.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 33

Препоръка за парфюм

Какъв парфюм ще ми препоръчате,става въпрос за момче,спрял съм се на Bvlgari Aqua но все пак реших първо да се консултирам с вас Благодаря предварително :P
    Цитирай Първоначално написано от tqnkо
    WTF в к'во време живеем мъжете с нищо не се различават от шибаните жени

Голям фен Аватара на 24white24
    Кажи все пак какво предпочиташ, по-леки парфюми, по-тежки, вечерни всекидневни ?

Отиди в Мола в Бюти Центъра има на всички известни марки парфюми, избора ти е хубав БОС също за приятни
    Ще ме виждаш в сънищата си, ще протягаш ръце, за да ме докоснеш, но аз ще изчезвам ... Ще бъда едновременно най-красивият ти сън и най-ужасният ти кoшмар. Така, както ти беше най-красивото и болезнено нещо в моя живот!

Цитирай Първоначално написано от 24white24
    Кажи все пак какво предпочиташ, по-леки парфюми, по-тежки, вечерни всекидневни ?
    Mи някакви всекидневни,но дали тежки или леки много не разбирам.. Да е хубав :P

Цитирай Първоначално написано от kapinka
    Отиди в Мола в Бюти Центъра има на всички известни марки парфюми, избора ти е хубав БОС също за приятни
    Ам имам на Бос Лимитед Едишън някъв,дет пише на него Hugo Boss ама нещо не ми допада много много

Цитирай Първоначално написано от pencho1991
    Mи някакви всекидневни,но дали тежки или леки много не разбирам.. Да е хубав :P
    Ами сега идва зима, попринцип цимата се носят по-тежки аромати като оставим свежите за пролетно-летните дни, погледни Лакост-Елеганс това е един от парфюмите ми и аз лично съм доволен

Мерси много,ще го погледна и ако ми хареса направо взимам

А тези о,4 ...3,4 и т.н Oz дет пише как трябва да са,за да не е тестер,всмисъл колко такова fl.oz трябва да е

А тези о,4 ...3,4 и т.н Oz дет пише как трябва да са,за да не е тестер,всмисъл колко такова fl.oz трябва да е
    Тва oz е мярката на парфюма не ги гледай тия а си кажи в милилитри колко искаш, и го купувай само от реномирани магазини !

Супер фен Аватара на crazygirl13
    Град
    Враца
    Armani,Bulgari,Versace
    vlez v tozi sait tuka ima mn
    http://parfums-bg.com/

Мега фен
    Град
    София

Re: Препоръка за парфюм

Какъв парфюм ще ми препоръчате,става въпрос за момче,спрял съм се на Bvlgari Aqua но все пак реших първо да се консултирам с вас Благодаря предварително :P
    Много добър иэбор!
    На мен това ми е любимият парфюм и въпреки че съм момиче,сега ще си вэема и аэ такъв. :Д Уникален е.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от kapinka

Те са много хубави.. остани си на него.

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Ама чакай, ти нито казваш дали искаш по-остър, по-мек, по-сладникав, не казваш и на колко си години (защото има парфюми, които не вървят за 15 годишен младеж примерно, а и такива, които не са за 40 годишен мъж)... не казваш дори и какви пари би отделил за парфюма.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

на Булгари си вземи

Аре стига с тва Булгари бе, Булгари се носеше преди 2-3-4 години, сега всимки селяндури си го накупуваха, нима искате да меришете като тия ли ? говоря главно за Аква, защото от Булгарито само на това се мятат повечето...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Davidoff Echo или 212 na Carolina Herrera

Tom Tailor новия не е никак зле

The guy gets all the glory the more he can score,
    while the girl can do the same and then you call her a whore!

Супер фен Аватара на WaterLilly
    Има един Viking, много ми харесва на мен (да знаеш, момиче съм).

zdravei maci!v nikakav slu4ai ne vzimai bulgari aqua-purvo zashtoto ve4e e star,vtoro vseki ve4e miri6e na nego i na koi mu otiva i na koi ne,ne 4e starite perfiumi sa lo6i ili puk 4e aqua e lo6 naprotiv mn e qk,no vseki vtori ve4e se praska s nego taka 4e vzemi ne6to identi4no i novo neznam za koi go kupuva6 no ako e za priatelqti napravi taka 4e da miri6e na po razli4no ot vsi4ki ostanali muje neka da miri6e na TVOQ MUJ ,ako e za ba6ta ti vzemi nqqkoi po mujestven na ferre ili armani nqkoi po tejak i stilen i zadaljitelno zimen,zashtoto ima razlika v mirizmite prez sezonite edin zimen prfium prez lqtoto miri6e otvratitelno toest natrap4ivo i tejko a prez zimata si mu e sezona i e prekrasen zatova neka izborati bade pravilen i to4en napravi vpe4atlenie s iztan4enost i stil zatova vsqka marka ima opredelena vazrast za koqto se izpolzva taka 4e za tate vzemi ili ferre ili armani,gucci toest po tejki marki,a ako e za gadjeto nablegni na boss,givanchi,bulgari no ne aqua ima i po hubavi,azzaro,nina richi,hani mori,escada tova sa mladejki marki sas po sveji aromati i razbirase nablegni na tova da e ZIMEN,taka sa napraveni 4e prez to4niq im sezon za koito sa studa im vliae dobre i miri6at strahotno,i obratnoto za letnite...pojelavam ti uspeh,a 6to se otnasq do mola ne se hvarlqi tam ima bezbroi parfiumerii v mola vse pak naema na magazina e kam 15hil.lv klasata na magazinskiq dizain sashto,taka 4e i cenite sa po grubi,otidi v nqkoq kvartalna dobre zaredena parfiumeriq i izberi dadoh ti dostata4no oferti.

Мега фен
    Град
    София
    Аре стига с тва Булгари бе, Булгари се носеше преди 2-3-4 години, сега всимки селяндури си го накупуваха, нима искате да меришете като тия ли ? говоря главно за Аква, защото от Булгарито само на това се мятат повечето...
    И кво селско намери с Булгари роуз? Поне на мен страшно много ми харесва и си ми е нещо като запазена марка в компанията ми.

Другият ми парфюм е Be delicious на DKNY.

Цитирай Първоначално написано от ^Santra^
    И кво селско намери с Булгари роуз? Поне на мен страшно много ми харесва и си ми е нещо като запазена марка в компанията ми.

Другият ми парфюм е Be delicious на DKNY.
    говоря за Булгари аква, това е един от най-копираните парфюми а всеки 3ти селянин в студентски град е с него, ако на това не му викаш селско незнам на кое, пак казвам парфюма като аромант ми харесва, ползвал към от него 350 милилитра в продължение на една година, и ако не бяха горните неща които изброих може би още щях да си го ползвам...Стане ли нещо много модерно аз лично бягам от него...

Мега фен
    Град
    София
    ^ честно казано Булгари аква освен като име не ми говори нищо- смисъл сигурно съм го мирисала, но сега не се сещам.

Град
    Там, където е сърцето...
    Отиваш в някой магазин и си избираш този, който ти допада най-много на теб, все пак е за теб - можеш и сам да прецениш кой ти харесва.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си