си е и болест.И аз,и много други деца ядат много като малки,и наще никога не са ме ограничавали,а изобщо не съм дебел...
ужас!горкото момиче
Аз пък май за това момиче бях гледала предаване как с помощта на здравословното хранене отслабва доста,по-късно и едва ли не на 9-10 год започва да се учи да ходи отново,едва ли не...
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Кълбогледал съм го
kogato re6a da bezdeistvam ni6to ne moje da me spre
Първоначално написано от zvezdichkaaa
Живея живота си,с усмивка минавам през дните.. Живея живота си,не раздавам безплатно сълзите..![]()
Ми да живее ,, Мак Доналдс,, то в другите страни само такива работи се хапват картофки,сандвичи,пици и в това им е грешката