.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град

Английски :(

Здравеите!
    Имам проблем с английския или по точно съм 8 клас и го уча по 15 часа на седмица.... много ми е трудно всички са учили с изключение на мен и още 3 момичета.Като учителката обяснава нещо и накрая пита: Тези,който не сте учили разбрахте ли?.............а ти Маги?(тва съм аз)Всеедно съм малоумна.Постоянно се бъркам с немския,изобщо и напредстава си нямам от транскрипция и утре ще правим контролно......ужас моля да ми кажете как Вие научихте анг.!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

Град
    In Devil's Castle
    английският е много лесен,но щом не си го учила трябва сериозно да поучиш,за да може следващите години да ти е лесно..
    someone else...

Мега фен
    аз го у4а от 1-ви клас , а 8-ми бях подготве с по 19 часа на седмица и пак имах затруднения, и все още имам на някои неща, така 4е... дупе да ти е яко успех на контролното
    Loving someone is like singing a song... But there isn`t a song without end. Every song ends. Is that any reason not to enjoy the music ?

Най-пухкавата
    LOVE Най-Пухкаваия (h)

Ами като за начало трябва да се стегнеш и супер много да зубкаш(поне докато не научиш наи-важните неща).Когато гледаш филм си свали английски субтитри или само слушай какво казват актьорите и няма да е лошо да потърсиш някоя книжчица на английски и да почнеш да си я четеш...Може да потърсиш и приятели в мрежата,с които да си говориш на английски,за да можеш да се упражняваш,дори когато си на компа,но все пак бъди внимателна с кого си пишеш,де...Ами като за начало май е тва-ако се сетя още нещо ще ти кажа и успех утре на контролното.
    I want to be remembered as the girl who always smiles even when her heart is broken..And the one that could always brighten up your thay even if she couldn't brighten her own....

Град
    Deathland
    Напълно подкрепям AnotherBrokenHeart . При мен определено книгите имаха ефект ефект. Сега като гледам филм почти не ми трчбват субтитри..
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си!
    ~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~*~
    LoVe YoU sOoOoOo MuCh...

Ще ти кажа само, чв и в моя клас имаше такива като бяхме в 8 клас - в началото е много трудно, но едно от момичетата учеше мн упорито и сега е по-добра от половината клас, нищо, че те го учат още от 1 клас...

ami moje prosto da se zapi6e6 na nekvi kursove i ako ne6u ne razbere6 go mini nqkolko puti i nqma na4in da ne go zapomni6 az su6u sam zle s angl ama 6e probutam 7 klas :P

и аз не съм го учила и в девети клас като тр-ше да почваме втори език, бях писала англ, обаче като видях каква смотла е даскалката, се записах на руски...най-добре се запиши на курсове
    You are drop in the rain, just a number not a name
    You won't see it
    You don't believe in it
    Nothing can change us, nothing can save us from ourself

abe az ne si misleh 4e sum super zle po angl oba4e onq den ni izpitvaha tam da populvame sqkvi takiva .... i nali az ne znam kak gi izmislih awe napisah gi i posle 4etoh a nali mi e nova u4itelkata i sled kato svurih me popita dali hodq na uroci 6toto sum 4el strahotno haha ubi me napravo

I az bqh taka s nemskiq predi 4-5 god kato bqh podgotve s po 19 chasa na sedmica, ama da ne ti puka, shte naprednesh i sled vreme nqma da si lichi izobshto che drugite sa uchili i predi, a ti ne.

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    И в нашия клас имахме 1 такова момче и отначало наистина е трудно като не си учил/а обаче лека - полека ще почнеш да схващаш за какво говорят и най-важното е да слушаш в час и да учиш доста...примерно каквото минете през часовете у вас пак си го препрочитай й така
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

На мен английският ми е един от малкото предмети, които не ми създават проблеми... Но, да, има хора, които го учат от градината, после от 1 клас, после подгответа с 19 часа на седмица и още хабер си нямат от много неща... Не се стряскай, просто бъди упорита
    It's like I can't breathe
    It's like I can't see anything
    Nothing but you
    I'm addicted to you...

Ами между другото, това и аз съм го забелязала, че когато първо си учил английски, а после немски, с немския ти е лесно, но ако е обратното и ти е по-трудно, не знам защо...
    Не се стряскай толкова, езика е лесен. Купи си един речник, чети материали на английски, първо на по-простовати нива, после покачвай... ще видиш, че след време отвътре ще си ти идва.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Град
    Казанлък
    Ти искаш да ти кажем как да научиш английски, но мн добре знаеш кво ще ти кажат всички! Няма такава фуния с която за 2 часа да ти налеят цялата граматика и примерно половината думи в езика...!!! Аз също нямам проблеми с него, но ходя на уроци вече 10та година /започнах от 2 клас/ и докато всички мои приятели и съученици играеха на вън /все пак 2 клас кво да праят/ аз учех в къщи и се мъчих над думите и домашните...ама ето го възнаграждението-сега в 11 клас аз уча по 5 мин на ден /само пиша домашната/ а всички останали зубрят по 2 часа! Отколоних се таааа....
    НЯМА такъв начин, благодарение на който да научиш англ за примерно 2-3-5 часа...! Сядаш си на дупето и яко зубрене...само ученето му е майка! Ае успех и дано се справиш
    Човек разбира какво е имал едва, когато го загуби !!!

Карибска - аз втори клас играех навън с децата, учех по пет минути на ден, а ето възнаграждението ми сега - уча по пет минути на ден и играя навън с децата. Средният ми успех е над 5, като по английски имам шестица. Уча го от пети клас, минах подготве и пак имам шест. С това искам да ти кажа, че зависи много от човека, а не толкова от това кога е започнал да го учи.
    Маги, трябва напълно да забравиш за немския, разбираш ли? Все едно не си го учила. Като работиш с английския, просто забрави. Важно е също как попринцип се справяш с чуждите езици, лесни ли са ти? Запомняш ли бързо? Учителката ти е загрижена, иска и ти да научиш нещо, не го казва с цел да те обиди или да те разграничава от другите. С трудна задача си се нагърбила иначе ... да учиш английски толкова много часовве без да имаш базови познания поне, но не е невъзможно. Според мен просто имаш нужда от малко повече упражнения с изречения, думи и така нататък. Можеш да си купиш някакво такова пособие. Проблема съществува само отначало. Гарантирам ти, че като схванеш транскрипцията няма да имаш проблеми. Английския е много по-лесен от немския граматически, а и времената се образуват по подобен начин. Малко повече кураж, усилия и ще го разбереш. Успех ти пожелавам!
    Memento moriendum esse!

Супер фен Аватара на pifiella
    Град
    Шоколадовия град
    Благодаря на всички Ви за отговорите,много ми помогнахте!!!!!!!!!!
    Хората понякога не забелязват как плаче през ноща този,който върви в живота смеейки се!

аз съм 7клас и пак ми е много трудно с английския

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си