Ето и подновената обява:

Продавам Account-а си ! Вътре има доста герои, от които 80 lvl mage, 70 lvl Rogue, 62 DK, 51 Shaman. Няма да споменавам останалите, защото са под 50. Главният ми герой, който е на максималния левел не е просто някакъв си герой - изхабил съм ужасно много време за да го развивам. Ето и малко инфо за него: Arcane Mage, 11k gold, 56 mounts, 23 factions at exalted, 3300 achievement points, около 6-7 титли, предметите са epics, но са за lvl 70.. има и предмети за по висок левел, но не са кой знае колко, поради причината, че WotLK не излезе отдавна, а и аз не играя въобще.
За цената нямах никаква идея, докато не попитах няколко приятели ingame. Те ми разказаха как са продали техни на цени вариращи от 250 до 400 euro, но тъй като тук не е Европа и никога няма да бъде, цената ще е по-ниска. Ще се осъществи нацяло с договаряне.
Аз съм от Бургас, e-mail-a ми е blue_lemonz@abv.bg / skype: blue_lemonz
Продавам акаунта си, защото ми е омръзнало.. мина ми времето вече и желая да се занимавам с други неща. Самата мисъл да продам всичко това си ме натъжава, защото в действителност съм пръснал повече време и нерви, от колкото може да си представи който и да било.
...
За повече информация можете или да попитате тук или направо да ми пишете на адреса или skype..благодаря..