.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 103
    Сестрами много често си контактува по skype с американц. По-младите действително и идея си нямат, че същетвува БГ. Някой пък са я питали тва в АЗия ли е Но има американци които са чували за България и хубавите ни българки. Хора всякакви

Цитирай Първоначално написано от sScream
    Сестрами много често си контактува по skype с американц. По-младите действително и идея си нямат, че същетвува БГ. Някой пък са я питали тва в АЗия ли е Но има американци които са чували за България и хубавите ни българки. Хора всякакви
    Е, за американците не се и съмнявам, та те не си знаят всички щати къде се намират, още по-малко столиците им, пък какво да говорим за Европа, Балканите или Балканите .

Цитирай Първоначално написано от bigZ
    Цитирай Първоначално написано от merediana
    Цитирай Първоначално написано от bigZ
    Цитирай Първоначално написано от kristo
    Цитирай Първоначално написано от Bubbly
    Ти да не би да знаеш за всички държави по света?
    Да, знам ги и го казвам съвсем сериозно и отговорно. И не само това, знам столиците на повече от половината държави в света, като малък ги знаех дори почти всичките.
    Много па си начетен бе!
    Ми да начетени са някои хора, аз също мога да заявя, че ги знам повечето и няма бъде преувеличено.
    И като ги знаеш кво?Мислиш си че някой ще те похвали ли?......мммм не мисля.Въпроса е кой кво знае за България и дали изобщо знае че съществува.Много хора незнаят но съм попадал на хора които знаят за България и къде се намираме.
    Като знаете толкова много за държави и столици и махали що не си направите с пича по горе една тема "кой колко дуржави знае?" току виж ви поканили в минута е много!
    Не ме интересува кой ще ме похвали или не за знанията ми, всъщност който е трябвало е оценявал знанията ми по достойнство и не знам защо си мислиш, че в днешно време не е важно да имаш знания, а май по стара американска логика е най-важното да имаш пари и да си богат... Иначе съм съгласен, не ме интересува кой знае или кой не знае къде се намира България, въпроса е ние да сме добре и да сме просперираща държава, но уви, с тези политици това няма как да стане за момента...

Град
    ВаРнАаАа
    ОО има някой дет са безумно тъпи..какви въпроси съм чувала чак ме боли като се сетя и малко хора в чужбина знаят за Бг ама като чуят ,че е около Руммъния и викат аа ясно.. мн странно..

Като бях в Англия тая година,една възрастна жена подгони мен и приятелките ми,защото искаше да ни снима.Каза,че сме много хубави и сладки и ни попита от къде сме.Почнахме ние хиляди обяснения пък то се оказа,че тя знае много добре къде е България.Та почна да ни разпитва това онова и се заговорихме нещо за националната кухня...за баницата знаеше,за киселото мляко,за ракията,та дори,когато една от приятелките ми се изпусна без да иска и каза 'патладжан',бабката вднага вика 'ааа eggplant'.Всъщност бабата беше почти 70 годишна и беше от Флорида...и през цялото време ни повтаряше колко сме хубави и как ни желае всичко хубаво...

В Австрия пък ни срещна едно момче,което като разбра че сме от България вика 'Oh nice girls'.

За сърбите да не говорим 'Ona će biti moja devojka a ona tvoja'...тъй ни разпределиха

Междудругото никъде не срещнах лошо отношение към нас...

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Ние като бяхме във Австрия на бензиностанцията и един човек като видя номера на колата и вика "Ааа, хубава Варна!!" .. Не беше българин!

