sega kato zapo4naxme daskalo 6te si sabiram pari da imam za lqtoto smisal tfa det na6te mi davat na den po 5 lv 6te gi sabiram [tai kato az ne qm v daskalo i ne gi har4a i 6te si gi sabiram] do tyk dobre no idva problema 4e iskam da si gi skriq nqkade taka4e na6te da ne znaqt kade
...mislex v garderoba no i dvamata mi rovat u garderobata kajete nqkoi po qk nomer taka 4e da ne moje se otkrivat pls spe6no mi e 4e sega ot tiq 3 dena daskalo imam 15 lv i nz kade da gi zabutam pls pomaigaite
P.S.sry za ezika ama BG ne mi raboti
Заглавието трябва да е написано на кирилица!
ramaiana
Дай ги наменетака няма нито те нито ти да ги намериш
![]()
![]()
скрий ги в някой шкаф или някъде по учебниците, а пък и не вярвам, ако ги намерят да ти ги вземат![]()
Fighting for nothing is what you're born for.
Ами според мен цялото това криене е леко глупаво(без да искам да те обидя)просто им ,кажи че си сметнала ,че имаш възможност да не похарчваш всичките си джобни за деня и искаш да си ги спестяваш за нещо и мисля ,че родителите ти биха останали доволни от проявената ти инициатива
ако след като има кажеш за идеята ти и те не я одобрят(в което се съмнявам)чак тогава можеш да прибегнеш към криенето
И да те питам нещо,да речем ,че цяла година си криеш джобните(5лвХ5дни=25лв на седмица.4седмициХ25лв=100лв.н месец.като махнем ваканции и тем подобни имаш около 7,5 месеца поне на училище.7.5 месеца=750лв.по груби сметки)и накрая като дойде лятото ти ще бъдеш финансово независима,обаче ако те попитат откъде имаш пари за всички твой прищевки или пък ако ти откият скривалището какво ще правиш тогава?
Според мен е по-добре да бъдеш честна с тях и вече ако те не проявят разбиране чак тогава прави планове за криене и т. н.
П.П.Похвално е ,че се опитваш да си спестиш пари ,а не чакаш само мама и тати да "кихат"![]()
^Не мисля, че си права.Те тея пари й ги дават за да яде, не да ги събира.Ами скрий ги някъде, където знаеш, че не баратВ сми не ви знам всички мебели и разни други неща, за да мога да ти кажа с точност къде да ги сложиш.
za bankova smetka da si 4yvala?
Ако бях на твое място щях да кажа на наште к'во мисля да правя!
но.....
В някоя плюшена играчка също ставаНапример слагаш парите в някакъв плик,правиш лека дупка в главата на играчката и след като ги пъхнеш вътре
...
Живей днес,защото вчера няма да се върне,а утре може да не дойде!
Ако не ти ровят из бельото там може да си ги скриеш,аз моите там ги държа![]()
дам и аз там слагам цигари...едва ли ш ти ровят точно тамПървоначално написано от malkata_kukli4ka
![]()
Шофирай разумно - стигни жив!
+1Първоначално написано от {}SwEeT{}dOlL{}
Суетата.Моят любим грях.
Верно ли ти ровят в гардероба?Смисъл... къде беше онова място, където си ровиш само ти, където знаеш, че има нещо само твое?
А едва ли не се сещаш къде да ги скриеш. Нямаш ли си някакво тайно и забутано местенце в стаята?
Примерно сега се сещам, че когато и аз си криех пари(преди 1-2 години), ги криех зад една голяма картина. Точно зад нея имаше залепен малък плик, а вътре парите. Кой ще се сети да влезе точно в моята стая, а най-малкото... кой ще се сети да бута нещо... и представи си, това нещо да е картината?![]()
emi to imam samo garderoba i leglo koeto se diga osven nqkak pod legloto ama nz...
BаllFace kak da gi kriq v komputara
emi to imam samo garderoba i leglo koeto se diga osven nqkak pod legloto ama nz...
BаllFace kak da gi kriq v komputara
аз мойте пари ги крия не в гардероба, а в/у него
няма смисъл да си криеш парите ..те щом един път са ти ги дали ...няма да си ги вземат обратно :P
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Със сигорност няма да си ги земат да щом са ти ги дали !
добре де всички ми казвате да ги крия в компютъра ама как да ги слагам в компа обяснете малко по подробно плс че нещо не мога да схвана![]()
А стария метод на бабите - под дюшека?![]()
Или пък под килима, ако имаш в стаята..![]()
Както казаха-в някой учебник, който не ползваш.
Там никога не биха ровили ваще, стига да не забравиш кинтите и да продадеш учебника с тях.
Нее.. трябва по-добро място.
Можеее.... да направиш плик от хартия и да го залепиш на гърба на някоя картина и там да ги пъхаш)
Ихиии т'ва като по филмите!
Ако примерно картината не е много мъничка и гледаш да оедряваш банкнотите, та пачката да не е много дебела, е хитро.
Пишете грамотно, на кирилица!
Пийте си млякото редовно!
Слушайте мама и тате!
Ех да ти имам проблемите...не може ли просто да им кажеш, че стбираш пари и си ги оставила там и там и да не барат
![]()
It Was Forever & Ever Remember?
http://vbox7.com/play:d302dc39
http://vbox7.com/play:e4ca2c9a
http://www.teenproblem.net/teenid/Kostadin_682
В кутията на някой пъзел или игра като Монопол, Не се сърди човече. Аз преди си ги криех и по джобовете по плюшените играчки ама ги изхвърлих всичките![]()
Хмм може ако имаш някоя чантичка, която не ползваш да ги сложиш в нея. Или пък в някоя празна тетрадка. Или ако имаш някакво тефтерче от онези с ключалките.И все пак ако кажеш на родителите ти, че искаш да си спестяваш няма ли да ти разрешат?
cherry*kiss
Ако имаш висок гардероб може отгоре върхо него да ги слагаш...Или ако имаш някоя плюшена играчка дето преди е била с батерий и нали има едно място в нея дет са били тея батерий махаш ги и си слагаш парите тамАз така бях направила преди 1-2 години после имах пълна играчка с кинти
![]()
Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..