- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Девствен (за момичетата)
ако кажете на приятелката ви че сте девствен тя как би го приела (демек вие момичета как бихте приели ако приятеля ви каже че е девствен а вие не сте как бихте го приели.)
давайте мнение момичета!
и ако вашия глас е няма да ми хареса питам защо ?
ПП : да отговарят и гласуват само момичета
![]()
Винаги съм предпочитала да е по-опитен. А и защо да съм поласкана?Може да е девствен, защото никоя не му е пуснала.![]()
Не бе сериозно, предпочитам опита!
става дума за 15 годишно момче което не е грозно но е срамежливоПървоначално написано от the_hottie
![]()
За теб ли става въпрос?Зависи от момичето иначе,ако е няква по-разбирателна няма да и е проблем.Първоначално написано от RuLzZz
e v toq slu4ai e drugoПървоначално написано от RuLzZz
vij sa poloskana 4ak ... ne da se kefq 4e sam mu parvata... do nkqfa stepen 6tot 6te me pomni cql jivot![]()
ama pa da s qdosamn ili ne6to takova nee mojebi bih se spekla malko pri parviq pat 6tot nali se se o4akva mom4eta da sapo opitni i po zn i tn
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
попринцип не би трябвало да е от голямо значение,ако има чувства м/у двамата. но това не е нещо срамно. всеки е бил девствен.
ми не съм попадала на такъв приятелно сякаш предпочитам да е опитен хихи
![]()
4ovek e 6tastliv kogato pritejava tova koeto toi obi4a, a ne tova koeto drugite haresvat
ми май опита си казва думата ... по-добре опитен![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
Нали знаеш, че все някоя ще ти е първата?
Аз пък бих се изкефила.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Бих се изненадала..
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Искам да е опитен, не искам да правя секс с момче, което не може да усети кога ще свърши.
And now you want somebody
To cure the lonely nights
You wish you had somebody
That could come and make it right....
а да кажем ти не си много опитна и той ти каже че е девствен ти какво би направила и как би реагирала ?Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
Ще се радвам,че съм му първата!Все пак и двамата ще се отдадем 1 на др за първи път
![]()
Ех ти пък на 15Първоначално написано от RuLzZz
Не мога да изкажа мнение тогава. Аз съм на 23
А и първият ми път беше на 16 така че не знам! Зависи от момичето. Но повечето момичета са поласкани.
Аз искам едно таковка неопитноДа си го "обуча" както на мен ми изнаса :P
![]()
Направи добро- яж л***о !
Що пък да не може да усети кога да свърши,и приятелката ми едно време,която беше по-голяма от мене с 2 год близо неврваше че бях девствен ама,хич не съм й давал и повод,голямата философия който го е страх от мечки да не ходи в гората....ще се спека от едно момиче как да стане....трябва да е някоя извратена.Първоначално написано от Eas!eR_To_Run
М, да и аз предпочитам да има опит и да знав какво да прави, не да го е страх да ме пипне или още по-зле - да ме пита какво да прави. Освен това неопитните свършват много бързо и въобще няма да ми достави никакво удоволствие. Докато го науча на 2-3 нещица просто ще ми писне да се занимавам. Пък и като знам от брат си и от доста от посетителите на форума каква изкривена представа имат за секса малките неопитни момченца лошо ми става.Първоначално написано от the_hottie
http://www.jivotno.com/blqqqq - Дай 1 жълтица на рибката ми
Не го приех гадно.Няма защо да се приема гадно това нещо..по-скоро на момчето му е гадно, че момичето е била с друг преди негоТака, някой хора като не мислят и за последствията и бъдещето ... ( ...аз)....
Тва с опита е тъпо....може да е ебал много, но да не е добър !!!А и кой казва, че девственяците не са добри![]()
A.D.I.D.A.S.
Ми няма да ми хареса , защото няма да му имам доверие . . . някак си неопитен ще ми изглежда .
Никога не променяй тази част в теб, която ме обича ...
Според мен, ако не си каже може и да не усетите, че е девствен[ха да ви видя сега
]
Ако ти бях "аверка" и ти наистина си готин, бих "казала" нещо от сорта :
- Девствен ли ? Тая грешка трябва бързо да се поправи, млади момко !!!
и следва т'ва и онова... Знаете --(+18 )
Equality For All !
Първоначално написано от Геша
Най- накрая зряло мнение...![]()
Начи аз като новобранец на 19 не требе да си признавам, защото фал ще има.
Абе най-добре да не си признава човека, ако е на сериозна възраст като мен и оклончиво да отговаря.