.
Отговор в тема
Страница 3 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 51 до 75 от общо 79

Тема: Emo style

Град
    София
    много малко..

ei mnoo sa mi zabavni tie emotaaa
    She is everything and more
    The solemn hypnotic
    My dahlia, bathed in possession
    She is home to me
    I get nervous, preversed
    When I see her, it's worse
    But the stress is astounding
    It's now or never
    She's coming home (Forever)

Ave dobre da zaebem emo poziorite Istinskite EMOTA sa pulni s doza tupotiqa
    Te jiveqt v edin shiban krugovrat.
    Kogato im se slucaht poredica loshi neshta v jivota, te se depresirat (tova bi stanalo pri vseki), no ne tursqt pomosht. Te se subirat s drugi otchaqni kopeldaci kato tqh, revat i mislqt che THE ONLY WAY IS ONE Nojcheto venite krai. Oblichat se shibano, koeto otbluskva normalnite hora koito mogat da im pomognat, ot koeto teotblusnati ot vsichki se depreseriat oshte poveche, otbluskvat horata otnovo vse po moshnto i se depresirat do takaz stepen che
    shte se SELFKILL

На братовчед ми (които се казва Емил) му викат Емо дали има нещо общо с въпроса а
    We were lost
    On grinding ice
    In fear and hunger
    Dead winter reigned
    In Araman

Мега фен Аватара на mynichka
    да ..познавам ! И това да си Емо -не са само дрехите и косите !!! Познавам и знам защо е Емо не си реже вените или да си рисува по ръцете ..просто ей така за кеф ..Да си Емо- Значи да си изстрадал !! Ако искаш да си такъв не ти трябва зализания бритон и да слушаш Avril
    http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
    Шофирай разумно- стигни жив!!!

pff ebahti tupite prosto nqma smisul da si srejesh venite da se butash u uglite tfa go oprat i za vnimanie pone pri nas ima takia samo i samo da privlekat vnimanieto na si4ki
    She is everything and more
    The solemn hypnotic
    My dahlia, bathed in possession
    She is home to me
    I get nervous, preversed
    When I see her, it's worse
    But the stress is astounding
    It's now or never
    She's coming home (Forever)

оби4ам емотата многоооооооооо
    Sinan Sakic rulzzz

Sinan Sakic rulzzz

Супер фен Аватара на BlueAvalanche
    Град
    Delije sever
    Цитирай Първоначално написано от mynichka
    да ..познавам ! И това да си Емо -не са само дрехите и косите !!! Познавам и знам защо е Емо не си реже вените или да си рисува по ръцете ..просто ей така за кеф ..Да си Емо- Значи да си изстрадал !! Ако искаш да си такъв не ти трябва зализания бритон и да слушаш Avril
    О, неееее! Значи не съм емО
    Jebem te u usta, jebem te u oko

em az sum rokadziika ma nqmam ni6o protiv emotata daza gi haresvam

obi4am EMO girls
    Sinan Sakic rulzzz

пфу вече ми е писнало от имотата даже имам фр която е имо ама уж тъй като слуша чалга и хаус епа к'во да се прави аз лично не съм почитателка на emo style, но мн от хората в бг са
    НиЭ смЕ с0фИйскИтЕ гЪзАрИ,мАмАтА смЭ сИ ебАлИ...ПиЕм,пушИм И крАдЕм,ЧУЖДИ гАдЖетА еБем! .. ObAче tАя пеSeN weChе Cьм я пЯlА .. u tOя пАrцАl Cьм гО iмАlа .. u tОя фИlм Cьм гО гledАlА .. u tiЯ кYRвu wSiChkite Cьм гi пReebAlA ..

Град
    София ;dd
    Даа , познавам.Момче е и е хипер тъп . Една кръстословица неможе да реши .. ахах
    Нai - гadнiя naчiн nяkoй da тi лiпsвa э дa buдэ бliзo дo tэб , нo da zнaэш , чэ nikoгa нqмa da гo imaш ,, [!] ;[[

Град
    Horrorwood
    ^Кръстословицата не измерва колко умствен багаж имаш.

А темата от одавна се е изтъркала. Още ли е модерно това? Не е ли вече 'хаус манията' навсякъде?
    Your pseudo sunshine I don't need.

П.П: По темата :

azz sum emo i ne mi puka kvo mislat v u4ili6te za men kogato mi e gadno se kriq nqkade i nikoi neznai kvo prava.obi4am da sum sama

Хахаха , не им ли мина модата на тия

аз хода по модата
    и скоро няма да мине.. остават няколко години

Много обичам да бием емота
    БаРмаНА ме ПиТа-кЪДе мИ е БакШиШа ДреБен ?!? аЗ мУ вИкАм-ПушА сИ хАшИшА а зА ТеБе СреДеН !!!

Голям фен Аватара на NamelessRomantic
    Град
    Един объркан човек в един объркан свят.
    Цитирай Първоначално написано от *shokoladka*
    Пффф повечто "емота" за некфи 12 годишни позиорки дету нз още кфо им тече между краката [ с извинение ] "Направих си бретончету и вече съм емо" Еми бр кат си "емо" аз па съм Гошо...
    Пък я съм Карамфил.... (рофл) +1
    А да ви е весело всички идиоти,кретени и други адски изчадия от форума!!!! Дойде и вашия момент да си изсерете с извинение тъпашките мнения в тъпашка тема.Едно че в България истиснки емота няма и друго че стила като цяло е....еми да си го кажем общопризнато глупав.Ако всеки загърби всичко и тръгне да се прави на тъжен света ще спре да съществува...или просто няма да бъде нормален.К`ъв ти е проблема бе,брато!Шйй една водка - щ`у оправи настроението

P.S.

Ако има нещо - свиркай на ЛС.

Kill the emo's
    Войни на Тангра

Мега фен Аватара на lenito_sf
    Цитирай Първоначално написано от BlueAvalanche
    Аз съм такъв. Плача често, рисувам си по ръцете, слушам Аврил и Токио Хотел, нося кецове Мания ( розови с черепчета ) и ми е зализан бритона.

Питай какво те интересува ?

това ли е за тебе ЕМО
    ти ме уби ок мои фр си драскат по ръцете това не значи чи трябва да им лепнеш табелка ЕМО това значи че всеки с розови кецаве е ЕМО трябва да се преживял нещо много гадно че да станеш депресант аз сам емо що става дума за външен вид пък и от части от вътре но слушам и рап като 2pac ,eminem ,the game T.I. и други "джита" абе нещо средно между рапър и емо сам но ако ме питате не ме е срам да кажа каква сам и не ме е страх от заплахи като "ще те бием щото си емо"

Мега фен Аватара на lenito_sf
    а и впрочем TH i avril lavigne не са емо мизика идиоте депресант умен си да знаеш що става дума за глупости направо ме разсмя

Тия са ми забавни хД.

Град
    Horrorwood
    ^^Някой не е усетил сарказма в цялата история
    Your pseudo sunshine I don't need.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си