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Супер фен
    Град
    България
    Американците няма да ги коментирам!Единствено което ми харесва в Америка са хубавите комедийки и животните!Като цяло американците са боклуци ,но aз съм едва ли американофил така ,че мнението ми е супер субективно!Да знаят ни тук в Европа!Но за другаде няма коментирам!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Супер фен Аватара на Vikitooo
    Град
    Here
    Аз какви ли не глупосTи до сега не съм чувала по отношения на разположението на България. То не беше Африка, то не беше Азия...абе глупости!
    Но не ме интересува дали знаят или не. И без това американците са от простотия нагоре.
    ♥ ♥ ♥

Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Американците няма да ги коментирам!Единствено което ми харесва в Америка са хубавите комедийки и животните!Като цяло американците са боклуци ,но aз съм едва ли американофил така ,че мнението ми е супер субективно!Да знаят ни тук в Европа!Но за другаде няма коментирам!
    Abe ti kva si 4e da opredelq6 koi e bokluk i koi ne be?Nqkoi da kaje za bulgarite 4e sme bokluci i stranata ni se samoizqjda dobre li 6te ti e?A?
    You are what you eat!!!

хахахах Румъния и България Мене ме питаха дали България се намира в Русия и дали българите и руснаците сме били еднакви,дали сме имали компютри,телевизия,телефон и абе сякакви неандерталски въпроси.
    Други пък знаят нещичко за България,питат от София ли си,от Варна ли си Искаха да им нося баница да опитат,учих някои на българската азбука Учителите по математика не спираха да хвалят в България колко сме били добри с математиката и колко сме били напред с ученията като цяло : D
    Други питат:"Всички българки ли са красиви като теб?"

мен са ме питали дали България не е арбска държава,други са ми казвали що си толкова бяла,нали в Африка живеят само негри....имало е сякакви изцепки....имам една колежка която е идвала в Бг и вика...лелееее ква мизерия като ми видят номера на колата че е чужд всички се обръщат...а поляците много ни се радват
    имаче се гордея с това че съм българка и 10000% не искам никой след години да ми казва че съм станала датчанка!!!!!
    Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
    and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
    so take these broken wings!

Град
    Е там...
    ако си мислите че на някои му пука за вас???
    ти си отишал в тяхната държава не те в твоита
    и както и да е
    с хората които се движа 80% са били в бг
    останалата отаика само са чували то как нема са чували като ние сме наи великите...

Град
    Саламанка,Испания
    В Испания повечето хора са чували за България,но не знаят къде се намира.Другите не са чували и не знаят,и има малък процент които знаят и са чували
    Reality is wrong,dreams are for real.

iskam da spodelq ne6to mn tragi4no otnosno taq tema ...
    edin pat v 4as po psihologiq otvorihme temata za balgariq nqkoi se izkazaha po sledniq na4in 4e- "Balgariq e bolkuka na Evropa" az mn se natajih ot fakta 4e tova e mnenieto na nqkoi hora za nashata darjava
    i dr sa6toto tova momi4e ni spodeli 4e maika i bila v 4ujbina nz kade to4no mai kaza v Ispaniq i tam pitali maika i " Ti balgarka li si " i tq kazala "da" otgovora na jenata bil citiram -" ami za6to ne mirishe6 i ne krade6"
    nqkoi ot klasa kazaha 4e poradi mnenieto na 4ujdencite za nas se sramuvat 4e sa balgari... !!! az li4no nikoga ne bih se sramuvala
    Az sa6to mn pati sam si zadavala vaprosa " znaqt li 4e izob6to sa6testvuva Balgariq"
    nz oba4e dali bih otishla dr( v 4ujbina) ako imam vazmojnost.. i da i ne..

Цитирай Първоначално написано от polito_93
    edin pat v 4as po psihologiq otvorihme temata za balgariq nqkoi se izkazaha po sledniq na4in 4e- "Balgariq e bolkuka na Evropa" az mn se natajih ot fakta 4e tova e mnenieto na nqkoi hora za nashata darjava
    аз на твое място ще и тегла една на български пред всички и не ми пука как ще ме изгледат и че няма да разберат

i dr sa6toto tova momi4e ni spodeli 4e maika i bila v 4ujbina nz kade to4no mai kaza v Ispaniq i tam pitali maika i " Ti balgarka li si " i tq kazala "da" otgovora na jenata bil citiram -" ami za6to ne mirishe6 i ne krade6"
    сега че българските момичета миришат си е вярно. но мен тва не ми пречи.в смисал не всички но повечето седял съм до момиче в училище и знам. и пак казвам не ми пречи даже ми харесва
    Sinan Sakic rulzzz

