- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Блузки,панталонки фешънска история :D
Значи решил съм да си променя вида малко (от стил дете в фешънче).Та някой ако може да покаже хубави блузки ,панталонки и някой хубава прическа на 14 съм http://www.impulse.bg/user/IvaN4y_ ей ма мене само първата снимка отговаря на описанието другите са от една година.И яко знаете някой хубаво магазинче в бургас
![]()
Най-важното е да си куха,както виждам стаашайДиИ сЯя всИчкУу ХУувУ мУцИи
![]()
![]()
![]()
![]()
Суетата.Моят любим грях.
ОМГ !!!! неможа ли нещо по- банално ?? таа з1 НаЧалУууУ МоЖешШ д! ПиШешШш ТаКааА
"Стилът никога не излиза от мода !!!"
нЕ ЗАбРаВяЙйй Че СИ ВИПППп пЕрсон и ВсЕкИИ коЙто НЕ ти ДаДе ЗиЛеНъЪЪ РъчИчкЪ нЕ те ЗаСлУжАвАааА![]()
всеки луд с номера си![]()
Жената с характер ,плаши слабите мъже,
но подлудява силните..! ~
EвА/\а ИвАнЧууУУУУУ, 6Те сТаН3 фьешънЧи от Т3б3![]()
Аууу над 10 минути го писах тва, ебати сложното еИванчо тегли си куршума брат, няма кво да се мъчиш
![]()
ako iska6 da si fe6an4e po snimkite,slaga6 rozovata blyzka[ako nqwma6 zemi tazi na mama] posle si sloji ot onezi o4ila napodobqva6ti na konski kapaci,sloji malko bledo rozov balsam za ystni [pak mama ide na pomo6t] a i dokat i rovi6 iz ne6tata zemi 1 d1lgo gerdan4e i si go sloji,napravi poza na ystnite pile6ki anys i se snimai ot visolo.
a ako iska6 v ejednevieto ima pravila:kolkoto se moje po rozovo,kolkoto se moje po geisko i mnoooooogo kozmetika
http://impulse.bg/bebcho0o0
Въпрос: Защо Дядо Коледа няма деца?
Отговор: Защото топките са му на елхата.
Хаха не се ебавам.Просто стилът ме кефи а нЕееЕее КаК ГуВорЯЯт И Чи Са ПрАяТ нА ПъРвукЛаСсСни шМатКи![]()
Хах оставете личи си ,че реална помощ няма да мога да намеря а само подигравки![]()
Хаха, пропусна само бритончето настраниПървоначално написано от my baby love
![]()
Ама ти наистина ли си очаквал реална помощ...?Първоначално написано от Ungear
![]()
Еми щом форума се казва teenproblem ...?
Новак си.Първоначално написано от Ungear
Така си добре, не изпедерастявай заради безмозъчните фешънки!
Мхм новак съмПървоначално написано от ^blue_cat
и си казах скоро време да почна да ходя по момичета
,но с моя окаян вид ...
![]()
.А пък и безмозъчните кифли с IQ под 80 харесват такива
:P
Ти такива ли искаш да те харесват?Първоначално написано от Ungear
*Подкреп* Първите 1-2 годинки ще зарибяваш само скейтърки,ама после обещавам успех и сред човешки съществаПървоначално написано от BаllFace
![]()
Не точно ,но и те са си красиви (да не обидя момичетата (извинете ако има нещоПървоначално написано от ^blue_cat
)).Всъщност умните момичета са по добри във отношенията от колкото ФеШъНкИтЕ (те не "виждат" чуствата на другия срещу тях бил съм гадже с кифлите ,но те нямат толкова големи чуства ,а "по-умните" усещат кога да премълчат нещо и така нататък.BTW фешънките са нещо като фотоапарат едноднефка
.Спиш с тях и те остават и за това в момента не искам продължителна връзка и затова съм се фанал с кифлите...
^^След няколко годинки ще си промениш мнението. Ае успех с кифлите \/
Ти и за фешън не стааш е...
mnogo e prosto bestava6 pedal4e ili ot mom4e-momi4e
po4va6 da pi6e6 na fashionkite v impulse Up kukl0 mn ta biCam moji li own
slaga6 rozovata bluzka i o4ilata na dqdo ot motora i aideeeeee BATE FASHION SAM
![]()
![]()
sorry 4e ti se prismivam ama ste mi mnogo sme6ni
![]()
Ти да не искаш да ставаш кат Мартинчо от Big Brother 4?А сега сериозно - вземи се осъзнай бе брато! Няма смисъл заради кифлите да се правиш на гей! Ти сигурно много си се намразил ако мислиш да се обличаш/изглеждаш по тоя начин! Тва е напълно смотано, педераско и най-важното НЕмомчешко! Още един съвает: Не се води по коментарите на хората в импулс.бг! Те искат само ощЕЕ зЕлЕниИИи рААААачи4киИИИи
! Земи си облечи, както каза BallFace , суичър дънки и маратонки и забрави за фешънчетата!
![]()