- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- въпрос свързан с бременността и 1-я път
С приятеля ми правихме секс. И 2 бяхме девствени. Първия път се изпразни в презерватива на 3тата мин. След това се надърви пак и сложи др кондом, без да празберем той се изхлузи и остана в мен, ние си помислихме че някъде е паднал иии сложихме 3тия ,но той така и не свърши 2ри път . Когато се прибрах в нас извадих празерватива мн трудно... Имам цикал ок 2год и ми закъсняма с един ден, има ли някаква вероятност да съм бременна?Сори за тъпия въпрос![]()
mi ot cqlata rabota ni6to ne se razbra no ako ne si sigurna si vzemi test i se uveri 4e si4ko e nared..![]()
Лудите движат света.
Ако е имал сперма по пениса от 1вото свършване, има възможност. Сори![]()
+1Първоначално написано от Sigrina
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
То има значение и от презерватива. Ако се е измил, малка е вероятността, но иначе......![]()
Momiche shtom imash cikal ot 2 godini znachi trqbva da si na 14 max 15 god.Ne mislish li che si malko malka za takiva neshta.Ami ako zabremeneesh kakvo shte pravish.Daje ne mojesh da mahnesh deteto bez vashte da znaqt,zashtoto v absolutno nikoq klinika nqma da napravqt abort na momiche koeto nqma 16 (ili na 18 ne sam mn sigurna)bez razreshenieto na roditelite mu!!!!!
^^Може пък да е на 18. Не си прави изводи без да си сигурен/а.
Сперматозоидите живеят 6 сек в кислородна среда.Цялото поколение по пишката му е измряло.Писна ми да го повтарям във всички теми.Не е възможно.Сори, друг път ше бъде татко.Първоначално написано от DeCuTo0
ТЕСТА СЕ ПРАВИ 7 ДНИ СЛЕД КАТО ЗАКЪСНЕЕ ЦИКЪЛА!ЕЙ!ИДИОТИ ОТ КЛАСА.
+1.. напълно съгласна!Първоначално написано от Btlin
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Я пак се поинтересувай...Първоначално написано от Btlin
Situatin normal-All fucked up...
Бременна си! А юнакът вече сигурно си стяга багажа за Мексико![]()
![]()
![]()
![]()
като сте малоумни защо преди да правите каквото и да е не вземете да прочетете нещо и тогава да правите глупости![]()
![]()
Най-много мразим чалга и McDonald's!!!
Есть только миг между прошлым и будущим.
Именно он называется жизнь!
omg
ni6ty ti nqma![]()
![]()
i stiga s tez tupi vupro si
![]()
офф и кат е на 15 кво? кво и пречи да прай секс при положение че има деца дето на по 12 даже раждат....и пак като оставим момичетата от ромски прозиход (нямам нищо против тях) има нормални умни и красиви момичета дету на по 14 и ааайде...А и немисля че трябва да я съдиш че е прайла секс на 15! Първо че се пак е на 15 - мамка му а не е на 12 или 13....и е достатъчно голяма за да си прецени. А и ако забременее мн ясно че ше каже на техните и ше го махне бебето!!!! Никой не е споменавал че техните нетрябва да разберат!Първоначално написано от ive_nceto
+1 na moqta bratov4edka i doide na 17Първоначално написано от ^blue_cat
fuck off