Град
    Е там...
    nqkoi ot klasa kazaha 4e poradi mnenieto na 4ujdencite za nas se sramuvat 4e sa balgari... !!! az li4no nikoga ne bih se sramuvala
    Az sa6to mn pati sam si zadavala vaprosa " znaqt li 4e izob6to sa6testvuva Balgariq"
    nz oba4e dali bih otishla dr( v 4ujbina) ako imam vazmojnost.. i da i ne..
    е заради такива като тебе се срамуваме

земи се научи да пишеш името на държавата си грамотно и с главна буква после ми се обесняваи
    махаи се от бг раскараи се отиваи в др държава там е рая
    аиде раскараи се боклук смотан
    има бг-та тука дето дори не говорат бг
    и напрао ми е жал за тях...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Не, виждала съм коментари на американци в Ютуб които си мислят че българите са турци, иначе доста малко хора знаят къде се намираме, повечето са европейци, другите и представа си нямат.

испанците незнаят къде сме.. кво остава за американците бил съм в Испания преди 5 години и учитела ми сочи из Турция и македония..търсейки България наложи се да му преместа пръста
    Sinan Sakic rulzzz

Мега фен
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от srpsko_1988
    испанците незнаят къде сме.. кво остава за американците бил съм в Испания преди 5 години и учитела ми сочи из Турция и македония..търсейки България наложи се да му преместа пръста
    Факт е, че народът( не само в Щатите и Испания), е ниско грамотен.

Град
    Е там...
    тея па аз ако ви кажа ел салвадор вие ще ми кажете ли къде е без да търсите у гугъл?

Преди няколко дена бях с една приятелка и ни спря един възрастен човек,който изглежда ни е чул да говорим на български и ни пита дали сме българки и започна да ни говори за Стара Планина,Рилския манастир,София,Родопите и т.н и ние седяхме и го гледахме като гръмнати. Каза че обожава България и че е бил много пъти там....испанец си беше човека

Повечето испанци са ограничени...гледат си собствената държава и за другите не им пука.
    А polito_93,ти мълча ли?Ако бях аз нямаше да млъкна да видят те кой ще наричат боклука на Европа...единствената българка съм в цялото училище и много лесно могат да съдят по 1 човек за цялата нация,което не е честно...но засега съм правила и продължавам да правя много добри впечатления =]

Град
    отвъд тилилейските гори....
    Моя съседка и се наложи да живее в Америка.Един ден я попитали от къде е и тя си казала, че е от България.Питали я къде е България и тя казала "в Европа", а следващият въпрос бил "Какво е Европа?". Правете си изводи......
    Днеска се спасиш от грип, утре те блъсне джип....

Във всеки от нас спи геният и с всеки изминал ден заспива по-дълбоко. : )

Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
    тея па аз ако ви кажа ел салвадор вие ще ми кажете ли къде е без да търсите у гугъл?
    Да, ще ти кажа, в Централна Америка. Иначе страната се казва Салвадор, а ако не се лъжа столицата и беше Ел Салвадор

Цитирай Първоначално написано от n3_m3_k3f16
    Моя съседка и се наложи да живее в Америка.Един ден я попитали от къде е и тя си казала, че е от България.Питали я къде е България и тя казала "в Европа", а следващият въпрос бил "Какво е Европа?". Правете си изводи......
    Абсолютно, те американците специално не си знаят собствените щати къде се намират и столиците им, кво да говорим за Европа и България, пълни неграмотници са

Град
    село София
    Мога да изреда 10-15 до 20 държави в Азия и Африка, за които много от вас не са чували, защо да е по-различно с България ?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си