.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Имам глупав проблем,и все пак спешно търся помощ =/

Та ето в какво се състои и той...Значи,вчера се опитах да си сменя езика на немски,тъй като трябваше да напиша там специфичните му букви,но нещо разбутах настройките много яко и ленгуидж бара ми изчезна.Не е отгоре,ако това си мислите =D Обаче по-тъпото е,че сега ми се налага да натискам 3 пъти Alt+Shift,за да сменя езика от US на български,а когато влезя в SA Dictionary,значенията на думите,които са написани на български,са на някаква доста кофти и неразбираема писменост xD Опитвам се да се оправя,като влизам в Контрол панел и оттам в Regional and Language Options,но май само бъркам работата повече.Та,моля ви да ми кажете какви настройки трябва да направя там,за да си тръгне пак всичко по старому и да си върна ленгуидж бара...Дано сте ме разбрали-знам,че обяснението си беше идиотско,обаче речникът ми е супер важен,да си сменям езиците бързо-също Моля ви,помогнете! =) Мерси предварително...

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Град
    Шумен
    http://prikachi.com/users/screamic/8O.jpg пробва ли тоя вариант?

Не,но току-що побутнах тук-там и се оправих с всичките проблеми
    Мерси все пак

You can be as mad as a mad dog at the way things went. You could swear, curse the fates, but when it comes to the end, you have to let go.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си