Цитирай Първоначално написано от lo0s3r
ахаа значи в карате-то дето го тренираш и във всички бойни изкуства и спортове някой те напада, ти му хващаш ударите и после седиш и го гледаш докато пак тръгне да те напада.. ясно интересно в кикбокса е малко по-различно вместо да седиш да го чакаш пак да те удари ти го нападаш и сваляш, явно аз не съм разбрал нещо
Виж какво майна, ти или си уникално тъп или си уникално прост .... как да ти го обясня сега ... ще се пробвам малко по простичко за да се помъчиш да ме разбереш..... слушай сега не казвам че трябва да не удряш .... не е въпроса да стоиш и той да та лами, няма смисъл не мислиш ли, и до колкото се сещам аз не сам казвал такова нещо.... това че ти не си от много умничките е др въпрос вече ... затова ти обяснявам като на МАЛОУМЕН! Источните бойни изкуства са за защита ....., което значи избягване на конфликт по всякакъв възможен начин!!!! и използване на сила в КРАЕН СЛУЧАЙ ... НЕ НЕИЗПОЛЗВАНЕ НА СИЛА ЧАТ ЛИ СИ? ако беше така щеше да се казва защитно изкуство, не бойно ОК ?

мисля че по простичко няма как да ти го обясня съжалявам ако не си ме разбрал ....