- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Лъжете ли родителите си?
не
Суетата.Моят любим грях.
понякога се налага да не разбират някои неща
Случва се понякога
По-точно не казвам точно истината..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
В тва съм се убедила, че не е такаПървоначално написано от CaseY_StoneR
![]()
не неги лъжа щото майка ми мн лесно ме разбира . Просто някои неща им ги спестявам![]()
Не казвам , че ще променя света , но гарантирам , че ще пусна искрица , която ще промени света . Затова дръж главата горе . Прави каквото трябва и тогава вътре в теб аз ще се преродя .
2PAC Amaru Shakur
Случвало се е,кофти ама факт! Като излъжеш-зле,като кажеш истината-още по-зле![]()
Better DeaD,Than In Love ...
Не че лъжа, просто прикривам някои малки неща.Е случвало се е и лъжа да кажа, но наистина много рядко.
За цигари,момчета и тем подобни глупости.Нормално е![]()
случва се... ама по-скоро не лъжа, просто не казвам. има неща, които си струва да не знаят![]()
Ами да лъжеш родителите си...ужасно ужасно ужасно и пак ужасно...просто..на това му се вика доверие.. най-правилно според мен е..да правиш неща..за които не е нужно да лъжеш родителите си когато говориш с тях...
Аз обаче признавам чее съм послъгвала миналата година![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
заради забележките...защото пише че много говоря..пея викам в час и това е вярно..но тогава наистина не мжех да се сдържам простоо...ми идваше от вътре..беше ми готино това поведение и още е, но с тези оценки за поведение сичко се промени
![]()
![]()
ее та..казвах че съучениците ми до мен крещят и г-жите си мислели че съм аз и така..ноо..
![]()
![]()
![]()
надявам се таази година наистина да имам по-малко забележки( казвам по-малко..а не никакви защото знам че ще имам..сигурно е-поне една )
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
All you need is a smile...
Предишният ник: buBblE..gUm
Да,но за дребни неща![]()
You're out of your mind,
I hope that you die,
I really hate you so much!
Did you know i would have hurt for you.. for you..
Did you know you broke my heart in two?
in two...
And i hate myself for loving you
еми като малка ги лъжех повече, щото правих бели на поразия, непрекъснато, ама сега вече много рядко.
If you do not tell the truth about yourself
you cannot tell it about other people!
Не че ги лъжа, просто скривам истината![]()
аз не ги лъжа..спестявам им истината..или я поукрасявам
..за някой неща наистина е по-добре да не знаят ..и за тях и за мен
![]()
това което ме боли най-много е,че бях толкова близо...
имах толкова много да ти кажа...и гледах как си отиваш..
Лъжа ги -да!Най-често им казвам ,че съм щастлив.От това по-голяма лъжа няма.От 1 година нямам нищо ,а последните хора които ми бяха приятели ме заебаха преди 3 дена и сега ме боли ужасно много!Не съм щастлив ,а и как като си светя със свещ в онази улица където по-принцип на всички им изгрява слънцето ,а аз си светя със свещ която изгасва от студа и вятъра.
Първоначално написано от ScionOfStorm
Понякога им спестявам някои неща...![]()
Като излъжеш-зле,като кажеш истината-още по-зле
![]()
и аз така ... а и когато искам да избегна ненужен конфликтПървоначално написано от pinky_shine
![]()
Има разлика между лъжа и премълчаване, все пак. По прицип избягвам да лъжа, но доста неща премълчавам.
еми няма за кво да ги лъжа ...(е добре де има)
ама в момента не се сещам да съм лъгал скоро...
а и лъжата и спестяването на истината са доста различни неща хаха
Не ги лъжа защото са ме учили че колкото повече лъжа толкова по-лошо не че ако искам да ги излъжа не мога де..но предпочитам да си казвам всичко поне така ще ми имат повече доверие може би![]()
Когато се наложи![]()
Първоначално написано от comics
Да.Понякога истината е прекалено брутална или гадна,за да я разберат.![]()
.. edno mom!Che s GOLQMO syrCe .. mom!Che koeto MOJE da ob!Cha .. no MOJE ! da mraz!i .. !!
Мале аз толкова рядко се засичам с тях, че няма време да ги видя като хората, за да ги излъжа....![]()
Живея за да докажа, че съм достоен за Ада!!!
В един свят на ненормални, ненормалните сме най-нормални!
На света има две автомобилни марки - HONDA и всички останали !
my skype : KisskilleRcHeTo
+1Първоначално написано от lone_wolf
Ако скочиш ти...
...Скачам и аз