- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Най-големите антифенове са бивши фенове
Абе храната си е друго нещо. Аз съм ял неща, изглеждащи като веднъж ядени вече, но са били доста вкусни![]()
Да..поне до известна степен...
Бях луда фенка на ТХ ... Слушах ги постоянно,знаех всички новини свързани с тях,НО в един период от няколко дни нещата се преобърнаха...Намразих ги,изгорих всичко...Останаха спомените...само те.От фен срещите,отбраняването на позицията ми че те са върха...Първата година твърдях че са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ,но НЕ ЗА МЕН,А ДЕЙСТВИТЕЛНО.После 2 година поулегнах и знаех че са НАЙ-ВЕЛИКИТЕ.НО САМО в СЪРЦЕТО МИ.Накрая взех да си променям мнението дращиц 3 година...И така...Сега са ми НАЙ-ОМРЪЗНИТе...Просто всичките им психясали фенки /даа и аз бях една от тях! ?: /+ фалшивия дразнещ глас на Билка и позьорщината на Том / които ми беше любимец/ , безличните роли на Г&Г ми идват в повече...Че да сега ги МРАЗЯ...и да възможно е.
И аз се правех на рапърче, смъкнат с кърпите и това онова и се мислех за негър, сега като видя такъв се сещам колко съм бил тъп.
Jebem te u usta, jebem te u oko
аз баш рапър не съм бил...ама пак съм бил заблуден...
(то може и сега да съм заблуден)
да..
преди година-два бях луда фенка на Pussycat Dolls,сега не толкова,макар че още си ги слушам..![]()
и аз бях рапърка навремето. ама и до ден днешен си слушам някъв олд скуул ъндърграунд хип хоп![]()
алелуя.
Не !! Давам пример - никога не съм бил фен на ТХ ( слава богу )
И аз подкрепям. Това се случва или ако си разочарован от нещо, или ако цялото "харесване" е било чиста поза...
Ем.... има нещо вярно, но не винаги...
до човек си е![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
x
аь ус ефь пьтнсше
Наистина,така е!Срам ме е да си го призная,но като бях малка слушах чалга,а сега просто не я понасям!Навсякъде оплювам всички чалга-"изпълнители"Толкова са ми противни,но ето че преди съм ги харесвала(още се чудя защо)...
You haven't met yourself yet.But the advantage to meeting others in the meantime is that one of them may present you to yourself.
Да вярно е, но не се отнася за абсолютно всичко. А и обратното също е вярно.
Понякога да,понякога не![]()