- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Analen sex
Moje li da se zabremenee ot analen sex?
OMFG ne no mogat mn dr ne6ta.........
-Мамо, вярно ли е че детето се ражда там, откъдето влиза спермата?
-Да миличка, така е!
-Ма мамо, то ще ми избие зъбитеее!
![]()
Първоначално написано от xCutOutMyTearsx
abe moita fr mn naplashena kvo se smeete
dlajna bqh da pitam .. a ako moje da spodelite i za "opasnostite" nqma da e zle
![]()
ще роди едно голямо лайно .. (без извинение, защото ако не е на 12 няма оправдание за този въпрос....Първоначално написано от sexita
)
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
хахахахахахахахах![]()
ооооооо не
я земи малко се образовай,бе вместо да задаваш малоумни въпроси.... за к'во правиш каквото и да е като не знаеш нищо ама грам нямаш сексуална култура
оо попринцип не може да се забременее ама при тебе може и да стане нещо ама не се знае какво
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.......А ти беше част от живота ми! До вчера беше с мен а сега къде си?Забрави за всичко нали?Аз бях просто поредната...но знам,че те БОЛИ!
Това с приятелката го знаем .. и на колко е години 'твоята приятелка' !? .. Малоумна ли е да не знае такива неща, след като води полов жовот?! ..Първоначално написано от fashi0n^^^
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
da be qsno za priqtelkata.. ama v sluchaq e taka .. neka vidi .. samo plache i ne spira .. az se chudq veche kvo da napravq kak da i kaja kak stoqt neshtata ..
Абе вие не схващате ли, че темата е ебавка бе,за кво отговаряте на малоумни шеги ?
едва ли..то си има табелиПървоначално написано от NeNoRMaLNiKa
![]()
Cruel Intentions
Не едвали но може да се хване някоя срамна болест
*Писателят Радичков казва: „Човекът представлява едно
дълго изречение, написано с голяма любов и вдъхновение,
но пълно с правописни грешки”.
Първоначално написано от mystery`girl
![]()
![]()
![]()
![]()
П.П. Като чета такива постове и се отчайвам тотално....Те по на 12 години вече имат поне 2 аборта, тази "твоя приятелка" ще да е на 11 мах
ама тва няма голямо значение (може да е живяла в пещера момичето)
![]()
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Може, но стават аномалии.Често бебето е със странен цвят и специфична миризма.![]()
АХАХА
omg.......
Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.
xayxhaxyahxahx ... НЕ![]()
Можеш да пропилееш минути, часове, дни, седмици или дори месеци на това да анализираш дадена ситуация, опитвайки се да сглобиш парчетата както трябва. Да предполагаш какво е могло да бъде или да не бъде ... Или просто можеш да оставиш парчетата на земята и да продължиш напред !
.Първоначално написано от Maskata
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Тия хора са луди ...
зАкФо Да сЪ нАпИя и дА лАзЯ пО зЕмЯтА..кАт мОа дА сЪ нАпУшЪ и дА лЕтЯ иЗ НеБеСаТа..?
Не по вероятно е от свършване в устата да се забременееПървоначално написано от fashi0n^^^
![]()
![]()
![]()
![]()