- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Четчица за обем ... необходима ми е :D ...
Значи искам да попитам дали някой знае каква четчица да си взема за топиране, защото вчера бях на фризьор, но забравих да попитам фризьорката ... тя ме топира обаче стана мн по - добре отколко аз сама се топирам.. имам впредвид, че на следващия ден косата ми се сплита от топирането когато се топирам сама .. а от фризьорката изобщо не се ступва .. плс кажете ако знаете каква четчица да си търся...
(sry ако имам някъде грешки)
[ت] Let the Party begiN [ت]
Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}
...
Аа и ако не е проблем ако намерите или имате някакви картинки на прически да сложите ... да препоръчатте някоя прическа .. нещо което и сама мога да направя :P (косата ми е дълга малко под гърдите)
Мисля,че освен четка ще са ти нужни и фризьорските 'препарати' с които те е мазала![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
За топиране става и онези, ситните гребенчета, едни такива мънички са. Обаче не знам дали още ги продават, аз имах такъв преди около 7-8 години.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
аз се топирам с гребенче за въшки ... хаха
Добра работа ми върши/.... : )
Мисля, че тези най-дребните гребенчета ще свършат работа![]()
+ 1Първоначално написано от ^blue_cat
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Еми и аз имам такъв обаче на др ден косата ми един вид се ступва и понеже ми казаха че има такива гребенчета дето "зъбчетата" са влакнисти и на ситно наредени се чудя дали се продават такива ..
най-добре питай фризьорката си
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
има си специални гребенчета за топиране в магазините за козметика попринцин се продават,като идеш питаш и ти казват,не е толкова трудно.. И се казват "гребени" , не "четчици"![]()
Тия малките ситни гребенчета въобще никва работа не вършат. На фризьорките нещата за тупиране са наистина четки, специално моята фризьорка ползва нещо като телена четка, подобна на тия, с които се чешат/чистят кравите и разните му там добитъци, ама е по-малко. Не се смейте, наистина така изглежда! И върши страхотна работа, много добре изглежда косата, такъв ефект с гребенчето въобще не се получава.
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
+1Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
И все пак неможеш да постигнеш ефекта както при фризйора,не е само до гребена,но и до самото умение да се тупираш
![]()
Суетата.Моят любим грях.
Аз имам едно гребенче за топиране-мн ситно ама е едно такова...нз как да обясня...все едно ся няколко гребенчета на едно...нз дали ме разбрахте.
А тези четки дето говорите зъбчетата са като от тел както някой каза по-горе.Като се поразходиш малко в козметичните магазини няма как да не намериш.![]()
Smoking can really kill a person,why don`t you try it?