- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Поредното влюбено момиче
Tц .. лапетаКакво толкова срамно има да отидеш при него и да му кажеш : " Абе страшно си сладък , адски много ми харесваш" или нещо подобно ... Ако нещо те отреже ( не ти го пожелавам) му казваш просто : " ем .. шанс
" врътваш си задника и си заминаваш ! Не е толкова сложно , колкото го мислиш
успех
![]()
ti pravila li si goПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Look, if you had one chance,
one opportunity to seize everything
you've ever wanted, in one moment,
would you capture it... or just let it slip?
абе вки са тея детски историй бе хора!!!Стига с тия пощи стига с тия скайпове!!!!АМАН вече!!
правила го е... ама до сега не е казвала фразата "еми..шансПървоначално написано от mim4ety_sara
" :P
Еми дамПървоначално написано от mim4ety_sara
Само че мене не са ме рязали
![]()
точно така!!! =D> Тея неща се казват на живо, очи в очи, докато тя е под теб!Първоначално написано от slim__shadygirl
![]()
em predstavete si ako kaje am zaet sam iam gadje mali![]()
Всички и казвате тя да му кажеПо принцип не трябва ли момчето да и каже .Все пак е и по-голям.
Просто трябва да му го покажеш,с поглед или нещо друго![]()
Отново Cutthroat BitchПървоначално написано от anichkaaaa
. Тя е била ФейййШШъннНка бе маЙннъЪЪ за това ги е сменяла кат носни карпи
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
Ни Съ иБаВъйЙ С кАкЪ СиИПървоначално написано от ™G-Baby™
![]()
![]()
Cutthroat BitchПървоначално написано от anichkaaaa
![]()
Все същия ™G-Baby™
Лудият се оплаква,
че хората не го познават,
а мъдрецът —
че не познава хората.
House M.D.
-Sometimes we can't see why normal isn't normal.
ми малиии, пак ще кажеш "еми.. шанс", ще се оттеглиш и няма повече да се слагаш за да не си навлечеш гнева на гаджето му, а и да не изглеждаш тъпо в очите му.. не бъди лепкаПървоначално написано от mim4ety_sara
![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
dobre iskate li da go viditeПървоначално написано от jghgh
vijte kvo si e napisal na opisanieto
![]()
Приказлива красива слива си ти ма нали ма кажи ма Ъъъ......... беги гледай фудболисти кво глеаш мен ?!?!?! i mislq 4e 6te me otrejii![]()
![]()
![]()
![]()
Оффф ти пък какво го мислиш ... Наиситина си тревожно срамежлива ... Я отивай и му казвай най-накрая ... Кво очакваш да направиме тука ? Казват ти кво да направиша ти пак ама ама кво ама бе ебаси тъпата ! не си преживявала несподелена любов нали ?
You’re so gay and you don’t even like boys
No you don’t even like
No you don’t even like
No you don’t even like… PENIS
Dude, good luck. Аз обаче аko бях на твое място щях да си мълча. То и аз принципно не съм от момичетата, което да си принзаваАма все някак тва става.
Честно казано ти предлагам да си мълчиш. Някак му прави намеци, че го харесваш, ама определено не го следи като луда
Ще остане с лошо впечетление за теб. Смисъл, то наистина може да се блъснеш в него по 'погрешка' хРР Ама тва е много стар трик и той ще знае
Заговаряй го, може да си лафите като приятели. Той ако те харесва - ще ти каже. Смисъл, че принципно момчетата не са срамежливи колкото момичетата, така че те бързо признават @_@
Съветвам те първо да го опознаеш, щото като гледам май много не се познавате? Заговори го по коридорите на даскало, кажете си имената, рождените дати, мечтите, хобитата, какво мразите и какво обичате и т.н. и т.н. Така след няколко дена му поискай скайпа ЛИЧНО!! Щото иначе ще се пита откъде го имаш![]()
Късмет.
And I am not afraid to die.
My sad, sorry, selfish cry out to the cutter.
I'm cutting trying to picture your black, broken heart.
Love is not like anything,
Especially a fucking knife!
Da ne se poznawameПървоначално написано от Vampire Blood
+1![]()
![]()
Гледай да се сближиш с него и тогава действай! Успех \/ \
/ \
/
Понякога сърцето вижда това, което е невидимо за очите.
Защото там е тъпо.Не можеш да разбереш всъщност каква ще е реакцията му."Здравей,много те харесвам" също не е за предпочитане.-Може да се оплаши и да избяга.По-добре се сближи с него и тогава,ако ще му казваш,че го харесваш.Първоначално написано от mim4ety_sara
Da taka e nai-dobre,no toi ne e ot teq obiknovennite mom4eta ami se e sabral s edni hipar4eta mn vajni,deto samo se zaqjdat i gadnoto e 4e pu6at trevaa![]()
i neznam kak 6te me priemat negovite fr a i samiq toi
![]()
Никъф скайп , да не го и мислиш.На живо , иначе само ще те е срам още повече , като го свикнеш по скайп...Аз ти казвам по скайп за сега нищо не можеш да направиш.