.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11

Hybrid View

Град
    във филма ..

Какво става с паметта ми?

Проблемат ми е такъв: паметта в диск С (разделени са ми на С и D) ми се пълни от нищото. нито качвам нещо в С, десктопа и т.н а ми се пълни без да съм правил нищо. преди 2 месеца имах 2гб свободно(компютъра ми е тъп ще взимам нов), а сега са само 200мб как става това? Ако някой може да обясни или даде някаква тема.. помогнете

Who's next!

Град
    Пловдив
    ами пробвай - Properties -> Disk Clean Up

Цитирай Първоначално написано от Andreev
    ами пробвай - Properties -> Disk Clean Up
    Това е решението!Но е краткотрайно....C-то си се пълни от всичко!Няма значение какво правиш на компютъра то се записва във файлове в C-то!
    Чистиш диска по-често и си Фитка

ПРИСЪЕДИНИ СЕ!!!ВЛЕЗ В ИСТОРИЯТА!!!

Град
    във филма ..
    е.. освободи ми само 200мб

Who's next!

Ами може някоя програма да ти записва информация там. Давам само пример с IE. В C: се запаметява информация на сайтове, в които е влизано през програмата. Втори пример с програма за база данни... там се записва цялата информация и след време е нормално пространството да намалява. Изчисти с някоя програма.
    Клик ми (:

Имах АБСОЛЮТНО същия проблем. И намерих решение. Просто изтрих всички точки на възстановяване и прекратих създаването на нови. Тая работа става като натиснеш десен бутон върху иконката на десктопа Моя компютър, свойста и после отляво натискам Защита на системата. Там са дадени три неща: C:, D: и F:.
    Ако има чавка пред C:, съвсем ясно е защо се губи паметта ти-отмяташ чавката и потвърждаваш "Изключване на възстановяване на системата".
    Когато направих това, ми се освободиха що годе 20 гигабайта.

Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    Имах АБСОЛЮТНО същия проблем. И намерих решение. Просто изтрих всички точки на възстановяване и прекратих създаването на нови. Тая работа става като натиснеш десен бутон върху иконката на десктопа Моя компютър, свойста и после отляво натискам Защита на системата. Там са дадени три неща: C:, D: и F:.
    Ако има чавка пред C:, съвсем ясно е защо се губи паметта ти-отмяташ чавката и потвърждаваш "Изключване на възстановяване на системата".
    За това ли говориш?:
    Клик ми (:

Супер фен
    и при мен е същата работа

Цитирай Първоначално написано от MajeStic
    Цитирай Първоначално написано от Hit 2 fit.
    За това ли говориш?:
    Точно. Но на мен ми е по малко по-различен начин, но няма нищо. (:

Град
    във филма ..
    Hit 2 fit. мерси МНОГО! Жив, здрав

Who's next!

Помогна ли?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си