[quote=BePoHuKa]
Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
Цитирай Първоначално написано от BePoHuKa
Цитирай Първоначално написано от Darkkiss
Цитирай Първоначално написано от Кисело–мляко
Цитирай Първоначално написано от "[B
a[N]D[i]T[k]a]......

And you know you are a fuckin whore everytime when your father sticks his 12'' dick deep in ur mouth, right?

И кво,някак си горда ли се чувстваш,че плюеш по България? И то на вездесъщия английски?М? Предполагам,че всеки ден ставаш и казваш една молитва против България за щастие и късмет,а?Невероятно, и аз ще кажа една молитва - дано изгниеш ти и цялото ти семейство в конски лайна,дано ви изнасилят всичките група цигани,дано никога не стъпиш в България!!!Комплексарка!

ПП:БРАВО,ЗНАЕШ АНГЛИЙСКИ!Това беше целта нали?
еи "Канадке" жалко че не си(нито си родена там нито имаш пасспорт(за 5 месеца не се зима трябва да имаш 3 от 5 год че да земеш само инф ти давам)) кефиш ли се че си на място където 60% от хората говорат анг?
само те светна че на всеки 1 от 6 анг им е първи език там така че ако искаш даси от тея 1 от 6 идиота спри да говориш на бг и след няма и 5 год няма да мое обелиш дума

+1

не не знае англииски
Малеее и двамата сте МЕГА зле!!Не тя е комплексарката а вие!Щом така се впрегнахте за една шега...леле! Отчаяни случаи..
Ти май не усещаш колко си отчаян..Намери си приятели,излез малко навън,вземи си куче..Какво ти има?Във всеки свой коментар повтаряш ,че живея в Канада..поне си разнообрази репертоара.Наистина си жалък.Чак мъчно ми става Трябва да си на по-високо ниво..все пак живееш в град номер 1 в света..докажи го!
п.с.научи се да цитираш
не аз исползвам думата жалак в всеко изр
и не не живея в град но.1

и извиняваи че те настъпих по мазола
забравих че вие бг-тата като излезете от бг се имате за некви супер велики
имам късмет че не съм те срещал щеше ме заразиш с диалекто си