- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Възбуждат ли ви яки рапърки/рапъри?
e .. ? :P
Е мога да кажа, че припадам, ама не съм си безразлична![]()
Един отимист може да види светлината и там, където я няма. Но защо песимистът винаги бърза да я гаси ?
Не обичам рап ... иначе ако жените са готини няма значение какви са, за да ме възбудят.
Баахти смотаната тема... Ти си некво новоизлюпило се, комплексирано подобие на рапенце, слушащо чалга, нали? Е, жалък/ка си![]()
Не
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
не и металисти не ме възбуждат! Какво след 1 седмица да чакаме 3та част? "възбуждат ли ви яки чалгарки/чалгари" или може би манекени, борчета или ддз?
общо взето да, ама пак зависиПървоначално написано от baby_join_me_in_dead
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не .. зависи
Тъп въпрос...Кво значение има рапърка ли е, чалгарка ли е...Като е хубаво и свястно момиче, защо да не я харесам...
Определено не![]()
Понякога поставяш стени около себе си
не за да отблъснеш хората,
а за да видиш на кого му пука достатъчно, за да ги разбие.
нееееееееееееее![]()
![]()
![]()
Преди 4-5 месеца много се кефех на рапърчетата но ся само един човек ме възбужда.
+9999999999999999999999999....99999.......999999.. .... Направо се разтапям.Първоначално написано от baby_join_me_in_dead
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Eat bunnies, not SHIT!!!
Saatana vittu perkele!!!
кво па е якото да си метал не знамПървоначално написано от DeepWithin
![]()
![]()
![]()
Ооо моля те, недей , че ще се почне пак спора за метълите !Първоначално написано от sapa91
![]()
mi da az poprincip si padam po raparite![]()
![]()
![]()
ЩаСтИеТо ПрИ мЕн ДоЛетЯ с БуТиЛкА вОдКа В рЪкА.ВчЕрА бяХ пРиМеРнО дЕтЕ,пИеХ сОк ВмЕсТо ПиТиЕ,аЛа ДнЕс Ми ПиСнА оТ тОвА-жИвОтА сВоЙ щЕ пРоМеНя!По КлУбоВе Ще Си ВиСя,Ще БъДа ГаДнА кУчКа БеЗ дУшА!
Първоначално написано от hardcore_syndrome
Don't worry, be happy!
да, да, и ДА
толко са яки с тия широки гащета и кецове (обажавяам кецовете)![]()
![]()
![]()
![]()
и некфи яки горни дрешки(зависи от сезона) мязат на нещо, а не..като ония олигофренясали чалгарчета, дето носах по прилепнали розови блузики от мацките, и дънки на кръпки и изрусени/на кичури коса
![]()
![]()
![]()
Абе .. кефят ме да... щото са някак си различни от типичните фешънчета ....![]()