.
Отговор в тема
Страница 1 от 7 12345 ... ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 156

Тема: [ Джобни ]

[ Джобни ]

Vie li iskate pari ot roditelite si... ili te vi davat vseki den opredelena suma, bez da gi potse6tate?
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Мега фен Аватара на shadow4e
    Град
    София
    Взимам от портмонето на майка ми. Принциптно аз пазарувам храната и затва, не харча много. Разпростирам се според възможностите на семейството ми.

Мега фен Аватара на Blab
    -Днес ще ходя за билети.
    -Ще излизам довечера.
    -Джобни дали ще получа?
    -'ми... пари не отказвам.

Аз си искам, когато ми трябват.
    Те ми дават, когато се сетят.

ami na6te mi ostavqt sveki den bez da gi podse6tam... a ako mi potrqbvat o6te pari si iskam

Мм,нашите ми дават пари всеки ден за училище,а когато поискам-не ми отказват... Е,зависи,разбира се,колко им искам.

Мега фен Аватара на RoyTheReaper
    Аз не искам. Просто взимам.

Голям фен
    Ами обикновено ми оставят определена сума и аз си я разпределям.По принцип не им искам допълнителни,защото парите си ми стигат,но понякога ми се налага,ако е имало някакви непредвидени харчове,примерно.Но гледам да избягвам да ги обременявам излишно-и на тях не им е леко
    Vi faro un' oferta che non potete rif' utare

Супер фен Аватара на mickelangelo
    Град
    Варна морето сините вълни ....
    искам от майка ми пари .. дава ми около 10 лв ... и когато ги свърша пак искам ... ( но не се увличам харча ги за 2-3 дена .. ) и знам че когато и поискам голяма сума винаги ще ми даде ... ( според зависи за какво е )
    НиКОи НЕ ЗаСлуЖаВа дА лееШ СълЗи за НЕго, а тОзИ коИто ЗаСлуЖаВа нЕ Би тЕ рАзПлаКал >>!<<

Не искам пари от родителите ми, защото работя.
    Но пари на сестра ми давам аз. На ден за училище й се полагат 5 лева. Така сме се разбрали. Понякога забравям да оставя и просто си взима от купата (държа левчета, стотинки там). Или й давам примерно 20 лева и като свършат иска нови

мойте ме питат имам ли си пари,ако нямам-искам им и така.
    а за училище-обикновено имам около 5 лв :>
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

az puk kogato nqmam iskam i me karat da hodq i da si vzimam ot protmoneto... ina4e se se6tat 2 puti v sedmicata da mi ostavqt ne mnogo de. A kogato me karat da kupq ne6to ot nqkoi magazin i nqmam pari mi se karat za6to puk nqmam sqka6 sum banka... no v pove4eto sly4ai si imam dostatu4no
    Когато мога-помагам, когато искам-успявам, когато докосвам-възпламенявам, когато целувам-сгрявам, когато обичам-наранявам!

Майка/тате:Оставям ти пари.Колко ти трябват?
    Аз:Ами да кажем 1О
    Майка/тате:Айде 15,за да имаш да се прибереш ако няма кой да те докара..

Мама всъщност рядко дава бонус,докато тате не се щади

Walk go home boy...

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Mi mnogo rqdko ba6ta mi se se6ta da mi ostavi pari bez da go podsetq Po4ti vseki pat trqbva da mu napomnqm

Баща ми ми дава в началото на седмицата за цялата седмица, няма нужда да го подсещам :P

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Не е необходимо да искам пари от майка си, тя сама се сеща да ми остави за деня.На ден по 5 лв и повече понякога.

Когато ми трябват повече,за дрехи,излизане,извънкласни форми,уроци и казвам,колко точно са ми необходими и винаги и връщам,какво остане

Не си спомням до сега,баща ми да ми е давал джобни.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Цитирай Първоначално написано от sladku_bebzi
    Баща ми ми дава в началото на седмицата за цялата седмица, няма нужда да го подсещам :P
    yhaa na men ako mi dadat v na4aloto na sedmicata za cqlata sedmica 6te gi pohar4a za 2 dena ... za men tova ne e dobur varqnt

Като и кажа "мамо излизам ще ходя еди къде си.." вече е извадила пари и ми е оставила на масата.Тя си знае..
    А баща ми е класическа скърндза.."тате,даи пари.." - "за какво са ти?"..."тате даи пари!!" - "е от маика ти вземи..нали тя си го избра тоя път..оправяите се"(тва наи-често го чувам)
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

jiveq sama i zatova maika mi mi pra6ta vseki mesec pari za vsi4ko a ve4e az ottam natatuka si gi razpredelqm ,a tq mi pra6ta predostatu4no bez da i iskam -smaa si znae :d
    Във всеки един от нас се крие някой друг,намери го и го опознай,спаси го и ще спасиш света!

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Като имам пари не им искам. По някое време подсещам че за тая седмица не са ми дали за училище. Искам когато ми трябват, а нямам.

Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    ami na6te mi ostavqt sveki den bez da gi podse6tam... a ako mi potrqbvat o6te pari si iskam
    \/

Град
    Na sedmoto nebe
    moite mi ostavqt seki den po 5lv. pak kogato mi trqbvat pove4e sa otiva pri mama ili tati i mi davat .ama az ne gi vrankam 4esto za pari kato nqkoi moi priqtelki

Град
    Dreamland
    майка ми дава без да я подсещам а баща ми тряа го муфтя ама дава като се напия много дава

Град
    #mainatown
    Всяка сутрин им напомням... Ако ще излизам вечерта някъде тати се сеща самичък
    Обичам само един човек и това съм аз.

Голям фен Аватара на gorska
    Град
    в гората... !We all live in оur yellow submarine!
    О, боже! Много пари харчите, бе!
    На мен ми дават определена сума в началото на седмицата, а аз си купувам само някви бисквитки за по-малко от 1 лв. на ден, и евентуално някое списание.
    От всяка седмица ми остават по около 5-7 лева, които аз трупам в касичката , а после ги харча за кино, дрехи, кънки и т.н.

Аз си взимам колкото ми трябват. Но не харча много, щото и в даскало не ям, та си спестявам за когато ми трябват повече
    Some things are better left unsaid!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си