.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Четчица за обем ... необходима ми е :D ...

Значи искам да попитам дали някой знае каква четчица да си взема за топиране, защото вчера бях на фризьор, но забравих да попитам фризьорката ... тя ме топира обаче стана мн по - добре отколко аз сама се топирам.. имам впредвид, че на следващия ден косата ми се сплита от топирането когато се топирам сама .. а от фризьорката изобщо не се ступва .. плс кажете ако знаете каква четчица да си търся...
    (sry ако имам някъде грешки )
    [ت] Let the Party begiN [ت]

Винаги имам това което искам, защото знам, че мога !!! {}{}{}

...
    Аа и ако не е проблем ако намерите или имате някакви картинки на прически да сложите ... да препоръчатте някоя прическа .. нещо което и сама мога да направя :P (косата ми е дълга малко под гърдите )

Град
    Somewhere over the rainbow*
    Мисля,че освен четка ще са ти нужни и фризьорските 'препарати' с които те е мазала
    Жената с характер ,плаши слабите мъже,
    но подлудява силните..! ~

За топиране става и онези, ситните гребенчета, едни такива мънички са. Обаче не знам дали още ги продават, аз имах такъв преди около 7-8 години.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на ELiTyYy
    Град
    Русе
    аз се топирам с гребенче за въшки ... хаха
    Добра работа ми върши/.... : )

Голям фен Аватара на BlueCat
    Град
    София, България
    Мисля, че тези най-дребните гребенчета ще свършат работа

Цитирай Първоначално написано от ^blue_cat
    Мисля, че тези най-дребните гребенчета ще свършат работа
    + 1

Еми и аз имам такъв обаче на др ден косата ми един вид се ступва и понеже ми казаха че има такива гребенчета дето "зъбчетата" са влакнисти и на ситно наредени се чудя дали се продават такива ..

най-добре питай фризьорката си
    I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
    I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
    I look up to hear myself saying,
    Baby, too much I strive, I just ride

има си специални гребенчета за топиране в магазините за козметика попринцин се продават,като идеш питаш и ти казват,не е толкова трудно.. И се казват "гребени" , не "четчици"

Град
    Hidden Village of Konoha
    Тия малките ситни гребенчета въобще никва работа не вършат. На фризьорките нещата за тупиране са наистина четки, специално моята фризьорка ползва нещо като телена четка, подобна на тия, с които се чешат/чистят кравите и разните му там добитъци, ама е по-малко. Не се смейте, наистина така изглежда! И върши страхотна работа, много добре изглежда косата, такъв ефект с гребенчето въобще не се получава.
    http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми

Град
    Там където никой от вас не е бил =[;
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    има си специални гребенчета за топиране в магазините за козметика попринцин се продават,като идеш питаш и ти казват,не е толкова трудно.. И се казват "гребени" , не "четчици"
    +1 И все пак неможеш да постигнеш ефекта както при фризйора,не е само до гребена,но и до самото умение да се тупираш
    Суетата.Моят любим грях.

Цитирай Първоначално написано от Dessynka
    Цитирай Първоначално написано от SeXy_GrQh_ {}
    +1 И все пак неможеш да постигнеш ефекта както при фризйора,не е само до гребена,но и до самото умение да се тупираш
    да,съгласна съм

Повече от фен Аватара на yozito
    Аз имам едно гребенче за топиране-мн ситно ама е едно такова...нз как да обясня...все едно ся няколко гребенчета на едно...нз дали ме разбрахте.
    А тези четки дето говорите зъбчетата са като от тел както някой каза по-горе.Като се поразходиш малко в козметичните магазини няма как да не намериш.
    Smoking can really kill a person,why don`t you try it?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си