.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 42 от общо 42

Град
    София
    ами като ги удряш ти и те ще те удрят

Град
    In the middle of Nowhere
    БОЙ ДОКАТО МЪРАААА Ми така де как така ще ги търпиш ха..Да не са нещо повече от теб И да защо излизаш с тях??
    Imagine smoking weed in the streets without ... cops ..

Покажи им че не ти е приятно по-сериозно, не само като ги удряш леко по ръката...Разсърди им се ако трябва, следващия път като те ударят грубо ги напсувай и се прибери иии точка, само така ще разберат , че не ти е приятно. А в случай че пак не разберат - спри да излизаш с тях, щото не си струва...явно не те ценят достатъчно...Айде успех!

Град
    в мечтите ти
    И мен са ме удряли момчета(не приятели, де), ама и аз не си поплювам
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен
    Град
    Plovdiv,Kalofer,Montana
    Ti ako si mi du6terq 6te te razcepvam ot boi na den po 3 puti dokato ne spre6 da govori6 kato selqnka! "Trqa", "napraq" "tui"...Drislo skapana nau4i se na pravilen bulgarski ezik togava se oplkavai i pitai "na ko prili4a tui"....do togava kamuni po glavata i ritane v bubrecite! A si samo na 15.....SUJALQVAM TE

Baahti kolko si glupava seriozno leleee za purvi put vijdam takova momi4e !

Ами миличка, като те удрят да не те е вързал някой там?
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

За да си момиче в компания на момчета, трябва да спечелиш уважението им, да те приемат като равна.

Голям фен
    Не те разбират,не се отнасят с уважение,не можеш да си говориш сериозно с тях като сте всички.... а какво правиш с тях?!
    Прочети си сама какво написа(колкото и трудно да е ) и дано поне така разбереш за кво става въпрос...

Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    изпаднали пубери.
    Да.

Град
    Sofia
    1.Ако обичаш оправи си правописа или почни да пишеш на български.
    2.Трябва ти ПОНЕ 1 момиче в компанията-все пак ти си момиче,а не момче,и не всичко може например да сподели едно момиче с момчета.
    3.Като се опитвам да си свържа мисълта стигам до извода,че твоите "приятели" май много много не ги боли за теб.
    4.КОЕ момиче понася такова поведение?Нямаш ли поне малка доза акъл и ти в главата че търпиш всичко това.
    5.И ТИ НАРИЧАШ ТЕЗИ ХОРА ПРИЯТЕЛИ????Аз да ти кажа съм удивен на твоите действия и решението ти да си стоиш ли стоиш при тях независимо дали се шегуват грубо и какво ли друго правят....
    6.Намери си изцяло женска компания-мн по-готино ще е за теб и мн по-лесно ще ти е.Момиче с момиче става по-добра фр отколкото момиче с момче....все пак...
    7.Остани си ако искаш близка с тази твоя "компания",ама спри с компромисите...

Цитирай Първоначално написано от lizzard_92
    Цитирай Първоначално написано от 5StaR
    изпаднали пубери.
    Да.
    аха да (и аз съм пубер )

Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Ti ako si mi du6terq 6te te razcepvam ot boi na den po 3 puti dokato ne spre6 da govori6 kato selqnka! "Trqa", "napraq" "tui"...Drislo skapana nau4i se na pravilen bulgarski ezik togava se oplkavai i pitai "na ko prili4a tui"....do togava kamuni po glavata i ritane v bubrecite! A si samo na 15.....SUJALQVAM TE
    Много ме радваш! Супер брутална си на моменти.

Цитирай Първоначално написано от ~*RoNi*~
    Цитирай Първоначално написано от darla_f
    Много ме радваш! Супер брутална си на моменти.
    ДА!

Мега фен
    Град
    веселите пейки
    Цитирай Първоначално написано от FeNuT
    6.Намери си изцяло женска компания-мн по-готино ще е за теб и мн по-лесно ще ти е.Момиче с момиче става по-добра фр отколкото момиче с момче....все пак...
    Протестирам!!!!!

Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от Jamalska
    Цитирай Първоначално написано от FeNuT
    Протестирам!!!!!
    Айде айде,според мен приятелството между момче и момиче много лесно и за двамата може да премине в нещо повече без те да се усетят....а и може да го искат

Град
    в мазето ;dd
    ами не излизай с тяях

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си