- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Криво ли му е, ако му откажите:)
Здравейте!
Един въпрос и си кажете мнението
Гаджето ви ядосва ли се, когато му откажете секс поради една или друга причина, да речем сте изморен/а или просто не ви е до това и т.н като се има впредвид, че не го правите толкова редовно...Отнася ли се с разбиране като каже 'няма проблем, следващия път тогава..." или започва да се цупи и да му е криво след това?
Благодаря за коментарите. Ако има такива.![]()
Винаги, когато се почувстваш сам, не забравяй, че имаш себе си!
Амииии бившия/сегашия .. (не знам вече какви са ни отношенията... дано да клонят към добро.. ) никога не се е цупил .. Може да му стане криво или кофти, например .. но да ми се нацупи .. не.
Обаче няколко пъти аз го накарах насила![]()
Когато правиш нещо с любов, ти го правиш завинаги.
Първоначално написано от Drogiranata_
Първоначално написано от gigiii
Не е важно количеството , а качеството...
Може да го правите веднъж седмично, ама така драматично и готино, че "да ви е мокро" за месеци напред...
Е, пускай му малко аванта, или ако не ти е до това, обгрижи го с ръчичка...![]()
Equality For All !
Моята тази вечер направо ме остави във леглото без да ми даде нищо, предразположи ме но си стана и вика няма да стани - следователно попитах защо , а тя отговори , че искала малко да ме гаври .. женска му работа
естествено не съм казал нищо.Когато тя ми откаже я разбирам и си имам едно на ум за следващия път , връщам и го двойно (блъскам и главата в раклата докато правим любов та да се усети
)
А аз се чудя защо моя ми удря главата в раклата. Пък то каква била работата ...Първоначално написано от SeRseRi_m3ch0
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
Всеки път му става криво , започва да ме гушка и да ми вика "ти мене вече не ме желаеш" и да прави катеричи муцунки![]()
Вече има все по - малко и по- малко теми , на които си струва да се пише...
На мен като ми откаже си се обръщам и нани.
ще ме разбере..и няма да се нацупи![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
ne e na varha na 6tastieto,nqma d ami kaje ni6to no 6te si znam 4e ne mn dovolen ot rezoltata
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
mda mishko nqma da ti se razsyrdqПървоначално написано от mynichka
{}
love me
На моя приятел до сега не съм му отказвала и незнам как ще реагира,но мисля че няма да се нацупи и ще ме разбере :P
Ами по по бившия ми се цупеше и на мен ми ставаше кривоДаже когато го питах проблем ли е, той все казваше че няма проблем, но си личеше...
С другите нямах проблем
![]()
Life's too short.. too short to live it as a bad person!
Ами не се е цупил, но съм го забелязвала, че му е криво![]()
Ами на сегашния не съм му отказвала, дори когато съм била болна. Но ако се случи сигурно ще си помисли, че нещо много лошо е станало.
Ми аз ако му откажа,след 5 минути максимум вече се чукаме
Мне, не би се нацупил, но 100 на 100 ще ме врънка 2 часа да си променя мнението![]()
няма как да ми откаже щото после знае кво ще се случи (1 месец на сухо)![]()
h0us3 мuSIc Is мY LiF3
Ами на моя като му откажа и той започва да се цупи, а по този начин ме кара да се чувствам виновна![]()
Не помня момент, в който не съм имала желание да съм с него. Случвало се е по една или друга причина да не можем да го направим. Никога не се е цупил, не би го и направил. Все пак това не е просто физическа връзка, която да се крепи единствено на секса, има и други неща, които ни доставят удоволствие.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
OлелееееПървоначално написано от sevenhill
![]()
И както се каза в една друга тема по твой адрес "Не се съмнявам че си голям ебач, ако това на аватара си ти!"![]()
I'm tired of feeling like I'm fucking crazy
I'm tired of driving 'till I see stars in my eyes
I look up to hear myself saying,
Baby, too much I strive, I just ride
когато кажа не и се почва с "ти не ме обичаш" и се цупи.. абе лапешка му работа![]()
ХИХИ, ОПРЕДЕЛЕНО ИМ СТАВА КРИВО, НО НЕМОЖЕ ВИНАГИ ДА ИМ СЕ ОГАЖДА Я.
На мен винаги ми става криво, когато съм възбудена и приятелят ми ми откаже, гадно е, независимо дали се случва на момче или на момиче![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!
Уоу ,аз да му откажа?Той ми отказва 1000 пъти ,а аз никога няма да откажа =)) То даже аз искам повечето пъти![]()
Иначе аз много се ядосвам като не иска :#
{SeXy_BaBy} и при мен е така и все си мисля, че на мен не ми е наред нещо, щото аз винаги искам, а той понякога ми отказва![]()
![]()
![]()
Не е важно какво говорят зад гърба ти, важно е като се обърнеш всички да мълчат!