- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Чисто сексуална връзка
Имали ли сте такава? Колко дълго продължи тя?![]()
>>> House Music <<<
Имал съм и продължи около половин година. Честно казано няма никаква тръпка в това. Писва ти да се виждаш с някого само за едното чукане.Първоначално написано от Insatiable
И аз съм имала такава връзка. Продължи около 4-5 месеца, естествено с човек за който си мислех че е подходящ.
Нямаше смисъл от цялата работа ама акъл ..
Imal sum nqkolko. Edna ot tqh produlji s godini i se prevurna v nai-silnata lubov na jivota mi.
Eating isn't cheating - Arnold
Не съм имала и не бих могла да имам.
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не съм имала, ама това е разбираемо защото съм на 15пък сигурно скоро няма да имам
![]()
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Не съм имала и засега нямам никакво намерение да имам
True love stories never have a happy ending,because true love stories never end
При момичетата лесно се стига до такава връзка. Появява се супер хубавия и галантен мъж с мерцедеса или поршето. Мил, нежен, богат, глези я. Има само един проблем - женен е. Ето ти я чисто сексуалната връзка. Той я почуква, а тя си е свободна и за други мъже.
Че как така ще се превърне в любовта на живота ти?Сега с нея ли си?Първоначално написано от amatorium
Иначе аз съм имал само 1 таква връзка,виждаме се,правим секс и после "чао мило".Момичето явно ме харесваше много,обаче нямах възможност да имам гадже тогава,но пък и не съжалявам,чукал съм много по-хубави!
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Имал съм![]()
imala sam prodalji 10 meseca i nakraq sigorno mu omraznah i aideee .... koi ot kade e ,no pisva mamka mu
Обичам Андриан
Ami zapochna kato chist sex okolo godina. Posle skusahme za malko i posle se subrahme, zashtoto se okaza, che sme se obiknali. Sega ne sum veche s neq za moe golqmo sujalenie.Първоначално написано от vamp
ne sam imala takava vrazka,no ne se znae za ponatatak
Не съм имала, но живота е пред мен, нищо не се знае :P
НЯМАШ ТАЗИ ВЛАСТ - ТИ ДА БЪДЕШ АЗ!
You only see what your eyes want to see. How can life be what you want it to be? You're frozen when your heart's not open!
Имала съм си любовник за около 4-5месеца. Връзката, която тогава имах беше приятна, но скучна ниво секс и затова я допълвах със секс от страничен партньор. Добре се получи,беще много възбуждащо...забранено.. но в един момент и това ми писна.
Да и продължи няколко години. Чувствах се много добре, но идва един момент в който ти писва да правиш само секс, а ние двамата определено не бяхме един за друг и отношенията ни приключиха. Все пак на моменти ми липсва чуството, че мога да съм винаги задоволена, без да съм обвързана![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
A, zashto mislish, che ako si obvurzana ne mojesh da budesh vinagi zadovolena?Първоначално написано от Jus7__Me
![]()
Мда и все още продалжаваме така година и 2-3 месеца вече![]()
![]()
![]()
Kingsize - ti i azТази вечер, около 12 часа ще бъде извършено престъпление. Извършител – АЗ, жертва – ТИ. Мотив – СТРАСТ. Бъди точен, ако ти стиска!
Да,вече продължава година и 2 месеца и се превърна в голяма любов
за сега съм нямала но не се знае![]()
House music gives us the power we need.. you are trying to tAke controL of your body,but you cAn`t...I am going InsAne,and you..?! be cAreful.....
Не съм го казалаПървоначално написано от amatorium
Казах че ми лиспва чувството да бъда винаги задоволена без да имам връзка. А все пак за сериозни отношения съм малко недорасла
![]()
A day without sunshine is like you know...night
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=39415 !!!
да продължи точно две седмици![]()
![]()
Първоначално написано от sasha_90