- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Откъде да си купя суичър?
Става дума за магазини в София.Откъде мога да си купя някакъв свестен суичър? обиколил съм всички скейт магазини,молове,даже по магазинчета тип "на тъмно" ходих..никъде няма
ходи в G-wear, ако го има още..![]()
"И знам, че през каквото и да те накара да преминеш, каквото и да ти донесе съдбата, ще се справиш. Защото си личност. Защото духът ти е най-силният, въпреки и някога печален, който някога съм усещала."
Мухоморката до Попа?!
По Витошка има в магазините...
в едно малко магазинче на Шишман до 7мо има също/от другата страна на улицата/,на самия Шишман има магазини където се намират ...
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
суичър с надпис АСАВ![]()
jebeš beyonce i neke lady gage dajte trube i rakije!
Свестен суичър.Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Иди в някой аутлет, ако не ти се дават много пари.![]()
Puma,Adidas![]()
хаха в София да няма суичъри.. във Варна във всеки магазин има по 24141421 моделаи закво обикаляш скейт магазините?
x
аь ус ефь пьтнсше
мене ме кефят с надписитена скоро си взех 1 на etnies целия във надписи
![]()
Ако искаш да си корав лад си вземи суичър-нинджа с надпис АСАВ
Jebem te u usta, jebem te u oko
искам обикновен суичър с цип и тва е..минал съм и витошка, две седмици търся, ей такова..и иван шишман съм обикалял, вчера бях там,гурко,графа..цената няма значение, даже някои от суичърите ми дет най-много ме кефят, съм ги зимал по 40 кинта..
зависи какъв е съучъра xD ако е черен да е с някакви надписи, може да е секъв цвят, ма не много шарен..
няма ли някъде из моловете??
виж в тенискибг там може да ти сложат къвто надпис искаш
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Еми аз търся един суичър-нинджа черен и без надписи.Ако няма БЕЗ надписи тогава може A.C.A.B. .![]()
кви пари даваш??Първоначално написано от stn
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
еми за свестни и яки виж в : breakpoint , sabotage , fabric , ripcurl , park , parodia i tn ....
В Joker ако не се лъжа гледах 1 много хубав и изчистенимаше и някакво намаление така че няма да е много скъп
![]()
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
има някъв магазин за суичъри в една от преките, перпендикулярни на солунска, съвсем близо до 127-мобаче не знам как се казва уличката.Ориентировачно-на нея е 100 грама сладки, ако се сещаш.Там имаше не лоши моделчета преди време, ако искаш ходи и виж дали ще си харесаш нещо.
![]()
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Пич търси по магазинитее![]()
Една любов, която пречи ми да спя,
едни очи, които срутват ми света,
едни ръце, които толкова желая,
ти си любов и война,
ти си болка и съдба,
само ти.
Как ше се намира трудно ве ?Първоначално написано от Deliverance
![]()
Е отиди в Boardshop-a ... v Muhomorkata... v Corporide-a ... v malkiq Boardshop v Insomnia ima osobeno mnogo i malkata i golqmata... abe okolo 7mo (moito daskalo :P ) ima sekfi qki magazini obikoli gi she si namerish super qk suicher za okolo 70 kinta
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !
Moga da ti prodam suicher na Girl ... cheren e ama ima golqm nadpis po sredata GIRL ... qk e suichera ot malkata Insomnia sam si go zel ama mi e okusqlПървоначално написано от stn
![]()
www.skatepark.bg
I like myself I love myself and if I had a pussy I would fuck myself !