- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Между другото сега разбирам Иван Ангелов...
Мисля,че бъркаш причинно-следствените връзки. Едното е повлияно от другото. Поведението е повлияно от държавата, а не държавата се влияе от поведението му. Защото ние правим държавата. Да,аз си обичам България,но ако не беше всичко толкова скапано в самата постойка от закони,начин на мислене и права на хората,нямаше да говоря така. Замислете се просто....Първоначално написано от buBblE..gUm
Трябваше да прочета пет-шест мнения за да се сетя кой е тоя Иван АнгеловГоляма слава просто. Сега по темата.
Писна ми някакви тъпи патки, (да не кажа друга думичка) да го изкарват брилянтния тактик, който си бил сложил маска, бла бла. Човека просто си е селянин в мисленето и постъпките си. Не разбирам от къде го измисли това, че той се държал така, защото това било положението в страната. Да, факт е, че много дечурлига го приеха за идол, но той си се държеше като тъпанар, просто защото си е такъв. А да съдиш за цял един народ, по някакъв си дрисльо... Ха, щом си го *прозряла* Великия Иван давай - прави като него и накарай България да те обича.
let them have the
stage
so long
as I need not be
in the
audience.